arhiva: 18/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ploaie
de Dl. Goe la: 18/09/2010 19:13:27
/ / de data asta le puteti mari ca sa vedeti mai bine ploaia prin geam :)
6 comentarii
modifica
Zece din gradina
de adina.petre la: 18/09/2010 19:13:21
<img src='http://lh5.ggpht.com/_8i87q1cyufo/tjtqg8gni_i/aaaaaaaaaby/0aqi8qdhbwk/s640/frunza1.jpg'>
28 comentarii
modifica
O...
de latu la: 18/09/2010 19:05:42
ocoleste-ma, pricinuieste-mi/ colici sentimentale pe taram de vis,/ dar adu-mi umbra-ti/ agale, din padurea din abis.../ te-astept in van, dar e-n zadar/ si-as fi cu drag ofranda pe altarul tau,/ dar lantzuri sunt mai tari/ obstructionandu-mi libido de zmeu/ paharu-i plin si-o picatura/ s-a intrupat stergarului din albul pur,/ o molie imi da tarcoale/ dar am strivit-o de un abajur./ te-astept pe pragul inrosit,/ si-mi dau prin par cu parfum de tei,/ caci mi-am pierdut vremea/ dar n-am renuntat definitiv la anii mei./ iar cand veni-vei - o stiu sigur -/ vei arunca legatura-ti grea pe masa/ imi vei sugera un templu/ si vei fi binevenita-n a mea casa.
80 comentarii
modifica
***
de lafemme la: 18/09/2010 17:02:28
când te privesc / simt cum cele două femei din mine/ își unduiesc coada de pește/ toarnă apoi ceai/ celei de-a treia/ ea își înșiră gândurile pe sfoara subțire/ confecționează mătănii/ și tace/ și-a pus un lacăt pe inimă/ nu știe să fie subtilă/ și totuși atunci când mă uit la tine/ ce două femei din mine câștigă/
26 comentarii
modifica
Revelaţie
de modigliani la: 18/09/2010 14:59:55
/ şi-apoi cînd nu erau/ nici jar nici rost nici jale/ cine am fost l-am întrebat/ sînt lipsa coastei tale/ /
6 comentarii
modifica
Poetul
de goeteri la: 18/09/2010 12:57:41
este mai mult de-o simplă închipuire,/ adică nu-i neapărat un trup, o fire.../ e o încercare d-exprimare oarecare/ fără pretenții certe... de finalizare./ este-o realitate existentă, evidentă,/ de a-și transmite ce dorință are... ardentă./ e ce-l ce-și caută cu înverșunare și-are adepții/ așa cum profu’, prin predare își face lecții./ e neînțelesul general, este-un mister/ ce nu degajă integralul... un boem, un auster./ Îți dă ocazia unor reflecții fine.../ incită, oferă... și pui restul de la tine./ e-un summum infinit, este un geniu,/ este rarisima apariție de mileniu,/ e chintesența ce n-o știe omenirea.../ singur se leagă trup și suflet... c  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Inspirație
de goeteri la: 18/09/2010 11:32:38
În respirație e-un timp,/ un act total involuntar.../ ea este ”in”-ul necesar/ unui complex de labirint./ e-al alveolei inhalant/ vital aport de oxigen./ bărbat, femeie, nu e gen.../ e gazul, cel mai important./ e aceea ce-n miresmi te îmbată/ din flori sublime lunii mai.../ poți și-n ofertă să o dai/ la crud... de accident, de fată./ ea-ți dă motiv de nemurire/ Și nici prin gând nu ți se cere.../ este garantul de înviere,/ e-un suflu, ireal și... fire./ e fizicul, amestec pur/ cu vis, în rimă de poet./ este o idee de estet,/ e-o picătură din azur... / este și-o sacră de zeiță/ ce-apare întâmplător ca muză/ ce ți-e menită sau obtuză.../ e apa-n se  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Şaptembrie
de Sancho Panza la: 18/09/2010 10:28:45
existenţă/ din scorbura sa / mă cheamă păianjenul/ întind mâinile / intru/ umbra/ mi-e zvârlită afară/ / ego/ atârnată de streaşina clipei/ mă fluier/ îmi răspund / când dintr-o mierlă/ când dintr-o bufniţă / / alteritate/ inimii mele / îi cresc degete/ caută oameni / se aruncă în ei/ ca într-o suliţă/ / cunoaştere/ am vrut să ştiu / şi-am înlemnit / de frică/ acum pot ciopli fără grabă/ o cruce / / lumină/ s-a lăsat frigul/ aprinde-mă candelă/ şi dă mai încet/ zăpezile astea/ / simptom/ de la o vreme / sângerez litere/ unde mi-e pământul din carne?/  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: