arhiva: 02/01/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Day 1 “Cum a fost pentru mine prima zi ?”
de baditaflorin la: 02/01/2011 21:12:48
day 1 “cum a fost pentru mine prima zi ?”/ la mine a inceput dupa o cearta . / din tot ce am avut am ramas cu 6 tigari, un mobil pe jumatate descarcat si mana desenata cu pix./ pana nu ajungi sa nu mai ai nimic, nu exista : “trebuie sa te speli azi, dusul exista si maine”/ tot timpul imi imaginam plecarea de acasa : “un rucsac, aparatul foto cu laptopul” , un zambet pe fata si un nou inceput./ si sigur, sigur in viziunea mea nu plecam in singura zi din vara cand erau doar 15 grade afara si ca sa fie totul perfect, mai si ploua./ imi imaginez 20 de viitoruri, dar si canapeaua proasta de acasa./ unicul respect care mi-a mai ramas este geaca de la zara si conversii din grecia.  ...continuare .
22 comentarii
modifica
caut numele unui film
de gabimihaela la: 02/01/2011 21:11:55
buna.am vazut in urma cu ceva timp pe pro tv cred, la amiaza,inceputul unui film si de atunci ma chinui sa aflu cum se numeste sa vad sfarsitul :( era vb despre o carte pe care un tanar o primeste de la un negru, in care erau notate niste date, cifre.isi da seama la un moment dat ca era un gen de necrolog.are curajul sa-si verifice data mortii lui si la un moment dat pt ca salveaza pe cineva de la moarte(dupa ce vede data in acea carte)cand se uita iar la data mortii lui, aceasta se modificase cu cativa ani(i se taiasera ani din viata)...are cineva idee cum se poate numi filmul?
25 comentarii
modifica
Nicio iarnă
de Guinevere la: 02/01/2011 20:02:29
în stradă / o pasăre neon ciuguleşte nasturi din omul de zăpadă/ e ca o maşină de scris peste care ştiu că-n curând/ îmi voi pune capul să dorm/ nicio iarnă/ doar se aruncă avioane de hârtie în spatele gării/ o femeie cu saboţi de lemn învie între şine şi strânge involuntar pumnii/ e cel mai simplu ceva din care am putut face-o fereastră/ în mărul trecut de pe masă / nicio iarnă/ doar vin căprioare să-mi mănânce din palmă/ pentru că n-am mai fost niciodată aici/ e ca şi cum ai privi o minge colorată/ într-un parc cu leagăne de fier/ nimic/ nu va începe să se mişte / a nins peste cantină, voi pierde drumul spre casă/ noroc că din clinchetul f  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Eliberatorul
de Raizen la: 02/01/2011 19:44:25
de la moarte la viata/ constat in aceasta dimineata/ cand l-am vazut prima oara?/ poate-ntr-o viata anterioara/ si-a pus galant pe mine mana/ gandurile mi le-ngana/ “nu-ti fie teama”/ eu sunt primul/ eu sunt ultimul/ inglobez tot ce-i viu/ cunosc moartea ca pe un fiu/ sunt viu pururi si in veci/ eu posed cheile mortii reci
2 comentarii
modifica
Te Vreau!
de Raizen la: 02/01/2011 19:43:40
te vreau cum vrea orbul sa vada,/ te vreau cum vrea cascadorul sa cada,/ te vreau cum vrea floarea caldura,/ te vreau cum vrea desertul ploaia,/ te vreau cum vor orfanii afectiune,/ te vreau cum vor ingerii lumina,/ te vreau cum vrea yin pe yang...
5 comentarii
modifica
Libertate!
de Raizen la: 02/01/2011 19:43:08
acum a sosit momentul/ in care desfiintam coeficientul/ in care redefinim constientul/ si-n care va cade accentul/ pe chintesenta cantecelor/ gratiata doar acelor/ care infailibil farmecelor/ vor reda mijloacelor/ fluiditate, melodie, culoare/ divina si amorfa amploare/ transfigurare in cea mai de valoare/ operatica si simfonica floare/ fiecare trib si fiecare natie/ toti in rai, toti in creatie/ lasati limbile oamenilor/ in comuniune cu ale ingerilor/ ridicati-va la infinit vocile/ aruncati-va din suflet rocile/ toti cei ce-s binecuvantati/ toti cei ce-s recunoscatori si-ncantati/ cu toata vocea/ cu toata puterea/ si cu tot sufletul/ acum cantati !
comenteaza!
modifica
Ma Duc Acasa
de Raizen la: 02/01/2011 19:42:11
la marginea lumii...un loc pustiu/ ma inunda nuanta amaruie de sangeriu/ a maiestuosului soare in apus/ cu mintea-n a orizontului opus/ dar nu este meritul meu/ ca pot intruchipa un zeu/ ca aceste cuvinte le scriu/ ci doar ironic ma uit si stiu/ ca sunt o entitate singulara si aparte/ fiindca indiferent in care parte/ ma uit, ma duc si traiesc/ pe toti exuberant uluiesc/ intrucat nicaieri un loc liber/ nu a ramas pentru mine-n lume/ exista doar un mod sever/ sa trec de a disperarii culme/ anume sa ma autoexilez din acest pamant/ cu omniscientul consimtamant/ ma intorc la orizontul originar/ in planul angelic imaginar/ nicaieri nu-i mai bine ca acasa/ unde stau visator la masa/ linis  ...continuare .
2 comentarii
modifica
20000 de Volti
de Raizen la: 02/01/2011 19:41:20
in toiul ciclonului apocaliptic/ cu un ochi curajos si unul sceptic/ ma uit la magistralul munte criptic/ in minte un singur tel optic/ sa ajung in picioare/ pe cel mai mare pisc/ cu o viteza orbitoare/ punand la o parte orice risc/ aici ma aflu la apogeul furtunii/ asteptand complexul electric al tensiunii/ fiecare tunet excitand conform succesiunii/ absolut toti stimulii/ instantaneu si deplin neasteptat/ din cer a coborat treptat/ in adancul corpului meu neincetat/ un flux de pur curent electric repetat/ venele-mi sunt inlocuite de fulgere/ vocea mi-e substituita de asurzitoare tunete/ fiecare gram de sange devine un volt de sunete/ si fiecare volt un munte de energetice giuvaiere  ...continuare .
comenteaza!
modifica
in asteptarea ta
de anukka la: 02/01/2011 15:51:11
/ cu ochii aplecati si ,inima batand in ritm alert,te am asteptat... / si n suflet n am nimic pentru ca de dor si n asteptarea ta ,am daruit,tot..../ mi am lasat vocea sa taca,acum vreau doar sa ascult,si las fiinta mea sa tresara in asteptarea ta..../ si ai venit gol,m am speriat inlauntrul meu,te am recunoscut si totusi lacrimile mi curg..... / / dar acum,ma las in voia ta si mii de fluturi danseaza cu mine,imi era dor de ei,imi era dor de mine,de tine..... / / ai venit sunt aici,d  ...continuare .
10 comentarii
modifica
despre Europa
de Murafa la: 02/01/2011 11:41:51
"din pacate (si in context expresia este cu adevarat potrivita),/ europa de maine va apartine arabilor si tiganilor. de aceea consideram/ ca cea mai grava crima facuta impotriva europenilor de bastina si a/ culturii europene este deschiderea larga a portilor europei hoardelor/ barbare si hamesite de foame din asia si africa, hoarde care vor/ transforma europa crestina, civilizata si prospera de astazi in/ euro-indo-arabia de maine, in care urmasii nostri vor putea, probabil,/ supravietui pentru cateva generatii in "rezervatii".../ iar noi, europenii de rand, stam cu bratele incrucisate si ne/ vaicarim de toate ticalosiile care se petrec sub soare fara a/ intreprinde nimic. asa incat ne merita  ...continuare .
50 comentarii
modifica
dileme nocturne, bre
de thebrightside la: 02/01/2011 00:08:03
putinele-mi incercari de proza se termina in coada de peste. nu stiu de ce. poate fiindca povestile nu se termina nicciodata. veta nu e moarta, veta se transforma. si nu asta conteaza. ideea e ca am vazut de curand (inca) un film care m-o lasat cu buza umflata - a murit ala, n-o murit habar n-am. m-a enervat ingrozitor. mi-am zis: un scriitor care lasa finalul deschis e un ratat care nu poate sa ia o decizie. din motive clare, exceptia magistrala e fowles./ dar restul?/ sau e o chestie de gustibus?
21 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: