arhiva: 09/09/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Temperatura zilei
de Valeriu Cercel la: 09/09/2010 22:25:08
/ zic si eu...ma ierte sfantu !/ pentru-o noapte si o zi,/ fie timpul cum o fi.../ numai sa nu bata...vantu ! /
7 comentarii
modifica
…ca pe tine însuţi
de Sancho Panza la: 09/09/2010 21:18:41
iubea oamenii,/ vorba poetei, iubea cu patimă/ oamenii/ afla de la ei ce gândea, / cum dormea, / cât să strănute când plouă,/ cât poate striga,/ cât să moară, / ei îi spuneau câtă umbră / poate face cuvântului/ o, da, iubea oamenii,/ i se umpluseră ochii de lacrimi, / abia-i mai zărea, cerc strâmt lângă pat, / abia-i auzea îndemnând-o în cor să împingă, să geamă,/ iată, va naşte curând un balon de săpun / perfect calibrat/ în cele din urmă au făcut-o bucăţi / cu atâta tandreţe,/ nici sânge n-a curs,/ doar un fir de iubire a urcat înspre cer,/ duios/ ca o cobră regală./ /
27 comentarii
modifica
phantasma de luxe
de batranutragator la: 09/09/2010 20:49:47
la început puţin, apoi din ce în ce mai mult, se-aşază praful / pe noi. la început se-aseamănă cu puful fin de pe aripile / fluturilor. apoi e ca noaptea desenată de un copil din amestec / de alb şi negru. Şi din ce în ce mai puţin alb şi tot mai mică luna./ odată cu praful, se-aşterne liniştea. la început puţină, chiar / mai mică decît pauzele dintre cuvinte, apoi se-adună / ca în momentele în care discul s-a terminat şi nu-ţi dai seama./ la un moment dat liniştea devine violentă şi-ajunge / să ne curgă sînge din urechi./ pe rînd mamele, taţii, prietenii, copiii ne spală de praf şi de linişte./ mai întîi mai des, după aceea din ce în ce mai rar,  ...continuare .
7 comentarii
modifica
casa mea cea nazdravana
de cosmacpan la: 09/09/2010 19:39:42
si/a luat lumea in cap bag seama/ ma face de trei parale/ ca pridvorul al din dos/ unde-i loc pentru desoaie/ (ce izmene, ce chiloti, amu tanga/i a mai tare)/ ca pridvorul al din dos s/o/nturnat in vazul lumii/ de ma rad si curcile (prin uluci gainile)/ imi luai casa de adresa/ si-o zvarlii in fundul curtii/ sa se/nvarta cat i/o place/ sa nu ma stie vecinii...
6 comentarii
modifica
bueiiii, nu sunt pensionar
de om la: 09/09/2010 17:58:55
de curand am ajuns febletea unei pensionare de pe cafenea (rodica munteanu) care vrea sa se intalneasca de-a japca cu mine ca sa-mi arate cat de "tanara" este, bleah!/ poate a crezut ca sunt pensionar sau gerontofil, dar nu sunt niciuna din optiunile care au inflacarat-o pe rosique!/ nu vreau sa o vad!/ pt ca este treaba serioasa postez copy paste mesajul ei si al meu:/ rodique/ 'mulet - de munteanu rodica la: 09/09/2010 15:48:41/ [...] d/aia ne vom vedea in curind pentru a te lamuri cit sunt de batrina :))) / #567382 (raspuns la: #567370) / om: / d/aia ne vom vedea in curind pentru a te lamuri cit sunt de batrina :))) = di caprio hartuit de o romanca si om-ul de rodique :))))/ tul  ...continuare .
57 comentarii
modifica
drumul spre succes
de Roman Haduch la: 09/09/2010 16:24:02
drumul de 100 m, drumul de 1000 km şi drumul de 2000 km, incep cu primul pas. in aceste circumstante primul pas este foarte important./ pentru a fi oameni dezghetati la minte , entuziasti , sireti as putea spune (si, iata ca spun), si pentru a ne putea recunoaste (cafegii pe cafegii) unii pe alti , in mod discret , consider destul de util sa ne dezlegam siretul de la pantoful drept. ce dezlegam pe pamant este dezlegat si in ceruri.... am trecut, personal, de la idee la practica ideii, intrucat teoria ca teoria dar practica da viata , practica ne da viata./ am ajuns la locul de munca , diminiata , dar nu am ajuns primul. mi-am dezlegat, in secret, siretul de la pantoful drept si, iata ca  ...continuare .
24 comentarii
modifica
doar toamnă
de juli la: 09/09/2010 11:24:47
toamna asta mi-a adus în fâşii/ tăcere aşternută şi-un frig liniştit/ în oraşul castanilor/ doar umbra unui nor/ încă nu plouă/ o creangă ruptă-n cărare/ vântul prăfuieşte cu frunze arămite/ peste paşii tăi / am strâns în mine atâtea gânduri ghem/ dar îţi voi scrie altă dată/ o poveste/ de toamnă/ acum/ doar umbra unui vis întârziat / tâmplele-mi apasă/ altceva nu-i nimic/ doar/ toamnă/ / rolia/ /
12 comentarii
modifica
priveşte-ne
de Sancho Panza la: 09/09/2010 10:36:02
ce frumoşi suntem/ şi cât de sereni/ aşa zăvorâţi în singurătăţile noastre/ cu inima rămasă afară / /
11 comentarii
modifica
Pișta baci
de tuxedo la: 09/09/2010 09:50:14
/ bunicul meu râde/ de ziua mea/ -un desktop cu viața-/ rujul bunicii s-a întins/ de la sărut/ se țin după umeri/ e februarie/ cățelul dă din coadă/ limba lui e rosie ca o inimă/ lumina se înfășoară în jurul paharelor/ și dumnezeu aplaudă/ -încă o operă de fericire/ încă o zi de final/ e octombrie/ în ungurește bunicul meu/ spune/ doamne si mamă…/ cum să plec eu/ acum, când mi-ai / arătat așa minunăție/ și așa iarbă verde și/ așa masă întinsă/ istenem istenem/ cum să mă întorc/ acum / înapoi…/ și albastrul din ochii lui / înghite pereții spitalului/ asistentele înalte, linia autobuzului 7/ pisicile curții/ și lumea întreagă/ istenem  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Plimbare
de TeodoraPA la: 09/09/2010 09:13:30
aseară ne-am plimbat doar noi doi/ Şi-o lună zâmbăreaţă/ ne-am umplut buzunarele de amintiri/ Şi am ieşit să rătăcim./ străzile pe care le colindam altădată/ sunt neschimbate/ Şi luna ne zâmbeşte exact la fel/ de parcă am fi doi tineri îndrăgostiţi/ ruşinaţi de stângăcia noastră./ -ajută-mă să mă pierd din nou, mi-ai spus,/ uneori, când ne plimbam, cerul era atât de aproape./ aseară ne-am plimbat doar noi doi/ Şi-o lună îngheţată./ atât de frig de parcă timpul ar fi stat în loc, / Îl simţeam cum mă ciupeşte de faţă,/ timpul./ -hai să mai rătăcim puţin/ departe de casă, ţi-am spus,/ m-aş pierde din nou alături de tine./ cerul este din n  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...