arhiva: 16/01/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sinonime şi nu tocmai
de picky la: 16/01/2011 22:55:54
există-n trăirea şi fiinţarea fiecăruia un locşor deosebit de prietenos, de primitor, chiar intim şi de mare trebuinţă./ acest tărâm liniştit, aproape recreativ, poartă din motive geografice sau de epocă istorică, ba chiar şi-n funcţie de cultura de provenienţă, denumiri diferite. denumiri care deşi-s cvasisinonime, au totuşi particularităţi care le disting. mai jos, le voi enumera şi am să le şi descriu "personalitatea"./ deşi sunt convins că deja v-aţi dat seama despre ce vorbesc, am să-mi fac totuşi datoria de-a numi acel indispensabil loc: toaleta. / - hazna = e aia din fundu' curţii sau al grădinii. ocupă circa un metru patrat./ - latrină</b  ...continuare .
46 comentarii
modifica
Caut vrajitoare buna
de rediana la: 16/01/2011 19:01:02
daca cineva dintre voi a avut probleme, iar la sfatul cuiva apropiat a apelat la o vrajitoare care chiar a ajutat-o, va rog, trimiteti-mi un pm cu datele ei de contact. / spun asta deoarece poate nu vreti sa recunoasteti public ca ati facut astfel de lucruri, cine stie. / am mare nevoie de cineva, serios. / daca cineva are mama/bunica care se ocupa cu asa ceva, sau a apelat in persoana, sau are vreo prietena care se ocupa sau care a fost la vrajitoare, va rog frumos sa-mi spuneti. nu vreau sa ma duc la tigancile de la mica publicitate.
54 comentarii
modifica
un text oarecare
de Homo Stultus la: 16/01/2011 15:35:03
o biografie a interiorului este greu de conturat. sunt nenumărate împrejurările în care te poţi lovi de greutăţi pe care orice om cuminte le-ar evita. pentru că nu pot fi acuzat, decât din nedreptate, de cuminţenie, voi încerca, ignorându-mi slăbiciunile, să vă istorisesc despre acele lucruri care nu au de fapt istorie./ primii paşi în proces se petrec în jurul unui verb. printr-o exprimare barbară, şi datorită lipsei de subţirime în cele ale spiritului, îl putem exciza către cele proprii exteriorului ca “a fi”. infinitivul nu este deloc întâmplător. pentru aceia dintre dumneavoastră care ţin cu acrivie la sensuri, voi adăuga şi dimensiunea specifică: f  ...continuare .
20 comentarii
modifica
când iubeşti pe unii
de juli la: 16/01/2011 11:01:58
străbătut-am depărtarea/ cu braţele întinse şi degetele alungite / şuvoi de gânduri/ ploua din noi/ peste noi/ cu fiecare pas muream şi renăşteam/ până când/ adevărul s-a răsfrânt/ jumătate umbră, jumătate piatră, în apa-nvolburată./ când iubeşti pe unii - grea-i crucea de dus -/ e-o coastă de nerupt, dureroasă./ / rolia/
6 comentarii
modifica
Nostalgii comuniste
de ady957 la: 16/01/2011 10:43:26
mi-ii dor de salamul cu paine / mancat pe o banca intr-un parc pe ziar / gandind …….ce bine ar fi sa mai fie/ prin punga de 1 leu si un borcan cu mustar/ mi-ii dor de mirosul si gustul de tus de ziar/ imbibat in salam si in painea cea neagra/ cand masa in graba la slujba luam/ alaturi de cei ce mi-au fost ieri tovarasi/ mi-ii dor de o tigara carpati si fumata in graba/ de berea amara si calda bauta in gara / de bancul soptit la ureche, de frica sa nu ma auda / vreun vajnic, zelols si cretin securist/ mii-ii dor de prieteni si amicii de sprit/ de micii prea mici si facuti la tigaie/ de tuica de pruna si spritul din vinul pelin / de o noapte albastra si fotoliul plimbat prin odaie  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: