arhiva: 04/01/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Utilizatorul 'httbogdan' a fost confirmat
de admin la: 04/01/2011 21:03:29
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/29016'>httbogdan</a>, am decis sa il confirm.
comenteaza!
modifica
Utilizatorul 'alexandervs' a fost confirmat
de admin la: 04/01/2011 21:02:27
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/29062'>alexandervs</a>, am decis sa il confirm.
comenteaza!
modifica
Uimitoarele aventuri ale lui Chiştoc în Africa
de Homo Stultus la: 04/01/2011 19:21:29
pentru alexandru, ştrengarul meu preferat/ chiştoc era hotărât să fugă. Ţinutul zâmbriei nu mai era acelaşi de când izbucnise războiul cu antaracşii. Şi de n-ar fi izbucnit războiul, el tot ar fi încercat să fugă. vedeţi dumneavoastră, locuitorii zâmbriei sunt vestiţi pentru faptul că, la 16 ani, patru luni, două săptamâni şi cinci zile, le cresc pe spate două flori în formă de elefanţi. chiştoc avea 17 ani şi încă nu îi crescuseră. / e greu să nu ai florile pe spate. de fapt, n-ar fi atât de greu dacă n-ar fi tămâioara. aţi înţeles. chiştoc era îndrăgostit de tămâioara. nu îndrăznea însă să îi spună. cine s-ar uita la un băiat care  ...continuare .
6 comentarii
modifica
nu cred in coincidente
de proletaru la: 04/01/2011 18:33:30
de cate ori puterea are cate o mare problema, in presa se arunca cu "petarde"./ in ograda puterii lucrurile stau cat se poate de rau acum: promulgarea controversatei legi a educatiei de catre presedinte, dificultatile in semnarea unui nou acord de imprumut pentru 2011, iminentul raport negativ pe justitie ce urmeaza sa soseasca si scandalul de coruptie care a determinat germania si franta sa activeze clauza de enfrigement. in aceste conditii apare cate un tembel care face un scandal ce muta atentia opiniei publice de la adevaratele probleme. azi s-a incercat evacuarea lui vadim: injuraturi, urlete, salvare si multa vorbarie sterila. data trecuta a fost jiji. stranie coincidenta intre momentul  ...continuare .
8 comentarii
modifica
DAY 3 “ Daca tu patesti ceva, nu te astepta ca acelasi lucru sa se intample la toata lumea”
de baditaflorin la: 04/01/2011 15:11:41
day 3 “ daca tu patesti ceva, nu te astepta ca acelasi lucru sa se intample la toata lumea”/ un inceput timid si un somn pana la 9 dimineata./ azi am vrut sa vad ce am parasit, pierdut si uitat./ opencoffee este o intalnire saptamanala in cafepedia romana./ aceiasi oameni, laptopuri si probleme./ ca sa sune util ii zicem networking./ vorbit, socializat, plecat./ mai nou cred ca am prietena. / nu am inteles niciodata care este momentul potrivit cand iti dai seama daca te saruti destul de mult cu cineva, inseamna ca esti cu ea. / cand ne vedem ne sarutam, iar ca sa duc chestia la un alt nivel, ne tinem de mana./ nu am fost niciodata bun la astfel de discutii, asa ca o tin de mana  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Otrava
de Homo Stultus la: 04/01/2011 13:39:21
gândurile îmi explodaseră în milioane de cioburi. pământul era o plajă infinită şi cerul, doar o scuză stupidă. pluteam. Şi nu aş fi putut identifica orizontul./ neantul devenea din ce în ce mai cuprinzător, iar eu navigam întru aşteptare. zilele se contopiseră a monument şi mă dureau vreo două râuri. Şi aerul mă copleşea a furtună./ mă ancorasem într-un liliac care înflorea solitar în fiecare stâncă. găsisem un pretext relativ de a rămâne. Şi sângele mă trădase întru pelerinaj. / zâmbeam contextual a ţipăt de albatros şi mă multiplicam în miliarde de iluzii. eram o focă docilă de circ şi învârteam pe nasul meu pământul. În pauze de  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Dorul cu mere verzi
de anticena la: 04/01/2011 12:06:32
de-as mai fi../ te-as iubi pe tine si savoarea ta de a musca merele cu penelul,/ vatraiul sufletului ascuns in albumul cu « esti » / m-as indragosti de gandul tau aprig, de felul.../ in care tu stii sa iubesti.../ de te-as zari…/ faptura mi te-ar zamisli,/ in mine te-ar adauga, / celule branduse, aproape soapte… / ti-as cauta pasii in ghivece cu grau incoltit./ as da ani pentru arderea ta/ altar cu dor de mere coapte…/ de focul - tigru izbavit…/ sa cred ca ma vrei, sa stiu ca ma crezi/ m-as face pom cu mere verzi. / /
comenteaza!
modifica
the groove
de Homo Stultus la: 04/01/2011 01:27:41
se făcuse joi. rămăsesem fără niciun ban. mai aveam cinci ţigări şi o brichetă fără gaz. era o brichetă bună, în formă de femeie dezbrăcată. când o aprindeai îi licăreau sânii. / lângă cimitirul evreiesc este o cârciumă. e una dintre puţinele în care pot consuma pe credit. fata de la bar are un corp superb şi o privire din aia de te furnică sufletul prin carne. patronul e un mameluc sifilitic. mă priveşte cu îngăduinţă pentru că e în relaţii bune cu familia mea. / Îmi dădusem întâlnire cu o sticlă de cognac. de obicei sunt punctual. vin la ora şi ziua promisă la toate întâlnirile. mi se întâmplă să mai încurc doar săptămânile. dar nim  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...