arhiva: 29/08/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un veac de nemurire
de lafemme la: 29/08/2010 23:48:31
la marginea fiecărui oraș cresc păduri/ acolo, pe-nserat, se lasă ceața/ aproape că nici nu știi unde se termină crengile/ Și unde-ncepe nemurirea/ te poți pierde acolo/ ca într-o fântână fără ecou/ acolo te-am pierdut și eu/ Și a curs sânge/ Și-apoi tăcerea/ ca o jertfă/ pretutindeni/ de jur împrejurul oricăruia din noi cresc păduri/ e atât de ușor să te pierzi de tine/ aproape că nici nu știi / de câtă vreme respiri / cu ochii închiși/ În spatele scoarței/ aproape că nici nu știi / că timpul / se numără în apăsarea fiecărui inel/ pe umărul tău/ Și totuși, acolo, tu m-ai găsit/ omul meu totem/ omul meu tabu/ Și-abia atunci am știut/ c  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Sa pici in cer
de monte_oro la: 29/08/2010 21:06:24
sa pici in cer. nope, nu-i poezea. e doar sentimantul avut acu 2 nopti. sa stai pe puntea...la etaj, de fapt... unui vas... intins pe sezlong... si sa privesti ceru...spre miezu noptii... in timp ce vasul ala te poarta prin pantecul deltei... alene... in timp ce peste umarul drept se inalta luna ca un buton galben-rosiatic, din cel mare si rotund... purtat de bunica la vreun capot... sa privesti bolta... acolo-i caru mare... dincolo steaua polara... si sa te dezintegrezi... contopesti cu ea... adica, sa pici in cer.. pfffffffff... e clar... am o problema cu apa... ;)/ <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/flr9yyi9chg?fs=1&amp;hl=en_us"></param>  ...continuare .
41 comentarii
modifica
De ce te simti singur chiar si atunci cand ai pe acel cineva langa tine?
de girl20twenty la: 29/08/2010 19:03:56
de ce te simti singur chiar si atunci cand ai pe acel cineva langa tine?..
15 comentarii
modifica
A iubi...verb
de goeteri la: 29/08/2010 18:12:34
eu, te iubesc !/ uff...tu, iubire ?!/ te mai doresc !/ ehh...fericire...!/ iubim noi, oare ?/ unul... iubește !/ bis...că mă doare !/ eeii... dragoste, este !/ să ne dorim !.../ ce mai iubire...!!!/ mai mult te simt.../ unde-i trăire !/ ”love” de povești !?/ totu-i dorință./ / drag, tu ce-mi ești/ e... peste ființă !/ tare îmi ești dragă !/ oare-i o fragă, / terra întreagă ???/ 22.05.201/
7 comentarii
modifica
Facturi rătăcite (2)
de juli la: 29/08/2010 17:57:43
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/24299/facturi-r%c4%83t%c4%83cite/1/ / fără alte cuvinte, răcorit parcă, domnul porumb îl conduse pe oprea pe scările înguste până-n curte, unde nu departe de ghereta portarului sunt parcate doar două autoturisme, un audi q7 negru, sclipitor şi o dacia 1300 hodorogită şi veche de peste 25 de ani. cele două maşini, una lângă alta ofereau o privelişte hilară. / doar privindu-i de la distanţă pe cei doi, nu era greu de ghicit cui aparţine şi care dintre cele două. maşinile din dotare şi cei doi proprierari, cumva se asemănau, fiecare-n parte. puterea, luxul, de-o parte şi conservatorismul, modestia, de cealaltă./ domnul vas  ...continuare .
comenteaza!
modifica
bula forumistului
de nyx la: 29/08/2010 16:45:49
a facut bucu o sectiune de-asta pe un forum, mai demult./ hai s-avem si noi sectiunea noastra!/ deci, de cate ori gasiti ceva ... antologic, aduceti aici citatul./ eu, prima:/ fericiti cei ce n-au dubii asupra propriei valori. si dubii in general. / vai de cei din preajma lor, insa./ de alex_andra/ / precizare importanta: sa facem in asa fel incat fiecare sa-si poata modifica/ sterge comentariul, daca s-o simti careva lezat pentru nominalizare.
21 comentarii
modifica
Ferice de părinții 1980’s
de goeteri la: 29/08/2010 15:01:19
adesea nu știu de sunt ” eul” memoria ce mi-l aduce,/ același timp pe care-l caut să-l simt precum eram odată/ copil comun ținut la piept în brațele de mamă dulce;/ femeia caldă și blajină cu trup și suflet încă fată./ cu zâmbetul subtil ascuns, pe chip de mândră ce mă are/ În poza gri din timp trecut cu guler alb la rochie neagră/ o văd cu ochii ei căprui, pe-obrazul fildeș la culoare/ Și părul bucle larg căzând pe umeri mici și sâni de ceară.../ ... aduși din zumzet dintre flori cu arome de nectar, polen,/ de călătoare fără tihnă în soarele pe câmp de vară./ femeia ce-mi dăduse viață care nu cere... că nu-i demn./ pe jos la muncă-n zori  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Sublim de mai... sau... O frântură de zi
de goeteri la: 29/08/2010 11:24:15
nu mai poți lenevi/ dimineți nesfârșite./ triluri, mii, fericite/ inimi fac mai zglobii.../ de culoare argintie.../ strălucește, cristal/ geamul estic; fundal / al naturii ce învie./ casa-e plină de raze/ calde... simt catifeaua/ stând, sorbindu-mi cafeaua; / mângâierea-i pe obraze./ parcă totu-i ușor,/ sufletul îmi dă buzna.../ gându-mi zboară la frunza/ cu o albină înspre zbor./ rândunele-n zefir/ se întretaie grăbite./ cuiburi, fost locuite,/ le repară în delir./ câmpul, reavăn de verde,/ tur de golf mă îndeamnă./ nicio grijă- de însemnă/ aer pur- chiar de-aș pierde./ iriși, raze răsfrâng,/ flori culoare de ochi !/ e oare, semn de ghiochi;/  ...continuare .
16 comentarii
modifica
e sărbătoare / sunt fruct şi plutesc
de Sancho Panza la: 29/08/2010 10:10:14
în duminica asta/ aş putea să urc într-un pom şi să fluier/ visând că plutesc spre pământ / ca un fruct viermănos/ nu ştiu/ cât mai e până mâine / poate o toamnă poate un strigăt/ poate un zid prin care să treci/ / plouă/ plouă cu miez auriu de uitare/ dragostea mea/ / /
18 comentarii
modifica
Confesiuni erotice
de adina.petre la: 29/08/2010 08:11:47
dragelor si dragilor, in caz ca va intrebati – fie si in secret – de ce nu mai relationeaza subsemnata ca mai odinioara, iaca va voi lamuri la cap. nu, nu urmeaza nimic erotic, dar trebuie sa recunoasteti ca e un titlu atragator! :)/ in luna mai a trebuit sa operez (cu scopul de a repara) o fractura veche – aia de la debut, pentru cine mai tine minte – apoi in iunie am avut si eu onor disertatie de masterat, muncita din greu, cu peripetii in ultima zi – pac imprimanta, pac nu stiu ce sistem de prindere nu mergea, pac aolio ai un typo chiar in titlu...si tot asa. / am reusit sa o termin la marele fix – adica ultimele corecturi in ziua predarii, apoi s-o sustin cu maaare fast, si  ...continuare .
54 comentarii
modifica
Existentiala
de lafemme la: 29/08/2010 00:36:00
uneori merg cu autobuzul/ e destul de plăcut/ uneori este câte un loc liber/ mă așez / ignor mirosul / mă uit pe fereastă/ acolo sunt case/ sunt și copaci/ sunt și oameni/ și uneori/ mă pierd/ și-atunci caut un om/ un om între oameni/ să-mi spună unde sunt/ de ce sunt/ cum se face că sunt/ și tot așa/ întrebări esențiale/ și-mi dau seama/ că omul ăla/ ar ști cu siguranță/ care sunt cele trei lucruri/ pe care trebuie să le iei cu tine/ pe o insulă pustie/
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: