arhiva: 23/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
recesiunea la romani
de om la: 23/09/2010 22:49:35
cu cateva saptamani in urma am urmarit la npr (un post de radio) o emisiue despre un pastor care vroia sa arda coranul pe 9/11. dezbatere aprinsa cu analisti socio-politici buluc! la un moment dat s-a pus o intrebare:/ -ce de acum, dupa atatia ani (2001-2010), o astfel de escaladare a intolerantei, a segregarii pe diferite criterii, impunere violenta a unor “adevaruri” , etc./ raspunsul dat de specialisti a fost naucitor de simplu si realist:/ -in astfel de vremuri de recesiune economica si in general de nesiguranta se creeaza in individ un sistem de autoprotectie extrem de agresiv care se manifesta prin segregari (cine nu’i ca mine, este impotriva mea) care mai de care mai neferici  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Misterele tiganilor
de sami_paris74 la: 23/09/2010 19:18:15
Încă din cele mai vechi timpuri ţiganii au avut mai mult de 365 de meserii, meserii pe care încep să le enumăr puţin câte puţin ./ m-am întrebat de nenumărate ori de ce ţiganii au talent şi succes în toate meseriile pe care le practică ?/ Ţiganii ştiu să citească în stele, ştiu să ghicească în cărţi şi în sufletul oamenilor! astrologia este o ştiinţa foarte dificilă care este practicată de unii oameni, oameni care se numesc “mediumuri” aceşti ghicitori - medium sunt cu mulţi mai slabi în acest domeniu, mult mai puţin eficace decât ghicitul ţigăncilor în palma ori în cărţile de tarod/ aceşti mediumuri, deşi majoritatea dintre între ei au abso  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Eliberarea (IV)
de Stefan Doru Dancus la: 23/09/2010 15:22:21
22. justiţia, biserica, Ştiinţa, arta: reprezentanţii acestora au distrus totul, au degradat şi înrobit totul pentru a putea ajunge la esenţa primară din care este făcut omul: suflarea lui dumnezeu. s-au repezit cu înşelătoria, cu obscurantismul, frumuseţea artificială şi tehnologia asupra universului căutând sufletul şi, negăsindu-l, s-au aliat cu diavolul, umilind în acest mod scabros spiritele active ce veneau să îndrepte lucrurile./ pe nevăzute, dracul a ajuns proprietarul tuturor domeniilor de activitate ale popoarelor. Împuţitul acesta dictează toate regulamentele de convieţuire planetară şi din când în când, ca să-şi alunge plictiseala, mai pune la cal  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Dreptul la vot
de monte_oro la: 23/09/2010 07:21:20
mbon, plecand de la ce scrisesem pe alta confa... si de reactia lui bucu si-a lui honey... dati-va cu parerea: romanii traitori in strainatatate ar trebui sa aiba drept de vot valabil in romanica? sau, altfel spus...in ce conditii vi se pare ca ei n-ar trebui sa mai voteze? si-aici intervin... nuantele, variabilele situatiilor, de la existenta unei alte cetatenii, in paralel, pana la anii petrecuti in afara tarii...consecutiv... si desprins de-o realitate in care nu mai traiesc ori care nu-i mai afecteaza direct. mbon...is doar cateva exemple... restul... la voi. dar sper sa nu aruncati cu foc si pucioasa, ci sa va exprimati opinia calmo. ma rog... cel putin unii. de la altii... m-astept la c  ...continuare .
156 comentarii
modifica
Zodia Balanta (23 septembrie-22octombrie)-Libra
de amari la: 23/09/2010 00:13:54
la multi ani tuturor acelora care in aceasta perioada isi serbeaza data nasterii!<img src="http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002023b.gif"> / pentru colegii care-si vor pastrate secrete datele personale,pentru cei care-s "uitati" sau singuri dar si pentru cei care doar citesc din umbra cafeneaua am recurs la aceasta modalitate de a le transmite urari de frumos si bine in speranta ca le-am daruit o bucurie./ daca-s unii interesati de alte detalii:/ http://www.acvaria.com/astro-zodia_balanta.php?p=astrologie
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...