arhiva: 22/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Păpurica
de sami_paris74 la: 22/09/2010 22:47:28
a doua zi l-au găsit pe păpurica cu gâtul tăiat, legătura cu 50 de galbeni mari, a dispărut./ aveau ei ce aveau cu păpurica că pe timpul lui tov ceauşescu era turnător la securitate aşa că bătrânul avea mulţi duşmani./ tăcerea e ca mierea, se spune la noi din bătrâni./ nevasta lui păpurica cânta uneori la saxofon, nu cântă bine! da cânta uneori doar aşa ca să impresioneze publicul pe la terasele restaurantelor din sudul franţei. când aduna banii de pe la mese, sigur dispărea câte-un portofel dolofan, pe care-l ochia în timpul cântării./ luumeee, luuumeee veniţi mîncava'ş curu vostru c-a murit papuricaaaa, papuricaaaaa/ bulibaşa şi contele de futilac s-au  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Anchetă pentru viol (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 22/09/2010 19:30:07
când un ţap ispăşitor/ e găsit, de fericire,/ toate caprele, în cor,/ cer o...reconstituire !/ valeriu cercel /
13 comentarii
modifica
dragostea
de dorinte=adevar la: 22/09/2010 18:08:14
dragoste ,acest feeric sentiment te face sa uiti de eu si sa valorifice conceptul de noi...
13 comentarii
modifica
gazeta de perete 4
de om la: 22/09/2010 16:56:58
dupa lupte seculare/ cu confe despre clonare/ totul s-a cam linistit/ cand adminul s-a ivit/ si a spus: "cu mic cu mare/ send la mine la stocare"/ ooof o gura de racoare/ nici tu pai, nici foc , nici boare/ aoleau de ce'ai cobit/ ia uite ce s-a ivit/ confele despre blocat/ is cam acelasi.../ alte paie, foc si boare/ hai sa radem de vapaie/ uraaa ca nu ne-am schimbat/ cafeneaua a ...evoluat / :))
5 comentarii
modifica
scuze
de nyx la: 22/09/2010 15:43:46
ete-o posibila situatie: te certi cu vasile si-l faci porc si magar ca te-a jignit./ si vasile te blocheaza./ ca asa vrea muschii lui, sa nu te mai vaza-n ochi./ ii greu pana aicia? ceva comentarii? carcoteli?/ nu, fireste./ atat ca vasile deschide 'conferinte' in care vorbeste despre cearta voastra si-arunca mai departe cu cacat./ ce-i de facut? drept de replica nu mai ai./ ca vasile te-o blocat, ca asa vrea muschii lui, sa nu te mai vaza-n ochi./ / io, in locul aluia blocat de-a-s fi, i-as cere scuze fiecarui porc, respectiv fiecarui magar in parte./ pentru jignirea adusa celor doua specii.
70 comentarii
modifica
citindu-l pe updike
de nyx la: 22/09/2010 15:19:22
o sa va citez ce-am gasit in primele 15 pagini./ pe urma o sa va arat ce-am spicuit, din restul cartii, rasfoind-o timp de zece minute./ so:/ 1. in directia opusa (...) se gaseste restaurantul si barul/ / 2. ne-a condus (...)printr-un desert devorator de intunecat/ 3. aeroportul era dracesc de curat./ / (ultimele doua-s din fraze consecutive)/ 4. camera asta ma deruteaza cu multiplele colturi de stranietate/ / 5. asemeni antilopei care isi umezeste botul la marginea baltii bantuite de lei/ / 6.barbatul de afara, constient de frecarea flirtanta a tufei japoneze de fesele sale .../ / 7. o zarise de la fereastra dormitorului, parcata pe o straduta paralela, vizibila printre ram  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Caraghios... ?!
de goeteri la: 22/09/2010 13:53:13
Îl văd ades pe caragiale/ Știu de mult că e absent/ chiar de nu-s din zahanale.../ ”neicusorul” e prezent./ unde trec, e un gagamiță/ polițai numărând steaguri/ bilețel îi tot ”coniță”/ ”parliament”, tot ”animaluri”.../ pupatul nu-i doar la ”gay”/ ‚ndependenți se pupă-n... tur./ ”conservanți”, cu penelei.../ ”jidanul vadim”, e ungur ?!/ cum în țară n-avem rege/ renumitul e ”piticul”.../ el nebunul, face lege,/ concurând, să dăm ”falitul”./ coana joițica-i blondă,/ adrian- ”parol d’onor”-/ Țara o vându ca sondă;/ bani făcu, ca ouător !/ goe este în prigoană,/ iar chirița are noră.../ turmentat pare a fi g  ...continuare .
comenteaza!
modifica
"Farul de la capatul tuturor lumilor mele" a aparut !!! - un vis implinit!
de Lady Allia la: 22/09/2010 12:39:40
<a href="http://s134.photobucket.com/albums/q91/lady_allia/ale%20mele/?action=view&current=farul.jpg" target="_blank"><img src="http://i134.photobucket.com/albums/q91/lady_allia/ale%20mele/farul.jpg" border="0" alt="farul de la capatul tuturor lumilor mele"></a>/ inainte de toate as dori sa imi cer scuze pentru absenta de pe internet si din "casuta de mail", dar noi suntem tot in mutare si nu ne-am instalat inca internetul./ cartea de debut "farul de la capatul tuturor lumilor mele" a ajuns acasa de o saptamana... / nu cred ca pot sa va exprim bucuria si emotia pe care am simtit-o in momentul in care am tinut-o in mana si ne-am "cunoscut" direct pentru prima data. e ... frumos :).../ de  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Trucurile cafenelei
de goeteri la: 22/09/2010 11:04:41
Încerc să fac o caldă analiză/ la o ceașcă rece de cafea/ stând în picioare,/ căci la mese nu e loc.../ Și mi-a luat timp să intru-n priză/ să fiu și eu așișderea,/ să-mi iau un aer oarecare;/ să pot, de alții să-mi bat joc./ / presupunând că ești un stoic/ Și nu renunți din prima zi/ la un melanj de bun venit/ - ce e-un amestec de capcană/ printr-un limbaj din mezozoic/ cu scop precis de-a se hlizi -/ vei fi-n final tot ”neprimit”.../ la farfuria cu tocană./ că-n fond nu-i loc de-arome fine,/ nu e cafeaua elixirul,/ nici limba nu e elevată,/ ideile sunt puerile.../ e-o cloacă ce se întreține/ - cu blăblăieli de nu-și știu firul -/ de poezie neritma  ...continuare .
58 comentarii
modifica
permiteti, va rog?
de insane la: 22/09/2010 11:01:25
imi permiteti, va rog, sa intru cu bocancii in vietile dumneavoastra? am o mare curiozitate. cate dintre domniile voastre mai spun "te iubesc"?
15 comentarii
modifica
m-am deblocat :((((
de om la: 22/09/2010 10:29:40
/ d'ale brunetilor:/ ups m-am deblocat. acum pot sa-mi raspund si sa ma iau la misto:(/ om, blocheaza-ma te rog!/ d'ale blonzilor:/ ma scol si casc. / deschid calculatorul si'l citesc pe om ce scrie pe cafenea...tiii...ce veata seardaba are...n'are ce face/ ii bag commuri de user blocat./ un junghi imi trece prin inima si-mi face maciuca parul extrem de blond...oare daca m-a deblocat si-mi raspunde?/ nashpa, mi-a raspuns. / oare de ce s-a razgandit? ce l-a apucat sa faca ca mine si ca alti oameni de bine din cafenea?/ ce sa-i scriu inapoi? sa incerc 50:50? sa las publicul sa aleaga sau sa sun un prieten?/ ce sa fac????/ un spiridush ghidus ii raspunde:/ -fa joc de glezne ca sa te relaxezi  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Poze de Pamant... uimiri noi...vechi...
de monte_oro la: 22/09/2010 09:57:58
niste fotografii superbe, postate de cativa astronauti pe twitter... te pun iar si iar... pe ganduri. cata uimire in faptul ca existam si ca totul poate fi asa de frumos... macar dintr-o departare inalta... dau linkul... pozele-s ceva mai jos... cine vrea, sa ia... cu ochii si nu numai...;)/ http://www.aolnews.com/science/article/astronauts-amazing-twitter-pics/19640834
29 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...