arhiva: 30/01/2011


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cu vise pe vise calcand
de cosmacpan la: 30/01/2011 23:22:49
numele scrise cu sange/ refuza transfuzia/ oare ce doare mai mult:/ vanzarea in sine/ sau uitarea in vitrina / ultimelor neputinte?/ ..../ erotic dream/ ne-mprietenisem imediat/ de cate ori ma vedea imi facea ochi dulci/ si ma prindeam in jocul ei / ii sarutam gura umeda/ strangand-o pana la epuizare/ si-adormind cu ea goala, in brate/ noapte de noapte/ rataceam printre amintiri/ tot mai incetosate, / mai indepartate/ aceeasi dar de fiecare data alta/ agatata-n magazin/ purtata printre petice de lumina/ ascunsa de ochi indiscreti pana acasa/ si-odata ajunsa, sa sara pe masa/ privindu-ma sagalnic / ori poate sfidator/ vicioasa mica/ am sa te uit, si-am sa te las/ sau poate ca…mai bin  ...continuare .
6 comentarii
modifica
zoon politikon
de Homo Stultus la: 30/01/2011 21:21:29
pe vremea când regii erau fălcoşi şi reginele frumoase sau urâte (fiecare rege cu norocul lui), era o vorbă al lui charlie. cum care charlie bre? charlie şi, cu precădere, dickens. dumnealui ne povesteşte despre bunul obicei al omului de a bea. erau unii despre care ne spune charles că într-un an consumau destulă pileală cât să plutească un vapor în ea. (pentru curioşi: şi treaba cu regii şi aia cu pileala sunt în “poveste despre două oraşe”) / ceea ce domnul amintit uită să pomenească, e igrasia de la mansardă de a doua zi. da neamule, vorbesc despre mahmureală. pentru omisiunea asta, de ne-om întâlni prin vreuna din lumile postume, o să-i descânt eu vr  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Putina muzica de relaxare
de httbogdan la: 30/01/2011 02:04:32
un coltisor cu muzica de relaxare, de toate felurile./ cu putin suport din partea "cafengiilor" sa cream un coltisor de relaxare./ <iframe title="youtube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/tz4vw9au-eo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
30 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...