arhiva: 30/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ghizdul userului omnipotent si atotcuprinzator
de Intruder la: 30/09/2010 20:33:46
userul omnipotent si atotcuprinzator (uoa) este userul care blagosloveste cafeneauapunctcom cu creatii la un nivel inalt din punct de vedere literar, estetic, moral si intelectual. / ...mai inalt decat ciomolunga!!! / 1. uoa n-are voie sa coboare la nivelul userilor prozaici (up), intrucat cafeneaua este un mediu sceptic unde colcaie virusii, bacteriile, mic-robii si ameobele cu corn. / cand robii vor deveni mari, uoa poate deveni un potential infectat si, la randul lui, poate infecta alte majestati. / daca uoa prezinta simptone de infectie cu robi mici sau mari, rog sa se prezinte la nea' nae girimea, la infirmerie. / 2. up-istilor li se interzice categoric si neconditionat sa critice, s  ...continuare .
44 comentarii
modifica
Dezbateri la liber fără prejudecăți, fără tabuuri și fără cenzură despre a noastră română cultură
de Motanul Biped la: 30/09/2010 19:55:12
personal înţeleg prin cultură română ansamblul format din totalitatea realizărilor culturale ale cetăţenilor români + ale etnicilor români din diasporă şi relaţiile acestor realizări între ele sau cu alte entităţi culturale-nu se iau în considerare decât persoanele care îşi asumă voluntar apartenenţa la cultura română. consider că această cultură poate fi partiţionată în baza mai multor criterii (lista este potenţial infinită şi niciun criteriu nu este din principiu mai important decât altul): criteriul politic, criteriul orientării faţă de fenomenul religios, criteriul etnic, criteriul "analitic versus contemplativ" etc./ dacă combinăm diversele criter  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Eșuat...
de goeteri la: 30/09/2010 18:41:56
nereușită intenție/ falsă intervenție/ final... de ratat./ eșuat./ Început impotent/ fatal faliment/ risc încercat.../ eșuat./ amor repetat/ rău programat/ copil avortat.../ eșuat./ vis ireal/ egal inegal/ bogatul sărac.../ eșuat./ mare în mic/ sus... și falit;/ un scăpătat/ eșuat./ hard-ul în soft/ valoare în moft/ vis resetat.../ eșuat./ plan nesfârșit/ prost construit.../ tot dărâmat;/ eșuat./ bine-n greșeală/ rău ”la pocneală”.../ ”bluff” meritat.../ eșuat./ gafă în zis/ erată în scris/ ne asumat.../ eșuat./ dorință ispită/ ”ne” reușită.../ rău inventat;/ eșuat./ concurs ratat,/ muncă la stat/ nemeritat.../ eșuat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
poveşti din liceu
de nyx la: 30/09/2010 18:12:47
mă gândeam să fie loc pentru aştia, mai bătrâni, care-au apucat timpuri gri, în liceu./ dar cum, de ceva vreme, mă întreb dacă nu cumva prezentul e măcar la fel de închis la culoare, chiar mi se pare interesant să postăm aici, cu mic cu mare./ curioasă sunt ... ce-o ieşi din amestecul de epoci?
20 comentarii
modifica
Social Ro 1.0
de Korbu la: 30/09/2010 16:03:08
social ro este un plugin wordpress care are la baza sociable, acesta este bazat în special pe site-urile social româneşti şi este destinat în mod evident bloggerilor români care folosesc platforma wordpress.
1 comentariu
modifica
Nişte chestii despre Ana
de nyx la: 30/09/2010 14:58:14
era-n primăvara lui ’68, mă trimiseseră de la institut să fac nişte prospecţiuni de sol./ eram în sfărşit luat în serios şi totul era perfect în ciuda nenorocitului ăla de iliescu pe care trebuia să-l suport drept ajutor, timp de-o săptămână. pentru că stiam că nu le poţi avea pe toate, îmi savuram victoria asupra departamentului care mă ignorase ani de-a rândul, trecând cu succes peste glumele de prost gust ale lui fane şi duhoarea de mort care-l însoţea, pe arşită sau în miez de iarnă, necontenit./ am ajuns pe dealuri cu gura la urechi, însoţiţi de un sătean ştirb, nu mai curat decât fane, da-n mod cert mai pontos./ ana, a fluierat el a a  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Am examen la psihometrie...
de adynet1 la: 30/09/2010 12:24:25
/ <img src='http://lh5.ggpht.com/_byxsm5f65f4/tkrkz6evlpi/aaaaaaaai_q/x7os46oa1e0/s800/dsc_0132.jpg'>
18 comentarii
modifica
Partida (singular la ”partide”)
de goeteri la: 30/09/2010 10:33:11
e meciul destinului/ dintre echipa sărăciei/ Împotriva chinului.../ lotul e-al zădărniciei./ adversari sunt vip-uri/ ”team” de fortunați din topul/ hărăzit doar la câștiguri.../ orice-ar fi, își ating scopul!/ complentare-n concurenți/ - de reguli mediatori -/ sunt niște independenți.../ deputați și senatori./ arbitri sunt arbitrariul / amestec proliferând/ Între pro și ce-i contrariul.../ pe cel drept... eliminând./ sărăcia meciu-îl joacă/ cu efort sperând victorii.../ din culise, scorul pleacă/ Și câștigă... meritorii!?/ statistica ne conduce,/ evident făr’ de tăgadă;/ biruința ce se induce.../ e-a celor ce știu să pradă!/ finalu-are  ...continuare .
comenteaza!
modifica
inca o dimineata
de Homo Stultus la: 30/09/2010 09:42:24
“bună dimineaţa mihai!” / “bună să îţi fie inima cum îţi este căutătura.” / cred că m-am intoxicat cu tutun. de nu, în mod cert am ajuns la unul din acele momente când ţigara nu îmi mai tihneşte. În dimineaţa asta m-am trezit înveşmântat în paradigma (ptiu drace) deşertăciunii, vremelniciei şi deversării de sens./ corespondenţa chenotică în această perspectivă nu este una care ar ţine de modestie ci, mai degrabă, de timpurile când lucifer se juca cu ...degeţelul în ţărână. / mizantropia devine piatra unghiulară a demersului de a fi. nu mizantropia din dicţionar. aceea e cuminte şi simpatică. vorbim aici de una care dispreţuieşte de  ...continuare .
5 comentarii
modifica
goeteri
de Baby Mititelu la: 30/09/2010 08:57:22
de ce publici? / intrebarea e simpla, neutra, fara intentii critice si mi-as dori un raspuns pe masura. ceea ce publici tu aici e antipoezie. virtualul e liber, infinit, putem arunca tot ce vrem si ce nu vrem in el dar...unde sunt, daca sunt, responsabilitatea, bunul simt, modestia, spiritul autocritic si, mai ales, respectul pentru cei ce eventual citesc?
28 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: