arhiva: 04/08/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
bezmetizme cu iz...
de cosmacpan la: 04/08/2010 23:46:53
în ziua-n care blocurile cantă/ prin dimineaţa asta eu am mai trecut/ şi urma-mi zace între cute de cearceaf.../ lumina se dă jos din pat, se spală/ priveşte lung la blocuri şi oftează/ se-mbracă, n-are timp ca să mănânce/ încuie şi-n viteză ea coboară / în urmă-i, blocurile toate tac/ şi-şi pun iar masca zilei ofilită/ se-adună pe la scări şi-aşteaptă-n prag/ căci numai noaptea blocurile cântă/ / dulcegarie/ / ai spus că dacă ne luăm ventilator/ vom asculta cum curge noaptea printre noi/ ne vom juca cu luna din fereastră/ şi sub cearceaf vom deveni eroi/ ţi-am sărutat cornişa învoaltă/ ce sprijină tot ceru-n sânii grei/ voi astupa fereas  ...continuare .
1 comentariu
modifica
inainte de apoi
de anaML la: 04/08/2010 23:05:12
cu aceasta certitudine/ trec in pas molcom / cele rostite ramase/ ultimul trup/ nimic in juru-mi / cum nu mai sunt/ ape nocturne/ cresc perpetuu / germinand miraculos uriasi/ opusi sufocarii atator ziduri/ inspir/ propriul meu launtric/ pare ca incearca o desprindere/ de tot ce a fost sfarsit/ prin anulare
2 comentarii
modifica
Let's play in Black and White...
de adynet1 la: 04/08/2010 22:09:28
confa lui bucu mi-a dat idea unei colectii de poze speciale in alb-negru bazate pe scene inedite sau compozitii ale cafegiilor indragostiti de arta fotografiei...
50 comentarii
modifica
titlu
de A.J. la: 04/08/2010 21:22:06
cum e corect?/ prezentare a produsului sau prezentare al produsului
4 comentarii
modifica
"Aceasta pagina este intentionat goala"
de 1brasovean la: 04/08/2010 20:28:31
<< riscam sa facem fata crizei financiare cu strategia taranului sarac si marginit: strange cureaua si astfel spera ca va iesi din saracie. asa nu a iesit din saracie, ci a devenit si mai sarac./ in deficit desigur nu esti risipitor. dar in primul rand te gandesti de ce ai ajuns in aceasta situatie si ce trebuie sa faci pentru a nu mai ramane in saracie. >>/ ... si nu numai. / o lectura captivanta despre cum se duce pulii de suflet o tara. in <a href='http://www.iccv.ro/iccv_romania_dupa_20_de_ani.pdf'> raportul social al iccv - după 20 de ani: opţiuni pentru românia</a>, institutul de cercetare a calităţii vieţii al academiei române. / (raport publicat la 10 iunie 2010)
1 comentariu
modifica
doar eu si cu mine suntem frati
de Valentinemernic la: 04/08/2010 17:50:12
multi ma judeca/ dar nu stiu cum e viata mea / daca zambesc asta nu inseamna / ca nu este grea / dezamagit chiar si de cei apropiati/ realizez ca doar eu si cu mine suntem frati/ in fiecare ochi vad ascuns un interes/ si in spatele banilor vad acelasi drac pervers/ uneori si eu sunt drac ca sa pot sa trec de greu / spun mereu totul pe fata nu ma ascund dupa nori/ prea multi presupun modul meu de-a ma purta/ se agita degeaba, / ei nu fac parte din lumea mea/ dezamagit de cine nu m-asteptam / merg mai departe cu cei care langa mine ii am / si nu sunt multi dar sunt cei care conteaza/ in intunericul asta mincinos/ ei sunt o raza.../
6 comentarii
modifica
trip
de batranutragator la: 04/08/2010 17:31:06
are vaginul strîmt mă lovesc de toți bărbații oare / ce lege a naturii face femeile să fie astfel să simți / că zilele se subțiază cînd o ating să fie ca un trip total / în care printr-un orificiu se deschid toate universurile / posibile și toți oamenii iubesc din generație în generație/ și în povestea asta îmi crește un pierce în vîrf/ și cînd o pătrund îmi dau seama c-ar putea fi cel mai nou/ mod în care poți face o cerere de unire în cele ce sînt/ între toate atîtea ratări un mic diamant de pus în inimă/ și pielea ei ca o vînătoare într-un trib germanic/ sunetul de corn prelins prin toate oasele vestind momentul/ și ochii ei spălîndu-mi piel  ...continuare .
5 comentarii
modifica
in situatii neprevazute ...
de nyx la: 04/08/2010 13:40:29
prin modul in care ne comportam in situatii critice dam sau nu dovada de ceea ce suntem cu adevarat?/ suntem capabili sa ne controlam intr-atat si sa ascundem de altii adevarata noastra natura, pana-n momentul in care un eveniment neprevazut ne distruge concentrarea astfel incat aratam lumii adevarata fata?/ sau, dimpotriva, in cazuri exceptionale se admit devieri exceptionale de la ceea ce-am demonstrat ca suntem de fapt?/ exista varianta de mijloc ... uneori da, alteori nu...de unde putem trage concluzia ca nu vom cunoaste niciodata pe nimeni cu adevarat?/ putem merge pana acolo incat sa spunem ca nici pe noi insine nu ne stim din moment ce habar nu avem cum reactionam la stimuli extremi, d  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Ca mai mănâncă lumea...şi am mâncat şi eu
de cosmacpan la: 04/08/2010 04:21:37
felul unu: supă cremă de porumb dulce/ despre cum a fost făcută nu ştiu să vă spui dar gustul a fost cu totul şi cu totul nou şi deosebit. deci (aici improvizăm pentru că la asta mă pricep): se iau doă cepe minunate se curăţă şi se tăvălesc pe sub jetul de apă ca să le treacă năduful. se alege de probă un păstârnac şi o juma de ţelină ca să lase praf de aromă în zeamă şi din toată sărăcia se aleg doi morcovi. tot zarzavatul se curăţă, se spală şi apoi este trimis în oală să cautecele două cepe. după ce s-o gătat trebuşoara asta se iau ca de la întâmplare (cred că depinde de gustibus aici dacă se merge pe varianta ştiuleţi sau boabe gata c  ...continuare .
6 comentarii
modifica
cooperativa magnum
de Bucu la: 04/08/2010 00:51:54
pe la 1947, câtiva fotografi satui sa mai fie la mâna marilor reviste si agenturi de presa fara drept de autor, înfiinteaza la paris o agentie de fotografie, magnum, dupa numele unei sticle de sampanie de 1,5 litri./ / robert capa, / cel care a surprins moartea unui republican în razboiul civil din spania anilor '30 / <img src='http://img716.imageshack.us/img716/3089/par115311.jpg'</ / / sau pe matisse, desenând o schita în 1950 cu un creion kilometric,/ / <img src='http://img713.imageshack.us/img713/3711/matissef.jpg'>/ / / pe picasso la plaja sau pe steinbeck la moscova, calatorind cu aparatul din china pâna-n tel aviv ...../ link pentru capa: / http://www.  ...continuare .
44 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...