arhiva: 20/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
M-a blocaaaaaaaaat :((((((
de alex andra la: 20/09/2010 21:36:48
cum cine ? sfinxia-sa. a naibii sa fiu de i-oi mai modera fo stupizenie de text !:)))/ de fapt i le-oi modera, numa asa, de-a dracului, sa ma raz de pe margine:)))))))/ " 'ai s....alut poetule !" ca sa citez un coleg de cafine:))))))
88 comentarii
modifica
Vise Perfecte
de Sphynxe la: 20/09/2010 21:13:45
vise perfecte/ suflete imperecheate/ de aceleasi vise/ de aceleasi acorduri/ ce reverbereaza in ganduri.../ ne suntem oglinzi paralele/ egale si secante intre ele/ pereche de suflete vii/ ne risipim printre astri/ si gingasii de petale/ purtate/ de vant catre zare.../ desi io-s munte si tu esti o mare/ ...sufletele noastre/ se contopesc/ se topesc/ in unul.../ by sphynxe
2 comentarii
modifica
Toamnă
de crinuf la: 20/09/2010 20:57:33
feels like/ fall/ raining leaves/ coming back to/ me/
3 comentarii
modifica
Întrebare
de goeteri la: 20/09/2010 20:02:44
de ce nu ne cunoaștem între noi?/ de ce umblăm pe străzi fără salut?.../ chiar de suntem cu toți... ”necunoscut”/ Și ne-am dori să nu fim singuri, minim doi./ avem doar gelozii, râvnim la altul,/ chiar lucrul bun îl pretindem de greșit;/ mințim ușor, satană-am devenit.../ nu credem în etern, valoare, ci instantul!/ acum, nici frați nu-și recunosc surori,/ se dușmănesc pe averi din moștenire/ Și alții decid tot; bani, viață, irosire.../ rămân, pământ și-o apă, sufletul datori!/ e oare lumea întreagă o himeră?/ suntem doar indivizi cu atestat?/ nu credem că iubirea ne e un ”dat”?.../ de ce ne transformăm planeta, într-o golașă sferă?!/ 11.0  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Black & white
de adina.petre la: 20/09/2010 19:19:25
attending a wedding/ <img src='http://lh5.ggpht.com/_8i87q1cyufo/tjtnmplu-mi/aaaaaaaaaao/rswmw2pvgkm/s640/costumat.jpg'>
50 comentarii
modifica
Reîncarnarea
de goeteri la: 20/09/2010 17:09:00
ca și cum viața nu ne-am duce-o în păcat/ Și chiar de facem răul suveran.../ chiar mintea de-o avem zdrobită după ban/ visăm - fără de drept - destin să-avem iertat./ n-ați învățat că-n fond viața-i un chin;/ cei buni, frumoși, mai dragi, se duc devreme?/ divinu-și ia ce-i bun, pe protejații... de blesteme!/ nelegiuiților, le lasă suferința lungă-ntr-un meschin!/ organ noi venerăm crezând că-i totul,/ plastia în chirurgie o promovăm.../ ne vindem doar frumosul... și-njurăm;/ trăim doar material, în lux, avut crezând că-i scopul./ doar trup, are și asinul, yakul sau cămila!.../ ce suflet poartă în munte, sau deșert?/ murim bătrân, dar prost, nu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Valuri...
de Sphynxe la: 20/09/2010 13:29:11
valuri ce vin..../ valuri ce pleaca/ lasa'n urma suspin/ si inima-mi beata/ de amor..../ departarile ce ascund/ atatea destine... straine/ corina ..esti o jumatate din mine/ ascunsa'n sufletu' meu/ si avem doar o singura inima ce bate/ pentru noi doi...mereu/ zarile albastre seduse/ de ochii tai azurii/ fierb impreuna cu marea de vise/ si aripi de ingeri zglobii.../ te iubesc cori cori../ by sphynxe
3 comentarii
modifica
Domnul Goe
de Tot Areal la: 20/09/2010 09:38:57
la curte am doi mari maidanezi, mama si fiu : tara si goe, de 6 si respectiv, 4 ani./ numele de goe la un caine este mai aparte dar va spun exact cum l-a capatat!/ o serie de 4 catelusi ajunsesera deja peste trei saptamani si mergeu pe piciorele lor, le dadusera ochii si mancau singuri din castronelul lor./ inca nu aveau nume si urma sa-i diferentiez ulterior, cand intr-o zi am auzit scancete, chelalalituri si latraturi langa capacul de la canalizare.../ ce sa fie? erau numai trei catelusi si mama lor care faceau o galagie de nedescris, capacul avea o deschidere circulara de marimea unui palme, pe unde cu lanterna citeam apometrul si goe picase exact acolo.../ asa ca am fugit in strada, am ri  ...continuare .
24 comentarii
modifica
CUNUNA DE FLORI
de Tot Areal la: 20/09/2010 09:23:36
bunicul nicolae a dus o viata linistita si cumpatata. de aceea la adanci batraneti, avea fata rumana, iar parul ii era in intregime alb. cand si-a serbat a optzecea oara ziua de nastere, copiii sai s-au adunat in jurul lui, sa il sarbatoreasca si sa ii ureze multa sanatate./ dupa fii, a venit randul nepoteilor, care i-au pus pe cap, o cununa de crini albi, ca parul lui si de trandafiri, rumeni ca obrajii./ atunci batranul multumindu-le, le-a zis:/ - cununa este frumoasa, si-mi place mult. dar cea mai frumoasa cununa a parintilor si a bunicilor este sa aiba copii si nepoti care sa semene trandafirului prin frumusete si crinului prin curatia si nevinovatia inimii lor. nu avem pe cine sa punem s  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...