arhiva: 02/09/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ea a murit - 14
de modigliani la: 02/09/2010 18:13:34
/ nu ştim dacă marea schismă a fost începutul sfârşitului, nici măcar dacă a fost vorba de-o schismă nu ştim. cert este că zilod trebuia să moară fie şi doar pentru că lumea lui trebuia să moară. cum altfel, ar fi putut comisarul să îngroape, pentru totdeauna, lumina din ochii lui jeanne ?/ lucrurile s-au întîmplat acum două mii de ani, iar eu, în afara pozelor, vechi şi neclare, ale lui zilod, nu am nimic. dar până la urmă, o istorie scrisă pe baza unei imagini poate fi şi ea autentică. despre djedefre ştim, în definitiv, atâtea. Ştim, de exemplu, că nu lui i se poate imputa moartea lui khufu, aka cheops, că şi-a asasinat fratele, dar un alt exemplu, ma  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Concurs foto Septembrie '10 - Premierea
de andre_ la: 02/09/2010 15:59:35
sărută-mă când norii se aleargă pe cer / şi îngână-mi alb povestea iubirii noastre / în ritmul petrecerii anotimpurilor / azi galben / mâine violet / din amăruiul înserării înspre albastrul dimineţii / tresăltând vioară / acordează-ţi strunele în vuietul dorului de mine / trestie o să-ţi răspund cu tălmăcite unduiri / în acolada braţelor tale / fă-mă regină peste sonatele şi partitele tale / sub cerul rotunjit al curcubeele noastre / alex andra - culori / sonuri cu nori şi curcubee/ cu dedicatie vazduhistei sefe si cu voia ei, tema concursului foto din aceasta luna este norii se aleargă pe cer ./ reguli/ 1. pot participa si vo  ...continuare .
201 comentarii
modifica
besame mucio
de sami_paris74 la: 02/09/2010 15:39:30
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qucgd8hzhc8?fs=1&amp;hl=fr_fr"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qucgd8hzhc8?fs=1&amp;hl=fr_fr" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
2 comentarii
modifica
Gaudeamus igitur
de goeteri la: 02/09/2010 15:00:38
la sfârșit de ”teenage”și început de matur,/ am în nări trupu-mi tânăr, zbor îmi e destinat./ de aripi n-am, nu mă plâng, vreau să am al meu tur;/ la speranță de amor... și un liceu terminat./ sunt răscruce de suflet... să învăț, promovez/ ”alma parens”, dorită mult mai mult de părinți ?/ sau să mor după o fată, cui mă închin, delirez.../ Și nu trece pe strada-mi, chiar de-o vreau, scos din minți ?!/ repetam în ne știre, la materii cerute.../ nicio frază n-avea cel mai mic înțeles./ zile, nopți, ore, clipe, câștigam în pierdute.../ mă rugam către soartă; eu să fiu cel ales !/ toată lauda mamei n-a servit la nimic./ nu știa cât de-ad  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Antologiile revistei SINGUR (3)
de Stefan Doru Dancus la: 02/09/2010 13:36:18
/ aşa cum am precizat multor autori la telefon sau pe mail, cele două antologii vor avea fiecare câte 2 secţiuni: una ce va cuprinde autori consacraţi şi alta ce va cuprinde autori slab mediatizaţi sau care îşi încearcă abia acum şansa de a publica./ reamintesc celor care m-au sunat sau m-au contactat că autorii de care nu au auzit investesc în curajul de a trimite texte spre confirmare şi speranţa că vor fi nominalizaţi. / nu ne-am născut niciunul cu plaivazul în mână – ne-am format ca scriitori în timp; de aceea, vă recomand să întindeţi şi dvs. mâna către alţii, să identificaţi (aşa cum o fac ioan groşan şi ioan es pop) sclipirile literare ale acestora  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Tiganii ,prima parte.
de sami_paris74 la: 02/09/2010 11:41:55
almadinul si copilaria. cap1/ / / almandinul exista intr-o culoare rosie aprinsa,mult mai rosie ca pyrope,aruncind uneori reflexe negre ori rosiatice. / in general este opac si translucid,dar cele mai rare pietre sunt cele transparente cu o stralucire magica de rosu aprins. / almandina este insa o piatra fragila,delicata,cu frumoase reflexe incrucisate prin imbratisarea eterna creatà de fatzete.cea mai frumoasa piatra de almandin este ce a taiata si slefuita in forma de cabuson. / almandinul mai are o denumire ,se numeste (grenat).in bijuterie grenatul se poate confunda foarte usor cu rubinul,exista insa foarte multe posibilitati pentru a face diferentà intre cele doua pietre foarte as  ...continuare .
8 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...