arhiva: 07/01/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
In sens de ceasornic
de monte_oro la: 07/01/2011 17:17:18
În sens de ceasornic / / uneori / încă îmi trece un tren / peste frunte, / se-aruncă petarde / şi chiote crunte. / alteori / se-nnopteaza degeaba / prin ochi, / fără aghiazmă / s-o stropesc de deochi. / acum / nu mai ştiu ce se-aude / prin vale... / un şuier mai dulce, / o iarbă mai moale? / roti-se-va totul / în sens de ceasornic, / din timp clipa muşcă / nu-l face mai spornic.
24 comentarii
modifica
academice
de Homo Stultus la: 07/01/2011 14:25:36
e ora două noaptea şi telefonul sună. număr secret. răspund şi zic cu o voce cât se poate de calmă: “spune-i doamnei mă-ta că în noaptea asta nu pot să o rezolv, sunt ocupat cu tine.” Închid. ca să îi sporesc frustrarea, opresc telefonul. Îmi imaginez cum viermele ăla anonim o sa facă spume de neputinţă. cu această imagine plăcută în minte, mă las în voia somnului. / pentru a înţelege cu cine staţi de vorbă, trebuie să vă ofer câteva elemente din biografia mea. mai ţineţi minte proiectul de lege (neadoptat din păcate) care stipula că toţi cei care dau anunţuri cretine în ziare să fie executaţi cu un 9mm în ceafă? ei bine, eu sunt cel care l-a  ...continuare .
22 comentarii
modifica
***
de inshade07 la: 07/01/2011 14:24:24
hai, / pocneste din degete/ sau din coaste sau din altceva asemanator unui inalt/ cum ar fi un a mare,/ cum ar fi o usa deschisa/ in muzeul antipa,/ un tren personal/ in gara de nord,/ o fotografie,/ / tu sarutandu-mi / palmele,/ gatul./ / (...in noi, / fluturii,/ in sir indian isi dezbraca primavara/ pe scarile rulante...)/ / hai,/ pocneste din degete/ si fa te un inger/ sau un alt fel de animal cu aripi/ cum ar fi/ un a mare/ sau o sculptura a unui / gand frumos despre glezna / frigizilor/ dansatori suedezi si / dezbraca ti umarul/ in buzele mele,/ in sublimba arida/ a unui alt fus orar./ / cumva/ iti desfac rochia in franjuri colorati/ si expir/ un alt anotimp/ in omoplatul  ...continuare .
3 comentarii
modifica
provocare
de insane la: 07/01/2011 13:33:03
da, stiu, s-au mai vazut, s-au mai facut, dar ce conteaza? va provoc din nou la un...exercitiu colectiv. / sa vedem ce-o sa iasa./ asa...acum sa va explic cum ar trebui sa decurga aceasta noua incercare./ eu voi scrie ceva, apoi voi nominaliza un alt cafegiu care va trebui sa scrie si sa provoace pe cineva sa continue ce am inceput noi. si asa mai departe./ deci.../ "mama, niciodata n-ai avut doua fete. ai avut o fata si jumatate si o jumatate"/ apoi s-a lasat tacerea./ cel provocat:modigliani
5 comentarii
modifica
Post-craciuni
de 1brasovean la: 07/01/2011 09:29:41
un fizician îi spune soţiei sale:/ - draga mea, eşti din ce în ce mai atrăgătoare!/ - aiurezi! tu nu vezi cât m-am îngrăşat?!/ - păi, tocmai! cu cât creşte masa, creşte şi forţa de atracţie.../ <img src='http://2.bp.blogspot.com/_kyotjuraivm/tstpmaq3pwi/aaaaaaaaeow/bnjqsc78fro/s400/newton.gif'>/ :p/ ---///---/ sursa: fur(luata) de <a href='http://turambarr.blogspot.com/2011/01/dracu-fizica-asta-scirboasa-si.html'>aici </a>./
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: