arhiva: 10/10/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Banguieli
de Homo Stultus la: 10/10/2011 19:49:45
cerul apasă, striveşte. din năzuinţa spre infinit, a supravieţuit doar un prespapier plumburiu. mă strecor neştiut într-o dimensiune din ce în ce mai îngustă. toate se simplifică, se coagulează. sunt doar un punct într-un univers mult prea gol. Şi parcă însumarea drumurilor a devenit o răscruce între colaps şi disoluţie. / se face din ce în ce mai frig. În fiecare respiraţie, se întrupează societatea restrânsă a miliardelor de anonimi care mă alcătuiesc. plonjez într-un asfinţit a margine de nesfârşit şi a speranţă. nu ştiu cât din om mai scânteiază încă în pulsare. gânduri pulverizate într-o geneză inaptă. filmul generaţiilor care călăt  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Lansare de carte (Sange satanic, editia a doua) la Timisoara
de morgothya la: 10/10/2011 14:59:06
editura herg benet si grupul librarium va invita sambata, 15 octombrie, la lansarea celei de-a doua editii a romanului sange satanic, de cristina nemerovschi. evenimentul va avea loc incepand cu ora 17 la libraria cartea de nisip, strada victor vlad delamarina, numarul 1 (intrarea de pe alba-iulia), timisoara./ invitati: scriitorii adrian ionita si vlad ioan tausance. evenimentul va fi moderat de alex voicescu si va include si un pre-launch al volumului de poezii legende urbane./ dupa lansare, va asteptam la o sesiune de autografe, discutii cu autoarea si la after-party in cuib d’arte, de la ora 18. / / sange satanic, debutul autoarei cristina nemerovschi, a fost nominalizat la titlul  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Orgasmul
de Baby Mititelu la: 10/10/2011 13:15:00
<iframe src="http://player.vimeo.com/video/5216288?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0" width="400" height="327" frameborder="0" webkitallowfullscreen allowfullscreen></iframe><p><a href="http://vimeo.com/5216288">femeile si barbatii si frica de intimitate</a> from <a href="http://vimeo.com/user1923306">octavian tiganus</a> on <a href="http://vimeo.com">vimeo</a>.</p><p>semnificativ, la nivel psihologic, acest filmulet.</p>
70 comentarii
modifica
iubire si suferinta de ce iubirea doare
de ninja azuma la: 10/10/2011 01:52:46
iubirea este indelung rabdatoare si buna iubirea nu este geloasa si nu se lauda nu se ingamfa nu se comporta necuviincios nu isi cauta propriile interese nu se irita nu tine cont de raul suferit nu se bucura de nedreptate ci se bucura cu adevarul indura totul crede totul suporta totul caci in prezent privim intr-o oglinda de metal care nu se poate reflecta lucrurile clar insa atunci vom privii fata in fata in prezent cunosc partial insa atunci voi cunoaste exact cum si eu sunt cunoscut exact de dumnezeu acum deci raman acestea trei:credinta,speranta si iubirea dar cea mai mare dintre acestea este iubirea in iubire nu exista teama ci iubirea perfecta alunga teama pentru ca teama este o piedica  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: