arhiva: 01/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Gand...uri
de adoratul la: 01/09/2010 19:53:52
oare cum e sa pictezi…dar nu pe o panza, nu pe o foaie, nu pe sticla…ci pe nisip, exact acolo unde apa il spala la intervale atat de regulate de timp incat si ceasul atomic traieste gelozia preciziei. imi amintesc ca am desenat candva, am scris candva … exact in locul ala, iar tot ce faceam se stergea, iar cu toate ca stiam ca asta se va intampla…continuam sa trasez linii, cercuri, cuvinte, inimi… traind fara sa stiu o drama contemporana a unui mit vechi/ inchid ochii pentru o clipa si vizualizez culorile cu care as picta, albastrul e prima culoare pe paleta gandurilor mele, dar fruntea mea se incrunta, gandul ca nisipul pictat cu albastru s-ar confunda cu marea… nu-i nimic, aleg  ...continuare .
4 comentarii
modifica
terapii alternative si complementare
de donquijote la: 01/09/2010 18:44:21
eram un fan al cam –ului (cam = complementary and alternative medicine) pana ce din diverse motive legate de o serie de evenimente (care s-au succedat pe o perioada de cativa ani) am inceput sa am indoieli si sa investighez problema, bineinteles al nivelul meu de cunostiinte in domeniul stiintii, procedurilor experimentale, etc./ acuma sunt convins ca (cam) e placebo si ca administrat in loc de tratament adevarat cand e vorba de afectiuni serioase (de alea care nu ese trateaza singure…) e periculoasa. / atitudinea pe care o iau fata de cam devine destul de belicoasa, cand e vorba de persoane fara educatie medicala, de practici periculoase (vezi chiropractica si chelatia) si  ...continuare .
84 comentarii
modifica
O...dragă !
de goeteri la: 01/09/2010 16:40:00
vrei ca tu să-mi fi gând,/ vrei să-mi fi universul ?/ glasul tău- fie-mi cânt,/ spusul tău- fie-mi versul ?/ crezi că-ți merit avutul/ oh, frumoasă ce ești ?!/ mă accepți ? Îs neștiutul.../ dragă fee, de povești !!!/ ai vrea tu să fi floare/ Și din lacrimi să crești ?/ de-ți dau schimb la candoare/ fericiri din povești ?/ ai puteri să mă rabzi,/ să-ți fac cuib de petale;/ suflet scări, să nu cazi,/ aur fin să-ți pun dale ?/ zâmbet, pururi să fii,/ fericire eternă;/ de nimic să nu știi.../ vis, real, să ai pernă./ jur, voi fi-n veci amant,/ În extaz doar să zbori !/ vin să bei în diamant,/ În castel printre nori./ Și promit că de-o fi/ c  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Controversă
de Apoll la: 01/09/2010 14:18:03
/ ieri devreme,dimineață,/ tică îi spunea lui neață/ că la masă un pahar/ dă- n detai’ puteri și har./ -ce spui tu,răspunse neață,/ roș la față, pus pe harță,/ eu când beau doi litri-angros,/ nu mă pot sălta de jos!/
3 comentarii
modifica
memento II
de Homo Stultus la: 01/09/2010 13:50:28
În memoria lui teofil voinescu amadeus (1922-2001?). / profesor de limba germană în cadrul universităţii din cluj-napoca. a fost un student etern. din câte ştiu, a ieşit la pensie fiind, în acelaşi timp, student. vorbea mai multe limbi dintre care amintesc: germana, engleza, franceza, rusa, italiana, spaniola, poloneza (? din informaţiile pe care le am, mama dumnealui ar fi fost de origine poloneză), japoneza, chineza şi, desigur, cele doua limbi clasice: greaca şi latina. (nu am deocamdată informaţii mai exacte despre gradul în care cunoştea aceste limbi. din ceea ce mi s-a spus, pentru majoritatea limbilor a făcut câte o facultate. calcule puteţi face dumneavoastră  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Creatură
de goeteri la: 01/09/2010 12:11:12
inițial, înainte de zero... nu exist, pentru că nu mă știu, nu eram./ n-aveam parte de-a fi în vreun fel... nici obiect, prevăzut în program./ existam, doar... probabil un simț pentru nou, de o săgetătoare dorință,/ fără nicio legătură pragmatică cu vreun biologic experiment; cu pretenții de știință./ poate am fost chiar o simplă, neprevăzută- aleatorie- întâmplare/ a unei ciocniri chimiotactice, sau o gafă... o inocentă eroare./ o aventură fără pretenții de viitor, doar o săgeată de sclipire fugară.../ și mai grav; o violență penală, o însușire de proprietate de trup, de o manieră vulgară./ mai curând, aș fi vrut să fi fost parte dintr-un  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: