arhiva: 09/08/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
mâna care plânge
de cosmacpan la: 09/08/2010 22:54:33
năpârstocule...ce cauţi p-aci printre neutronii mei?/ mi s-a explicat cu lux de amânunte că va fi o operaţie normală, fără dureri, fără greşeli şi mai ales estetică pentru că nu-i aşa, nu oricine are o mână violetă la un trup albinos de speţă caucaziană.../ mulţi oameni, şi asta datorită cuceririlor ştiinţei îşi aşează mâini galbene, verzi, albastre, indigo după cum li se pare că este mai atractiv.../ unii îşi pun mâna stângă, alţii mâna dreaptă alţii chiar pe amândoua şi nu de puţine ori de culori diferite...aşa că nu mă mai miră cînd dau noroc cu o mână verde sau cu una roşie ori portocalie.../ operaţia a decurs fără nici o proble  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Cum si unde se poate reclama un notar?
de Daniel Racovitan la: 09/08/2010 19:32:06
un notar debiteaza aberatii mai mari decat plopul si refuza sa serveasca clientul./ aveti idee cum si unde poate fi reclamat?
17 comentarii
modifica
zbateri
de luxmania la: 09/08/2010 19:04:22
au vazut din urma/ cercul inchis sub pleoapa/ iris inlacrimat/ plouat de suflet / uscat de speranta/ visand la abordaje pirate/ in largimi de ape/ adancimi de sensuri/ in care fiinte fluorescente/ necunoscute tie cel ce ma chemi in tine/ sa plonjez inchizand singurul ochi valid/ ochi de piatra/ din insula pastelui/ alungat in propria-mi orbita/ metarmorfozand existenta-mi obscura/ amfiteatrul sclaviei fiintei/ coloseum / columna/ coloana infinitului vertebralizat / iluzie, efemer/ rastignit pe lemnul crucii/ sudului/ asteapta-mi sufletul/ cand ciclul isi va inchide cercul/ cercul vietii sau cercul apelor/ al pietrei / al meu al tau/ a celor ce au supravietuit botezului/ si se vor face din nou  ...continuare .
31 comentarii
modifica
umbra
de INSULA ALTUIA la: 09/08/2010 17:37:37
grea ca un pendul/ oprit/ în penumbra capelei/ mi-e inima/ diavolul îngenunchiat în/ spatele meu/ şopteşte:/ -tu n-ai suflet/ doar te prefaci că te rogi/ tu nici măcar nu şti să o faci/ şi-apoi ura, ca o sudoare/ te dă de gol/ ceea ce mă surprinde/ e că proştii se dau în vînt după/ umbra ta/ legată-n lanţurile urii./ cu faţa îngropată-n palme/ eu m-am rugat crezînd că nu mă vezi/ şi am cerut un dumicat de suflet/ pentru aceia care s-au vandut .
12 comentarii
modifica
Plăteşte tu!
de Stefan Doru Dancus la: 09/08/2010 15:50:31
/ am reuşit, după îndelungate economii, să cumpăr o bucată de pământ în românia. desigur, proprietarul mi-a spus că, începând cu anul viitor, trebuie să plătesc impozit pentru ea – lucru cu care nu sunt de acord./ doresc să-mi arate traian băsescu&co un contract semnat şi ştampilat între ei şi bunul dumnezeu, creatorul planetei, prin care numitul dumnezeu le-a închiriat terenul numit românia; înainte de a plăti acest impozit doresc să mi se explice cadrul legal prin care „statul român” îmi subînchiriază bucata de pământ cumpărată; dacă nu există, să fiu exonerat de la plata acestui impozit./ menţionez că nu am maşină, locuinţă proprietate p  ...continuare .
45 comentarii
modifica
Creedence Clearwater Revival, muzica de ghertzoi americani
de Daniel Racovitan la: 09/08/2010 13:52:15
"rednecks" se poate traduce in romaneste prin "ghertzoi", eventual "cocalari"./ (ca sa va faceti o odee: http://www.google.com/images?hl=en&q=redneck&biw=1066&bih=779 )/ nu mica mi-a fost mirarea si amuzamentul sa citesc ca, spre deosebire de europa, muzica celor de la creedence clearwater revival este considerata in state drept muzica redneck, impreuna cu zztop, elvis si johnny cash./ / ps: o lista cu lucrurile asociate cu sub-cultura redneck:/ http://www.amazon.com/gp/richpub/syltguides/fullview/r9e4cua7q48ti
25 comentarii
modifica
Am primit, dau mai departe...
de Baby Mititelu la: 09/08/2010 08:34:43
dupa ce ani de zile a spus pacientilor ca chimioterapia este singura cale pentru a incerca (cuvantul cheie e a incerca !) sa se elimine cancerul, john hopkins (nota andrei- celebra universitate americană) s-a hotarat sa prezinte si calea alternativa de tratament a maladiei./ / 1.. cu totii avem celule canceroase in corp. aceste celule nu apar,insa, la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde. cand doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor dupa tratamentele efectuate,inseamna doar ca testele sunt incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt in numar detectabil./ 2. celulele canceroase apar in corp de 6 pana la 10 ori in timpul vietii unui om./  ...continuare .
1 comentariu
modifica
imi risipesc malul
de anaML la: 09/08/2010 00:28:25
si-mi las ochii sa adanceasca/ pasuind trecutul_fluid,/ in cel mai frumos dans/ culorile se intorc/ rasucind ca in miez de nuca/ toate cuvintele/ tainuite umbre/ recunosc
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...