arhiva: 03/08/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Invidia
de Baby Mititelu la: 03/08/2010 21:09:35
invidia (andrei cornea)/ (revista 22)/ intr-o zi, vecinul nostru de bloc si-a luat un aparat de aer conditionat. era un zaduf ingrozitor, dar noi n-aveam aparat de aer conditionat si nici bani ca sa ne cumparam unul. sufeream de caldura si de invidie. aveam insa o biblioteca. ne-am uitat in ea si am scos cugetarile lui seneca. am citit de acolo o pagina-doua despre bine si sensul vietii si, desi cald tot ne era, nu l-am mai invidiat pe vecin./ ceva mai tarziu, vecinul si-a deschis un butic si a inceput sa umble imbracat la costum la patru ace. noi - tot cu blugi./ nu-i nimic - ne-am zis linistiti, citind un capitol din etica lui spinoza. apoi vecinul a aparut deodata intr-un m egane arginti  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Greu e azi să ai nepoţi !
de Valeriu Cercel la: 03/08/2010 18:34:24
pe cât de tari se laudă bărbaţii/ c-ar fi în muşchiu’ lor ăla vioi,/ pe-atât se plâng mămicile lor, taţii,/ ce-au fost, din amintiri, cândva eroi ;/ nu existau pe-atunci telenovele,/ iar duşul îngheţa pân’ se culcau,/ de lipsuri nu mai zic, nici de lovele,/ dar şoimii,-n mândra patrie, sporeau,/ făcând, să mă iertaţi, din ăla bici,/ săreau şi peste mese, dar în pat,/ chiar dac’ o fredonau pe la servici,/ acas’ vedeai al muncii rezultat,/ primind îndemnizaţii şi prime,/ la numărul de şoimi şi de ierunci,/ fiind munca de jos la înălţime,/ c-aşa era politica pe-atunci,/ iar dacă ajungeau la o duzină, / nu aveau loc în ziare şi reviste !/ f  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Chiar nu exista NICI un roman in Yemen ???
de magda_5564 la: 03/08/2010 18:13:48
am nevoie de informatii despre yemen, despre viata de acolo, as vrea sa stiu daca exista familii mixte, intre romani si yemeniti, daca e posibil, daca sunt viabile.. / ce ris implica vizitarea acestei tari? / am multe intrebari la care nu gasesc nicaieri raspuns. de trei ani incerc sa dezleg misterul, sa ma lamuresc, insa legaturile noastre cu acest stat, sunt obturate.. / daca exista cineva, va rog sa ma contactati. multumiri sincere anticipate. / s-auzim de bine!
29 comentarii
modifica
Despre oameni si caini
de 1brasovean la: 03/08/2010 08:32:10
<a href='http://www.brasovultau.ro/un-gest-care-a-miscat-lumea-36185.html'> alex prişcu a fost înjunghiat de vecinul său, pentru că a avut tupeul să sară în apărarea unui căţel comunitar, pe care ucigaşul avea plăcerea să-l bată. Întâmplarea a avut loc vineri seara, în jurul orei 22.00, în cartierul florilor din braşov, protagonişti fiind doi locatari ai unui bloc de pe strada magnoliei nr. 12. bărbatul a fost luni înmormantat.</a>/ ---//---/ sursa: brasovultau.ro
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: