arhiva: 24/01/2011


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
tokyo compression - michael wolf
de Bucu la: 24/01/2011 20:26:18
michael wolf / e fotograful care a avut înspiratia sa surprinda calatorii metroului din tokyo, prin geam./ / / iata si rezultatele:/ / / <img src='http://img638.imageshack.us/img638/131/22final.jpg'>/ / <img src='http://img62.imageshack.us/img62/9116/35final.jpg'>/ / <img src='http://img831.imageshack.us/img831/9918/55final2.jpg'>/ / / <img src='http://img266.imageshack.us/img266/691/59final2.jpg'>/ / / / / mai multe poze, aici: / http://www.photomichaelwolf.com/tokyo_compression// / / merita amintit si faptul ca wolf e cel care a avut nastrusnica idee sa preia poze facute de masinile google pe strazile marilor orase, marindu-le si personalizându-le, vez  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Curiozitati din tinere - 4
de wwwhttps la: 24/01/2011 18:47:24
(cuvant inainte: se pare ca nu va plac povestirile la persoana i, asa ca de acum incolo am sa postez doar la persoana a treia.)/ robertutzu se afla cu prietena lui ingridel la gradina b. din orasul t. tocmai luasera amandoi examenele cu 10: ea la mui si el la ss si se dusesera sa bea: ea o bere, el un vin. ca sa meraga la camin./ dupa vreo juma de ora apare unu' cu o vioara la masa lor si incepu sa scartaie din ea atata de nasol de li se facu parul de gaina. n-ai vazut/auzit asa ceva! plus ca incepu sa cante si din gura stirba atata de fals, ceva ce nu exista!/ - bey, tu te-ai auzit vreodata cum canti? se lua robertutzu de el. cine dreaqului crezi ca iti da bani dupa cat de nasol canti?/ -  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Intrebare
de wwwhttps la: 24/01/2011 15:44:48
cum poate fi numita o femeie pe care am aparat-o si am sprijinit-o de enspe ori pe un forum, unde era jignita si injurata sistematic de cativa indivizi prost-crescuti si care acum s-a dat de partea lor si ma injura cot la cot cu ei? ba mai mult, minte ca nu am aparat-o si nu are nicio obligatie fata de mine. in plus, sustine acum ca eu sunt cel care am jignit-o, pentru ca am dat copy-paste, amintindu-i astfel prin cateva citate cat de mult o injurau asa-zisii ei prieteni virtuali de acum./ facerea de bine...
37 comentarii
modifica
Poveste ploioasă
de danielt la: 24/01/2011 14:49:24
afară ploua. de săptămâni în șir ploua. ploua, nu așa cum știm cu toții: picuri mari și mici îngrămădindu-se să ne cadă în cap și pe haine, să ne ude ciuciulete și să ne facă probleme când ajungem acasă cu hainele în ghiozdan ude și fleșcăite. ah, nu. nu, ploua mai tare. ploua asa de tare incat strazile din timisoara erau pline de apa si primaria ne ducea la scoala cu barcile. cel mai fericit era robi. el are un atelier auto si de cand cu ploia asta nu mai pridideste sa taie masini si sa le transforme in barcute. / masina noastra este o solentza. o masinuta rosie si viteaza. tata o numeste rosioara, cand e vesel, sau furia rosie, cand se grabeste. astazi va merge  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...