arhiva: 21/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fără răspuns...
de celdesubdush la: 21/09/2010 22:36:43
azi noapte am visat că zbor … şi orice părea posibil. oricât de înalt mi-ar fi fost zborul gândeam că nimic nu mă poate opri…/ treceam plutind pe câte-un val călduţ de aer privind către întâmplările ce nu mă puteau atinge … părea că ştiu încotro mă-ndrept. Şi cu cât m-avântam mai sus cu atât mai mult simţeam că te-aş strânge în braţe … şi mă sugruma emoţia aceea bine ştiută … braţele altei iubiri îţi sunt interzise … singure trupurile noastre se potrivesc unul lângă celălalt ca piesele de puzzle …/ / credeam că adăpostul braţelor mele e singura ta dorinţă şi singurul popas … să-mi fii lumină şi ascunziş, să-ţi fiu binecu  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Eliberarea/III
de Stefan Doru Dancus la: 21/09/2010 18:08:36
13. am toate motivele să cred că diavolul a ocupat fotoliile marilor instituţii ce direcţionează mersul lumii. numai el poate fi atât de pervers şi inuman încât să împingă opera divină spre moartea veşnică./ ai dreptate, vor spune, şireţi, savanţii şi exponenţii marilor centre de cercetare, dar cum putem lupta noi cu diavolul, care este mai presus de puterile noastre? dacă tu le ştii atât de bine pe toate, învaţă-ne cum să luptăm cu el, condu-ne tu spre victorie!/ am mai spus: diavolul este analfabet, el nu poate citi biblia, el nu ştie că este un învins, el îşi urmăreşte conştiincios planul de acaparare a omenirii. cu atât mai tragic pentru noi este fap  ...continuare .
6 comentarii
modifica
m-am blocat :((((((
de om la: 21/09/2010 18:03:40
si nu stiu cum sa fac ca sa ma comentez./ ma oftic ca nu pot sa ma comentez si bag asa de bacilul koch o confa in care anunt ca m-am blocat. pe confa aia nu ma vad si pot sa-mi zic vreo doua ...ca tot nu vad, dar macar sa ma simt ostoit la lingurica./ aolieuuu, m-a blocat userul om :(((((/
4 comentarii
modifica
Antologiile Revistei SINGUR (6)
de Stefan Doru Dancus la: 21/09/2010 16:59:40
/ vom reveni la sfârşitul fiecărei săptămâni cu alte ştiri privind derularea acestui proiect./ 1.grupul consultativ care va selecta şi va aproba materialele pentru tipărire are următoarea componenţă:/ ioan groşan – prozator/ ioan es pop – poet/ felix nicolau – critic literar/ 2.până la această oră, s-au realizat parteneriate media cu:/ lithera.ro (site), fdl.ro-fabrica de literatură (site), romanianvip (site), bocancul literar (site), proiectul cititor de proză (site), necenzurat (site), Ştiri mm (site), institutul blecher (site), ziarul „glasul maramureşului” (maramureş), revista „caiete silvane” (sălaj), revista „cenaclul de la păltiniş” (sibi  ...continuare .
1 comentariu
modifica
sîntem o împăturire sîngeroasă
de batranutragator la: 21/09/2010 14:54:30
prelungește starea cu excitații exterioare/ deși în el mlaștina e tot/ mai adîncă/ părțile albe ale unui negativ / așa sunt zilele care se desfac/ la fel ca pieptul lui grăbit să arunce aburi în aerul rece/ porniri septice peste care aruncate grupat/ terminații nervoase/ în capătul acestora alți oameni care visează/ cabluri lungi pe care se așează păsări să-și facă siesta/ apoi zboară în rotocoale deasupra orașului/ clădirile sînt în beznă/ ferestrele sînt în beznă doar oameni în spatele lor/ împărțind întunericul/ și un om care locuieşte fără să plătească întreținere/ și chirie/ acesta e omul meu/ se întinde peste oraș cu gînduri  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Revoluția... ”ne” culturală
de goeteri la: 21/09/2010 12:26:49
pe-asfaltul încins se preling, vâjâind... sute, mii de mobile/ fuste mici, sâni mijiți, dar golași, buze roșii-s multiple copile./ nu muncește mai nimeni, toți se plimbă pe străzi, sunt... săraci; / sunt la market cu toți, cărucioare umplând, că e criză, iau cu saci./ mulți au jeep-uri, sau cabrio și-atât știu, sunt ”tari” și sunt tineri,/ poartă aur la gât și au euro în cont, au dolari, nu muncesc și e vineri.../ fac cu toți ”it”, programează, fac soft-uri, up-gradează ustensile,/ totu-i doar virtual, ne plimbăm, doar în gând și mâncăm... facsimile./ milioane șomăm, la servici îi plimbăm pe clienți ce se zbat de a face.../ Înmulțiți cum  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Din confesiunile unei nimfomane cu simtul umorului - partea a II-a
de Ana Lavinia la: 21/09/2010 12:04:03
zaceam in pat, incercand sa ma refac cat de cat. el se pregatea de dus. ma gandeam cu bucurie ca poate va sta macar un sfert de ora in baie, timp in care o sa-mi recapat si eu suflul si poate pulsul imi va reveni la normal. cred ca incepusem sa zambesc de placerea acestor ganduri, cand aud: "nu vrei sa facem un dus impreuna?" il privesc. asa un barbat frumos! pacat de el! si mai ales, pacat de mine! evident ca un dus impreuna iesea total din discutie. in baie existau multe placi de gresie si faianta, tari si reci, de care el ma putea izbi pasional si eram sigura ca m-ar fi durut. asa ca invoc o claustrofobie atroce si pornesc televizorul. dupa 10 minute de singuratate absolut superba, a iesit  ...continuare .
66 comentarii
modifica
Din confesiunile unei nimfomane cu simtul umorului - partea I
de Ana Lavinia la: 21/09/2010 12:03:17
sunt nimfomana. asa cum altii trebuie sa manance, sa respire, sa bea apa, eu trebuie sa fac sex. daca dupa ce mananc bine, pot sa ma opresc si sa spun: gata, m-am saturat, dupa ce fac sex o data, de doua ori de trei ori, pot sa mai fac de 10 ori, de 20 de ori, de 50 de ori. cred ca pot face sex pana la epuizare, cred ca imi pot da obstescul sfarsit facand sex. cred ca ar fi o moarte minunata. cand eram mai mica, doua idei imi bantuiau mintea asiduu: ca o sa mor fara sa apuc sa citesc toate cartile din lume si referitor la moarte, eram convinsa ca cel mai frumos se moare in somn. acum, mi-e groaza ca as putea muri fara sa fi incercat toate pozitiile sexuale inventate de om si imi e si mai groa  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Sutienu'
de Honey in the Sunshine la: 21/09/2010 11:33:31
modi si monte, in generozitatea lor, au creat un spatiu in care noi femeile sa putem sa ne manifestam atat ofurile cat si micile placeri ale micutelor noastre vieti feminine./ io profit si intreb o chestie care nu ma lasa sa dorm noaptea: de ce poarta femeile sutien?/ si ca sa dezvolt: de ce e sutienul necesar deopotriva sanilor mici, mari, frumosi, urati, fermi, lasati, care alapteaza sau nu, etc?/ de ce atat de multe femei care nu au nevoie de sutien il poarta de fiecare data cand sunt in public?/ io va spun drept ca as renunta cu placere da' n-am curajul sa ma emancipez...
105 comentarii
modifica
Anacronism
de goeteri la: 21/09/2010 11:17:51
promovând găunoase interese- precum spațiile mortuare,/ ce devin excedentare prin putrefacție sau mumificare-/ reușesc unii, să-și creeze alianțe de adepți/ prin partizanerii de găști- oficiale- compuse cert... din cei fără de neuroni potenți./ Și printr-un paradox devenit universal, dintr-o practică milenară,/ istoria a inventat- pe un făgaș fals de supremație, cel puțin ordinară-/ percepte anacronice, vândute într-un modernism deșănțat;/ creându-se iluzia unei perimate democrații, cunoscută sub forma unui lexic de ”stat reformat”./ separarea puterii, nu este cea naturală, universal acceptată;/ este rezultatul minciunii, al unei promisiuni intangibile,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Interioare...
de goeteri la: 21/09/2010 01:51:30
ascunzișuri acoperite de fumigene mascante/ cu cotloane întortocheate ce irump în ieșiri violente,/ uneori doar exprimate în subterfugii ezitante,/ sau pur și simplu, sunt doar recunoașteri de realități... evidente./ inexplorabilul e doar dogmatic, invocat în loc de neștiință.../ este-o simplă inerție, ce încearcă să-și justifice inacțiune,/ sub neverosimilitatea unei pretinse lipse de putință,/ dar cu pretenția unei pseudocunoașteri proclamate, sau prin... delațiune./ suntem copleșiți de descoperitori futuriști de destine/ fără școli pertinente ale științei, doar profitori de ocazie, autodidacți,/ simulatori de evenimente incontrolabile, invocate spre de  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Despre dragoste, fara adaugiri si alte metafore
de Ana Lavinia la: 21/09/2010 01:06:31
cel mai mult pe lumea asta imi place sa fiu femeie. si sa fiu iubita. cel mai mult pe lumea asta asta, imi place sa fiu femeia iubita de el. el si cu mine facem noi. noi suntem fericiti ca ne avem, ca ne impartim si ca ne aducem unul altuia adaugiri frumoase./ eu sunt atat de femeie! capriciile mele sunt inutile, obositoare si atat de fermecatoare! povestirile mele galagioase au nenumarate amanunte savuros de neinteresante, uneori au talc si mai mereu sunt amuzante. pentru ca sunt atat de femeie, in dulapul meu se afla un numar neclar de rochite colorate, pentru ca sunt atat de femeie, lacrimez suav la toate prostiile romantice, pentru ca sunt atat de femeie, barfele blande de dupa amiaza au  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Italia mon amour
de cosmacpan la: 21/09/2010 00:14:39
daca ar fi sa povestesc despre ce si cum...dragostea la prima vedere ramane.../ ca o adiere in perdeaua din fereastra.../ te intrebi daca a fost dar inca pastrezi impresia de...doar ce a f.../ despre ce este vorba? despre italia...despre florenta...despre david...despre pisa...despre sienna...si despre o inima mare, mare, mare...cat o cizma ori poate mai mare...jurnal de impresii despre vinuri bune si bere virgina, nefiltrata...despre pizza si despre sallami...despre strazi vesele si catedrale ostenite de atatea rugi lasate la iesire...despre porcellino si despre sansonete...dar cate nu ar fi de spus...
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...