arhiva: 25/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
poveste de dragoste
de sami_paris74 la: 25/09/2010 20:29:01
futilac nu o pierdea din ochi pe popeda,se urcase pe o stinca mai inalta si se bronza cite 15 minute pe fiecare parte a corpului. / popeda inota pe spate,statea aproape nemiscata ,valurile sarate,briza si soarele o incarcau cu o alta energie. / acum o' vàzu futilac mai bine,din nou parca pentru prima oara! cu sfircurile de la sàni ca doua cirese coapte si parul lung impreunat cu valurile ,bratele subtiri cu piele bronzata,picioarele fine si movila lui venus. / acolo i s-a intepenit privirea ,acolo pe movila lui venus. / popeda plutea lin,futilac s-a aruncat de pe stinca cu o saritura perfecta ,fara sa-i cada picioarele pe spate.... / -uite fà ,pescarusul ala ciordi un peste! / -trebuie sa  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Animalul Inimii de Herta Muller
de cher la: 25/09/2010 20:09:11
am cumparat cartea animalul inimii de herta muller si am inceput sa o citesc. ma cam indigna faptul ca auzisem de premiul nobel pentru literatura casigat de ea in 2009 pentru felul cum ne barfise in cartile sale. ma gandeam: uite, ea ne ponegreste si noi o imbogatim cumparandu-i cartile, dar eram curioasa sa vad cum scrie asa ca i-am cumparat o carte, cea mai ieftina din cele 4 carti pe care le-am gasit. de altfel era si cartea de care auzisem vorbindu-se, trebuie sa recunosc./ vezi, am avut dreptate cand am spus ca nu trebuie sa crezi pe nimeni doar pe cuvant. am citit cartea si nu este o barfa, este o carte foarte interesanta, scrisa intr-o forma foarte inteligenta si spune doar adevaruri.  ...continuare .
151 comentarii
modifica
Piersic Florin
de goeteri la: 25/09/2010 18:30:07
Știți ce-am avut hărăzit cum destin,/ sfânt popor așezat în frumoasă de țară?/ cel ce face etern anotimp, primăvară.../ singur, el masculinul de floare... florin!/ este visul ascuns de-orice fată, femeie./ timpul său se consumă în frumos și talent./ n-are limite-n ani, veșnic nou, e ardent.../ Îl avem din noroc. de n-ar fi... e-o scânteie!/ e bărbatul veciei, elvis, dac adulat,/ e eroul prin sine al legendei de neam,/ e flăcău, făt frumos... sângele-i de-ardelean,/ e cum vinul de soi, roșu fin și perlat!/ pot sta ore întregi, să-l ador, să-l ascult/ să-mi recite poeme, de viață să-mi spună,/ e frumos și voinic, cum e brad din cadână.../ mă încânt  ...continuare .
13 comentarii
modifica
ghici ciuperca ce-i
de Bucu la: 25/09/2010 17:42:49
pun câte-un detaliu, / ghicitorului recompensa: o poza la cerere (cu mentiunea ca nu pot promite orice poza, dar ma voi stradui sa satisfac cererea în limitele posibilului...)/ / / asadar: ce-i asta?/ / / <img src='http://img228.imageshack.us/img228/6610/ghici1.jpg'>
333 comentarii
modifica
Ochi
de goeteri la: 25/09/2010 17:15:11
oceane-s, surori sclipitoare/ În vârtejuri de iris color.../ se deschid, fie în lac sau în mare,/ În impuls de uimire, în fior./ au rada în pontoane de pleoape/ cu dane în străfunduri de vis.../ de soare își păzesc limpezi ape;/ mister e ochi, profund, de nescris./ sunt gemeni născuți de odată/ din ou, ce nimic nu avea.../ sunt vii la băiat, dulci la fată,/ sunt aspri, sau moi-catifea.../ sunt faruri de beznă, de noapte,/ intrare-s... de suflet sunt porți./ În loc de cuvinte, de șoapte,/ săgeți sunt de-amor, decid sorți./ străfund de mister fac din luciu.../ nu sunt mariane de fund./ sunt matul de sticlă de-ospiciu / sau sunt... filozoful profund./ au colț  ...continuare .
3 comentarii
modifica
fum ud
de INSULA ALTUIA la: 25/09/2010 16:49:13
din pulberea vegetală / se ajează o garoafă / pe obrazul doamnei t / acea roşeaţă învie balul / dintr-o toamnă moartă / apare şi tinereţea unui bătrînel / adormit în cimitir. / / se revarsă muzica uscată / în amintirile lor / polcă,vals,mazurcă. / / creşte o iubire tînără / în nebuloase aripi / ale clipei lor / cu virfurile-n cer / se regăseşte / cu ochii rupţi din acelaşi zbor / prin fumul ud.
4 comentarii
modifica
stări
de alex andra la: 25/09/2010 14:45:13
ascult rainbow - ”maybe next time”. dupa rem - ”everybody hurts”. si afara-i înnorat. e de mirare că-mi plouă cernit deși nu plouă?/ stări de bine. stări de rău. stări de apatie, de exuberanță, de...ce vreți voi./ ce vi le determină?/
22 comentarii
modifica
VISUL UNUI PIERDE- TOAMNĂ ….1.Buda
de adynet1 la: 25/09/2010 03:28:50
sunt într-o pană de inspiraţie atât de acută încât îmi aud până şi circumvoluţiunile căscând . asta se petrece de câteva luni bune şi nu reuşesc să-mi revin. mai întru câteodată în cafeneaua virtuală căutând un subiect care în mod asociativ să mă stârnească , dar iok. ..si-acolo e cam secetă. / simt un fel de letargie care mă trage la somn. la început mi-a plăcut idea : dacă tot n-ai ce face, dormi! / apoi m-a apucat groaza la gândul că magazia de zile se goleşte încet-încet şi cu ea şi energia din mine. / deci, m-am hotărât să-mi ţin un jurnal în care să descriu posterităţii clipele mele de „nimic”./ / a început cu  ...continuare .
27 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: