arhiva: 28/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Politici bancare – lucruri care nu se spun
de Marcel28 la: 28/09/2010 22:28:09
in ultima vreme se observa o miscare din ce in ce mai intensa pe piata bancara. initial am crezut ca totul a pornit de la ordonanta 50. intradevar se pare ca ordonanta 50 a iscat un val de nemultumiri in randul celor care au crediete. de fapt e mai mult zgomot. / daca stai si analizezi lucrurile se observa o ofensiva pornita din partea bancilor austriece care au venit cu o serie de produse noi si foarte atractive, exempulu bcr-ul, cu o dobanda formata din euribor si o marja de numai 4,5% ( aproximativ 5,6% anuala). in mod normal bancile grecesti trebuiau sa vina si ele cu oferte pentru a-si pastra cientii dar deocamdata nu vin. / concluzia care se trage din aceasta situatie e ca bancile aus  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Revoluția spirituală românească
de Motanul Biped la: 28/09/2010 20:30:31
/ adevărata revoluţie spirituală românească/ / nu de puţine ori am auzit vorbindu-se despre o “revoluţie spirituală românească”. din nefericire, cei mai mulţi dintre cei care utilizează această sintagmă au în vedere nu un proiect de dezvoltare a laturii analitico-critice a culturii române ci un proiect de natură autarhică. din nefericire, cei mai mulţi care folosesc acestă sintagmă au ca model nu culturile aferente societăţiilor deschise şi nici teoreticeni ai societăţii deschise cum ar fi karl popper, john sturat mill, adrian marino ci “învătăturile” date de gânditorii români aparţinând dreptei extreme tradiţionaliste din perioada interbelic  ...continuare .
62 comentarii
modifica
O noua arma?
de juli la: 28/09/2010 19:41:04
am primit linkul pe e-mail, am citit si cum nu mi se pare o aiureala, chiar imi pare posibil, am zis ca se poate discuta pe aceasta tema. / io-s habarnista intr-ale informaticii si, fie vorba-ntre noi, si in foarte multe altele.../ dar sa nu o lungesc :) / " cel mai recent atac al viermelul stuxnet a generat multe discuţii şi speculaţii referitoare la scopul, intenţia, originile şi – cel mai important – identitatea atacatorului şi a ţintei. kaspersky lab nu are dovezi clare pentru a identifica atacatorii sau ţinta acestora, dar experţii companiei pot confirma faptul că acesta este un atac foarte sofisticat şi unic în industria it, pregătit de o echipă de infractori ciber  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Colierul drei Thadée -Caroline Jacquet
de sami_paris74 la: 28/09/2010 14:50:58
fratilor azi am primit o comanda putin mai speciala,cineva din aristocratia fraceza,o clienta fidela care face parte din familia de montmorency,ori a baronului de montemarisco,a venit azi in magazinul meu si mi-a adus o fotografie a drei thadée,si care vrea o copie fidela a unui colier din perle din grenat si ametist,in centrul colierului, este integrat un mic medalion dintr-o perla ovala in aur masiv,perla care are forma alungita de parà./ acest colier a disparut(sutit) prin anii 1910,colierul este vizibil intr-un tablou care se gaseste in muzeul d'orsay,am primit azi doar o fotografie a portretului drei thadée care poarta acest colier la git,sper sa reusesc sa creez copia fidela a colie  ...continuare .
17 comentarii
modifica
alba-ca-zapada (o alta versiune sau viziune)
de insane la: 28/09/2010 13:23:59
atentie! inainte de a citi cele ce urmeaza, este recomandat sa trimiteti copiii la culcare./ continut posibil traumatizant pentru mintile fragede./ va multumim!/ / * * */ a fost odata ca niciodata, intr-o tara atat de-ndepartata ca nu i se mai stie nici numele, o preafrumoasa fata pe numele ei alba-ca-zapada, conform buletinului./ si cum ziceam, printesa noastra era frumoasa de frumoasa, dar peste masura de vicleana, rea si infumurata./ facea numai rele de i se dusese vestea peste mari si tari, de s-a vazut imparatul nevoit s-o ameninte c-o dezmosteneste daca nu-si curata cumva reputatia./ no, si atunci ce s-a gandit eroina noastra? l-a sedus pe ziaristul palatului care a  ...continuare .
46 comentarii
modifica
Bâza
de cosmacpan la: 28/09/2010 10:16:14
mă duc să mă culc sub o frunză/ şi-aştept să mă cern a zăpadă/ mi-e dor de-o tăcere cât moartea/ ce vine în braţe să-mi şadă/ las poarta deschisă/ şi mătura-n drum/ şi cerul şi vântul şi dorul/ îmi iau traista-n spate/ şi-n traistă m-ascund/ trag pleoapa / şi apoi zăvorul/ culoarea din mine/ se strânge, se-adună/ şi-n buze îşi varsă paloarea/ voaletă pe cearnăn se pare că nu-s/ dar cercul îmi spune că-i toamnă/
11 comentarii
modifica
fragil
de insane la: 28/09/2010 09:36:28
puneti-va papuci de catifea/ cand imi calcati sufletu-n picioare/ e delicat ca o ghiulea/ uitata-n soare de timp/ puneti-va manusi chirurgicale/ cand il rupeti bucati-bucati/ ma iubeste/nu ma iubeste/ nu-i inhalati relaxati ignoranti mireasma/ e bun de rau si rau de bun.../ e suflet
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: