arhiva: 27/01/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
apropos de...
de irma la: 27/01/2011 23:41:44
mai va mai amintiti careva de anitza smile sau asa ceva?
61 comentarii
modifica
Mah, voi glumiti...
de wwwhttps la: 27/01/2011 21:27:19
cand spuneti ca eu as fi sorin olaru?/ pentru ca daca vorbiti serios, apoi chiar ca e jale!/ citesc de juma' de ora ce a postat pe fb, poezie.com, blogul lui, samd si nu-mi vine sa cred ca ma confundati cu un papa-lapte care scrie poezii lacrimogene pentru fete cu cosuri pe fata!/ nici macar in gluma n-ar trebui sa ziceti asta, fiindca n-avem nicio legatura, nimic in comun. bine ca nu spuneti ca sunt elena udrea ca si aia e blonda! sau sorin ovidiu vantu ca si ala e sorin./ doamne, mare ti-e gradina!...
48 comentarii
modifica
D-ale Facebookului 1
de wwwhttps la: 27/01/2011 18:09:52
smbata, 30 aprilie 2010, orele 23.30./ eram acasa, intins pe canapea, cu laptopul pe foale, plictisit. tocmai intrasem pe fb cand un lucru mi-a atras atentia: pe pagina lui teo trandafir (cu care eram friend) era o forfota neobisnuita: toata lumea o felicita pe teo pentru castigarea alegerilor si locul obtinut in camera deputatilor cu cateva zile in urma. toti ii spuneau ce bine ii sta de cand a mai slabit, cat e de frumoasa, cat e de desteapta, etc. iar ea le raspundea tuturor, uneori prin propozitii de-a dreptul naive, facand bezele. / ia stai putin! mi-am zis. in bucuresti e acum duminica dimineata, ora 5.30. ce naiba cauta un ditamai om de televiziune si proaspat deputat pe fb sa isi faca  ...continuare .
18 comentarii
modifica
hai la joacă
de cuminte la: 27/01/2011 15:40:31
nu-s litere, îs roţi de caşcaval cu beţe-nfipte în mijloc. adică mi-a venit chefu' de joacă şi am vrut să văd ce pot face-n câteva minute - sandviş cu brânză./ mi-au ieşit două stupizenii, da' ideea era să scriem fiecare ce ne trăsneşte prin cap într-un timp cât mai scurt (maxim 10 minute), fără a ţine seama de absurdu' cu care se leagă cuvintele între ele./ dacă aveţi poftă, hai să-ncingem joaca. :)/ / rădăcinile/ cozi de pisică răsucite-n pământ./ domnia ta cu miorlăit umbros/ torci frunze pe covorul de stânci/ la marginea uitatului în jos/ de crengi îţi atârnă picuri de lapte/ ţi-ai făcut din eva caier de pofte/ cu labele o duci înapoi, în  ...continuare .
16 comentarii
modifica
despre fuga (cu multe paranteze)
de Homo Stultus la: 27/01/2011 14:38:39
nu trebuie să vă spun ce bună e “fuga” uneori./ azi mă simt îmboldit să vă fac cunoştinţă cu “ascetul fără chemare”. despre asceză s-au scris multe. eu nu pot adăuga mare lucru. o să încerc totuşi să ofer ceva ce îmi permit să definesc a fi un episod meteoric al antilumii în lume. / cred că este primul “text despre asceză” scris la o cană de cafea şi la o ţigară în compania domnului j. s. bach. căutătorii de originalitate cu orice preţ îşi pot împlini demersul şi dacă se ia în considerare doar acest lucru. / de dimineaţă mi-am “accentuat” (folosesc cuvântul pentru că mi se pare că descrie cel mai bine activarea conţinu  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Marş forţat
de modigliani la: 27/01/2011 11:18:04
/ / apoi ne-au încolonat cîte doi/ cîte trei cîte unul după cum băteau umbrele în ochii/ legaţi cîte doi cîte trei cîte unul singur/ uitat şi mirat şi inert şi lumina descompusă / pe cîte o retină păstra imaginea marşului poticnit la fiecare/ sărutare apoi/ ne-au legat în parte pe fiecare de oase de tendoane/ de tot ce se putea lega troznind pocnind hăuind/ şi aşa legaţi şi aşa amar lumina strecurată prin valuri de cînepă/ compunea pe cîte o retină albul străverziu al drumului/ tăiat în două tăiat în trei tăiat în fiecare şi la fiecare / suspin apoi/ ne-am îndrăgostit de cel legat mai bine legat mai aproape/ ne-am îndrăgostit pipăind pielea celu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
replici celebre - joc
de nyx la: 27/01/2011 09:39:09
ştiu că răspunsurile pot fi găsite pe net, dar jocul n-are ca scop nici parada de erudiţie şi nici darea-n vileag a celor mai puţin educati./ mă gândesc să facem o colecţie de replici celebre (cu, eventual, povestea lor) din cărţi, filme, istorie./ deci:/ cine a spus "après moi, le déluge!" (după mine, potopul) şi în ce context?
50 comentarii
modifica
Revedere
de trestiafatala la: 27/01/2011 09:15:50
/ după ce am gustat haosul pe aici şi pe dincolo/ ne-am aşezat din nou în cămăşi lungi şi albe/ pe marginea stâncii abrupte/ Întrezărind un răsărit sacadat norilor./ Şi şoaptele se succedau tot în note/ ca mai apoi vântul să se înmoaie treptat / pe oftatul de împăcare.../ când cald, când dulce./ Şi când soarele fu pe cer/ Într-o clipă am închis toţi ochii./ mâinile s-au atins şi, ca un stol,/ am zburat. nu precum ieri. / pentru azi./ /
29 comentarii
modifica
Lui daddy, cu drag (3)
de adina.petre la: 27/01/2011 03:22:23
o mai ştii pe lú?/ oamenii spun că cei mai dulci sunt cei şapte ani de-acasă, dar ei nu ştiu că viaţa mea cu lú a început abia la şapte, şi-umpic. / / da daddy, nu te încrunta, ştiu că a trecut ceva vreme...dar voiam să te întreb. / mai ţii minte ochii ei căprui care se mirau la orice? Şi cum i se adunau sprâncenele când se încrunta, când o prindeam de mâini şi îi furam cireşele din cerceii pe care se chinuia să-i găsească în poala rochiţei mele? / mereu mă trimitea pe mine, şi zău dacă puteam să-i rezist daddy. Ştiam că se supără tanti deneş de la unu, dar răsplata din partea ei, când îşi primea prada pe care o furam pentru ea, merita orice r  ...continuare .
25 comentarii
modifica
GHINION
de dragonfly888 la: 27/01/2011 00:22:22
nu am crezut niciodata in ghinion.../ am fost tot timpul de parearea ca omul e stapin pe soarta sa si fiecare isi creaza fericirea cu aptitudinea si inteligenta proprie... dupa fiecare cadere sau lovitura a soartei ridicam capul si mergeam mai puternica inainte... sunt o persoana optimista si tot timpul am reusit sa-mi incurajez sotul si pe mine insumi sa mergem cu zimbetul pe buze prin viata... / uitindu-ma in urma acum imi dau seama ca noroc nu e de partea noastra. de cind suntem impreuna nu imi aduc aminte ca ceva sa ne fi cazut "din cer". tot ce am avut, am optinut prin munca, lupta, lacrimi si nopti nedormite, ne batem ca pestele pe uscat, si multe ori fara rezult, nu putem sa ne rela  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...