arhiva: 26/01/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu servim bere fara mancare
de wwwhttps la: 26/01/2011 23:02:58
era in anul de gratie 1989, cu sase luni, 4 zile, 9 ore si 17 minute inainte de revolutie./ dan voinicu si cu sache buzemoi iesisera de la examenul de stat si se duceau sa se cinsteasca cu o bere la "impinge tava" de pe corso. cand colo, un afis mare le taie respiratia: nu servim bere fara mancare!/ - bah, voi vorbiti serios? le-am zis... pardon, le-a zis dan voinicu./ - da! n-avem voie sa servim bere fara mancare, ca in primul rand aici este cantina expres, imi raspunse... pardon, ii raspunse lui dan o fatuca toata numai zambet./ - nu-i nimic, papusel, zisei... pardon, zise el, ia da-ne-ncoa un mic si patruzeci de halbe de bere!!!/
20 comentarii
modifica
Buni
de wwwhttps la: 26/01/2011 18:05:48
data: 06/06/1985./ locul: complexul studentesc din t., caminul de fete al facultatii de mecanica./ lilishor era o studenta foarte buna -la invatatura bineinteles- dar avea o mica problema: desi era toba de carte si stia pe de rost cursurile, murea de frica examenelor. intotdeauna, inaintea cate unui examen important cadea in depresie: “ nu stiu nimic… lasati-ma… nu merg la examen ca il pic”, etc. de aceea trebuia sa fie incurajata si dusa de mana la examen. dupa care nu mai era nicio problema. se intorcea la camin cu 9 sau 10./ tocmai de aceea, inaintea examenului de studiul mitelelor cu prof. metalea, pardon studiul metalelor cu prof. mitelea, a trebuit sa vina la noi in camin buni  ...continuare .
26 comentarii
modifica
intrebare
de alezandr@ la: 26/01/2011 15:22:08
stau si ma intreb de sunt nebuna sau doar sufletul meu e innebunit de durere,perna in fiecare noapte e scaldata in lacrimi iar aerul din dormitor e invadat de intrebari precum de ce exist?de ce eu iubesc iar cei de langa mine se fac ca iubesc?de ce eu cand merg pe strada nu ma simt in largul meu si simt doar un val plin de rautate in atmosfera?toate aceste intrebari pe langa altele nu-si gasesc raspunsuri desi mintea mea le cauta in fiecare secunda a existentei. am ajuns intr-un stadiu decadent in care merg pe strada si-mi doresc ca o masina sa plonjeze in mine,cand stau la fereastra apartamentului imi imaginez cum ar fi sa-mi iau zborul.privesc cerul si as vrea sa ma ascund printere norii s  ...continuare .
90 comentarii
modifica
Criza universităţii
de TeodoraPA la: 26/01/2011 12:21:00
iata un articol despre universităţi: http://www.criticatac.ro/3911/criza-universitatii-criza-societatii// citindu-l mi-am amintit de recentele noastre discuţii despre educaţie (http://www.cafeneaua.com/nodes/show/26958/modelul-elitist-de-educatie/1) care au cuprins şi aspecte legate de învăţământul superior./ câteva paragrafe:/ „universitatea, s-a afirmat, este echivalentul actual al fabricii, al uzinei. Și cred că este adevărat. ea nu trebuie deci, așa cum atra­ge atenția, mai jos, george caffentzis, să viseze, așa cum încă mai era cazul în 1968, să se conecteze la alte lupte, universita­tea nu este un mediu separat și închis, ci terenul central, principal de  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Fericirea
de Floare de colti la: 26/01/2011 12:19:18
ce e fericirea si daca sunteti fericiti.
11 comentarii
modifica
O mica si nevinovata rugaminte
de zaraza sc la: 26/01/2011 11:45:33
anul trecut am reusit sa plec din sectorul bugetar inca din aprilie, inainte de a sti ca va scadea venitul cu 25%. din pacate, evident, fostii colegi au veniturile mult diminuate, in medie cu 40-45%, deoarece inca din februarie, cum a fost cazul la noi, s-a taiat asa-zisa norma de hrana./ ca urmare, am rugamintea sa dati click pe linkul de mai jos si apoi pe oricare poza de acolo. fireste, cine doreste se poate inscrie ca sa castige el singur ceva banuti. fostul meu coleg care va castiga de pe urma acestor clickuri este, deocamdata, foarte optimist. a inceput activitatea de aproape doua luni de zile. oricat de pesimisti am fi, nu putem decat sa dam o mana de ajutor sa stranga cei 200 de dolar  ...continuare .
50 comentarii
modifica
A insela
de Floare de colti la: 26/01/2011 11:25:16
deci ce inseamna a insela, ce inselam si de ce. textul e simplu. ne indragostim si ne casatorim. mai aducem pe lume si copii. la un moment dat ni se intampla sa descoperim ca iubim un altul sau ca domnul sot iubeste o alta. ce facem si cum gandim situatia? deci iuda a uitat ceva in fiecare?
41 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...