arhiva: 11/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
La joaca
de Dl. Goe la: 11/09/2010 23:54:18
<img border="0" height="450" src="http://1.bp.blogspot.com/_3g7jwrn7cxs/tivylvq-eai/aaaaaaaaaim/punzw3mvgem/s640/img_6166m.jpg" width="640" />/ cat de frumosi si interesanti sunt copiii la joaca.
2 comentarii
modifica
pantof credincios
de INSULA ALTUIA la: 11/09/2010 19:40:35
se ofilesc grădinile din cer / frunzele / se prefac în fotolii şi măsuţe / la umbra unui gutui japonez neînflorit / doamna t.acuza o durere de cap / nu vorbeşte mult să nu facă laringită / nu strănuta să nu împrăştie microbii / se aşează şi priveste umbrele colorate. / / frunzele se bat pentru un loc mai bun / unele se înghesuie sub un pantof credincios. / / eu am rămas sub o streaşina / cu gînduri uscate / nu pot să-mi scriu sufletul / pentru că mi l-ai furat.
12 comentarii
modifica
robin & the backstabbers
de nyx la: 11/09/2010 15:21:30
abia i-am auzit./ sa nu sara careva sa spuie ca el ii stie 'din 1900 toamna' ca-i dau un cap in gura!/ / <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6_oak6dom2g?fs=1&amp;hl=en_us"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6_oak6dom2g?fs=1&amp;hl=en_us" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
15 comentarii
modifica
tehnician mecatronist
de impreuna2006 la: 11/09/2010 15:14:44
tehnician mecatronist,o meserie relativ noua in romania,a carei competente profesionale ar fi:/ -utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei/ -planificarea si organizarea productiei/asigurarea calitatii/ -sisteme de transmitere a miscarii/ -sisteme si tehnologii de fabricatie/ -intretinere planificata/sisteme de automatizare/ -sisteme de actionare electrica/circuite electrice/ -detectarea defectelor/senzori si traductoare/ -sisteme mecatronice/automate programabile,etc./ prin urmare,esti calificat in acest domeniu...teoretic!/ acuma te intrebi,ei bine si care e problema...pai problema este ca te duci si vrei sa te angajezi si realizezi ca domeniile sunt vaste deci pleci cu voiosie la  ...continuare .
3 comentarii
modifica
destinul
de sami_paris74 la: 11/09/2010 14:47:35
omule sa-ti dea dumnezeu sa traiesti stralucitor ,scinteind de aur si diamante./ imi place din ce in ce mai mult sa scriu,este ca si cum ti-ai expune sufletul pe mai multe coli de hirtie ! iar cititorii mei sunt convins ca se vor unii cu mine si vor devenii prietenii mei si vor privii oamenii din jurul lor mai atent/ atit doar ca sa-si dea seama ca suntem cu totii oameni dotati cu inteligenta , cu extraordinara sansà de a parcurge viata asa cum este ea,exact asa cum ne-a fost destinatà.e scris in stele si in inima nostra sa traim impreuna indiferent de rasa si origine,indiferent de culoarea pielii.nu putem trai fara sa comunicam intre noi.trebuie sa ne ajutam,cu totii avem o latura suftea  ...continuare .
4 comentarii
modifica
”Inexistent self control” ”Inexistent self control”
de goeteri la: 11/09/2010 13:10:16
dacă-o ai,/ coborârea, în pantă,/ nu are niciun fel de oprire;/ e-o destinație... predestinată,/ printr-un fel de crăpătură sau o fantă/ pornită tot din greșeli, sau cu siguranță din menire.../ se spune cu alte cuvinte... că ți-e dată./ dacă-o ai,/ reușita, adică... urcarea,/ este fie o presupusă pregătire-/ folosind o scară materială sau valorică-/ fie o conjunctură sau uzanța de profituri facile sau... eludarea,/ deși cei mai mulți pretind, din mult egoism al nereușitei lor, o măsluire.../ dar oricum îți conferă o existență euforică. / neavând niciuna,/ adică niciun control/ - deși pretinzi- viitor n-o să-l poți stăpâni.../ nici trecut- pe  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nesigur
de goeteri la: 11/09/2010 13:05:35
pleacă, stai, vino !/ nu ştiu, cine eşti ?/ te mint ! rană alin-o.../ mai spune-mi poveşti !/ te ştiu...?! te-am uitat !/ ba nu, nu mai pot.../ vino iar, din plecat !/ dă-mi ceva, sau dă-mi tot !/ n-am nevoie de tine !/ oh, ce zic, sunt pierdut.../ orice rău, e spre bine./ ba e rău... dar l-am vrut./ te urăsc când zâmbeşti !/ toate sunt un totuna...!/ ... să las naibii minciuna ?!/ ele-s firi... zână, eşti./ pot trăi, bine, singur !/ până ieri, te-am văzut !/ ah, fă sfârşit... început./ ba nu, pleacă-i mai sigur !/ dar ce am, ce-i cu mine ?/ nu te merit de fel.../ poți pleca, că-i mai bine !!! / am ieșiri de... tembel./ 03.06.2010/
comenteaza!
modifica
Bordel
de Homo Stultus la: 11/09/2010 11:36:11
tic-tac, tic-tac timpul moare/ veşnicia se adună/ magdalene-nfloritoare/ sufletul în haina bună./ tăcerea se-mpleticeşte / pe trotuarul de la crâşmă./ felinarul roşu arde/ dor sec, aspru de huidumă./ pereţii dosnici sunt pătaţi/ de multe rosturi amuţite./ iubirea costă mulţi pitaci/ doar buzunarele-s pulsânde./ avea un ochi cam vânăt ea/ de când cu postu' ăsta nou/ credea că-n post se papă peşte/ Şi şi-a luat un peşte-bou. / ce zici frumoaso cât mai costă/ o oră lungă de amor?/ dar lucrez solo, nu la poştă/ că nu-s gealat de la obor./ o văd că plânge panarama./ de unde dracu ar fi să ştiu/ că preţul pentru două ore/ e chiar haleala pentru f  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ştim ce ne schimbă şi mai ales cum?
de Astoniu la: 11/09/2010 11:26:28
ideea mi-a provocat-o honey in the sunshine, cu care discutam despre dependenţa de internet (pe confa teodorei), subiect despre care s-a mai discutat în cafenea. pentru că ar fi infantil să discutăm la modul: "dacă nu mă crezi că ce spun eu e adevărat atunci să vezi tu ce ţi se întîmplă", mi se pare potrivit să ne şi argumentăm comentariile. vreau să lărgesc discuţia spre aşa zisele predicţii despre viitor. / Într-o lume în care "constantele" devin variabile, unde nimic nu mai este sigur, dar siguranţa poate fi dobândită prin voinţă liberă (sau cel puţin iluzia ei), lucrurile nu mai sunt întotdeauna ceea ce au fost pentru părinţii şi bunicii noşt  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: