arhiva: 09/01/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
violenta in familie
de PAULAOO la: 09/01/2011 19:46:15
cunoasteti cazuri de violenta in familie/ sunteti de acord cu violenta in familie ?????????????exprima-ti opinia/
18 comentarii
modifica
locul unde lumea pune titlu
de Homo Stultus la: 09/01/2011 15:36:27
la “Şopârla beţivă” pensionarii îţi dau de băut dacă le cânţi melodii din tinereţea lor. am deja un repertoriu destul de cuprinzător. atât de cuprinzător, încât îmi permite să umblu mereu beat. / trebuie să mai ţin bandajul ăsta două săptămâni. este enervant pentru că îmi intră în ochi. m-am pricopsit cu el la ultimul festival rock. Într-o cafteală generală, am avut proasta inspiratie să ţin capul în calea unui extinctor. el a ieşit biruitor. eu am ieşit pe targă. / pentru că nu îmi place decorul din crâşmă, am considerat că ar fi un lucru bun să improvizez o lumânare dintr-o solniţă. e destul de simplu. tot ce trebuie făcut, este să p  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Încotro(II)
de botteugen74 la: 09/01/2011 13:53:27
vântul ne suflă orbește din față,/ până ajungem să nu mai vedem/ drumul de-ntoarcere către casă,/ ne mătură umbrele, urmele/ lăsate în treacăt pe zăpadă,/ ne lustruiește scutul de țurțuri/ din jurul inimii,/ să strălucească mai abitir/ pieptul plin de „medalii” la soare,/ de lacrimi ne șterge la ochi/ și ne îndeamnă/ să privim numai și numai înainte./ legați de mâini și de picioare,/ stăm nemișcați, spate în spate,/ și ascultăm cum suflarea lui/ ne buzunărește venele,/ preschimbându-ne încet/ pulsul jugularelor într-o tăcere de cristal/ roșu cu-albastre irizații./ respirația lui tot mai amplă/ și moartea noastră/ din ce în ce mai  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Cateva "Noutati Legislative" incepand cu 2011
de juli la: 09/01/2011 10:21:51
:) am gandit ca pe unii i-ar interesa de aceea postez informativ acest topic cateva modificari legislative: / 1. salariul minim/ 2. modificari in codul muncii / 3. dispar cartile de munca/ 4. ordonanta creditelor/ 5. declaratia unica 112 incepand cu ianuarie 2011/ 6. cotele de contributii pentru asigurarile de sanatate/ 7. microintreprinderile in 2011/ 8. cota de impozitare microintreprinderi / 9. alocatii de sustinere la familiile cu venituri mici / / p.s. din cauza de numar de caractere am sa postez la comentarii cateva detalii pentru fiecare punct in parte./ /
28 comentarii
modifica
Navigând pe plumbul fluid al nourilor de ploaie,
de botteugen74 la: 09/01/2011 00:47:43
cutreieră în lung şi-n lat siberiile celeste,/ îmi contemplă de sus umbra care se trece,/ ca o nescrisă poveste,/ undeva, între cer şi pământ,/ printre teii din cernăuţi care-și ning florile peste/ buzele sângelui meu visător murmurând:/ / “las umbra păsării călătoare/ să-mi aterizeze pe umeri,/ pribegele aripi la mine în suflet/ să-şi ridice o patrie…”/ * * */ pe o pală de vânt coboară/ din turnul său de veghe/ gardianul nimeni/ în chip de ploaie de sudoare/ să converseze cu limbile de foc/ ale flăcării care palpită/ în venele tale jugulare…/ de unde vii şi încotro te duci,/ nu ai nici viză, nici valută,/ rudele nu ţi-au făcut chemar  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: