arhiva: 13/01/2011


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
dacă vrei să laşi urme, încearcă să zbori
de Sancho Panza la: 13/01/2011 19:04:56
ne-am făcut tot mai grei./ am crescut./ când visăm, / amintirile ies înainte/ ca antenele unui melc uriaş/ / găseşte-mi o urmă de cer,/ să am unde mă pierde/ /
76 comentarii
modifica
Romana vs Engleza
de Eu_pseudonim la: 13/01/2011 18:17:22
am observat ca in zilele de azi mai mult se vorbeste in engleza decat in romana. "man", "ok" si multe altele./ aceasta incurcatura de romano-engleza este datorata lipsei de cultura, senzatiei de a fi "cool", idolatrizarii anumitor actori straini sau copierea imaginii unor tineri in floare varstei care dau dovada de "anti-comunism"?/ pareri?
50 comentarii
modifica
Din ciclul: Curiozitati americane
de wwwhttps la: 13/01/2011 17:05:34
pe data de pe 5 mai 2010, cinci elevi americani ai unei scoli din california au fost suspendati si trimisi acasa pentru ca purtau tricouri cu drapelul sua. directorul scolii le-a cerut sa si le intoarca pe dos sau sa plece. motivul? aceasta ii ofenseaza pe elevii de origine mexicana care sarbatoresc cinqo del mayo imbracati in culorile mexicului, purtand drapelul mexican si avand tatuate culorile verde-alb-rosu pe fete si pe brate./ elevii s-au aparat spunand ca poarta asemenea gen de tricouri de mai mult timp, cu diferite ocazii, la scoala, pe strada, la chefuri si nimeni nu le-a cerut sa si le dezbrace. / pana la urma, cei cinci elevi au preferat sa plece acasa decat sa isi intoarca tricour  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Ratacit intre lumi.
de httbogdan la: 13/01/2011 14:01:24
atata agitatie in jurul meu si totul este mut. intins pe spate privesc ingerii de pe tura de noapte, atat de tacuti...nu vreau sa tulbur aceasta liniste cu gandurile mele. putin debusolat ma ridic in dorinta de a afla ce se intampla...cum am ajuns in acest loc? / parea un oras minier, case saracacioase, cladiri parasite...mi-a atras atentia o padure strabatuta de o alee pietruita, inconjurata de un zid nu foarte mare pe care erau scoase in relief scriei in mai multe limbi. un domn mai in varsta, imi face semn catre o straduta mica inconjurata de blocuri gri, inalte de patru etaje. ma indrept catre locul cu pricina, poate reusesc sa ma trezesc din visul asta ciudat. in capatul strazii puteam d  ...continuare .
4 comentarii
modifica
I(nformation) T(echnology)
de Paianjenul la: 13/01/2011 08:47:41
/ precizare: nu garantez ca e o noutate pt. toata lumea!.../ / <object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kag39jki0li&rel=0&hl=en_us&feature=player_embedded&version=3"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kag39jki0li&rel=0&hl=en_us&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="640" height="390"></embed></object>
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...