arhiva: 06/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Otrava cu arome exotice
de cosmacpan la: 06/09/2010 22:29:39
"poezia mea nu a respins nimic din tot ceea ce ii putea imbogati debitul. a inclus pasiunea si a cultuivat misterul, si-a croit drum in inima poporului. / am fost sortit sa sufar si sa lupt, sa iubesc si sa cant. pe lumea asta mi-au fost sortite victoria si infrangerea, am incercat gustul painii si al sangelui. ce altceva isi mai putea dori un poet?"/ "cine crede ca poetul este omul care uita? cine crede ca poetul este omul cu capul vesnic constelat de fluturi? cine crede ca poetul este omul care face mai nimic si are totul? cine crede ca poetul este totdeauna ioan iertatorul? cine crede ca poetul este tot una cu diblarul? cine crede ca poetul este cel care ciuguleste resturile de la festin  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ea tăia
de monte_oro la: 06/09/2010 20:18:57
ea tăia / / te iubesc, / spuse ea / cu buzele pline, / tăind rotund pâinea / unsă cu toamna / ce-şi desfăcea picioarele / ca o fecioară scăpată / din violul visului de noapte. / mi-e dor, / şopti ea / cu pielea tandră / a fiecărui cearcăn. / stăteam cu spatele / fără s-o văd, / doar sorbindu-i parfumul. / doamne, ce munţi aş năvăli / şi câte zări aş străpunge / de nu m-ar durea / nenorocitul ăsta de spate... / Înfiptă între coastele mele / ea tăia... / ea tăia... / iubindu-mă. / infipta intre coastele mele/ ea taia.../ ea taia.../ iubindu-ma./ <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/npst  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Imaterial...
de goeteri la: 06/09/2010 15:23:29
ca să uităm.../ nu se produce de la sine/ chiar dacă gândul ne întoarce./ eliminăm, ce credem că nu-i bine/ Și de e rău, și lacrimă ne stoarce.../ nu o vărsăm../ să ținem minte.../ ne dăm silința de-a reține tot,/ sau cel puțin dorim o fracțiune/ Și insistăm - crezând că alții pot -/ să apelăm la rațiune.../ dar ne dezminte.../ o amintire.../ e un mister, de ”clip” incontrolabil/ din mii de aventuri, sau întâmplări banale./ ce-i important, nu e indiscutabil;/ reții detalii mai puțin reale,/ nu-i retrăire.../ un vis.../ e o dorință ce nu poți atinge,/ un ideal, de-a fi, sau material./ dar e și-un șir de-imagini - că-i senin și ninge,/ sau în  ...continuare .
comenteaza!
modifica
de-acum uită
de juli la: 06/09/2010 15:12:29
din neguri venit-a păgânul / cu soare/ a viu să cânte/ a dor a patimă a sânge încă tânăr/ chemarea-i/ mai cântă-n mine / nătânga/ / biet suflet trezit / de notele din netrăitul cântec / în doi/ omoară clipele fără de vreme/ doar vântul mai şuieră/ a toamnă/ de-acum uită / / rolia/
7 comentarii
modifica
” Deluje”
de goeteri la: 06/09/2010 13:10:11
ce ploaie caldă, în vuiet, în iunie început.../ nori gri, în spume gri întâi, apoi de gri fundal-/ coboară, toarnă, și ne spală, într-un neprevăzut !!!/ asfalt, pământ, emană... un abur de furnal./ stau mut de încântare, ca la un cal în tropot./ picuri imenși, se sparg, în extazic de masaj./ ador, ce cântec dulce se înalță lin, din ropot.../ mi-e dor de-o mare sumbră... visez pelerinaj./ mașinile stropesc și fâșie a petarde,/ exploziile curg și se propagă în tunet,/ spectacolu-i complet, în apă totul arde,/ făclii răsar, se scurg, într-un ciudat de sunet./ plec din orașul tern și cu umbrele strâmbe,/ cu tipi în ”jeep”-uri negre și cu clădi  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...