arhiva: 13/10/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fabrica de fabricat
de ady957 la: 13/10/2011 20:27:33
fabrica de fabricat/ trec ades pe langa fosta fabrica de ....fabricat/ ce se inalta odata la iesirea, sau intrarea din oras/ oamenii veneau la lucru pana cand s-au plictisit/ si intr-o zi a fost inchisa si vanduta pe nimic/ astazi, pare un cadavru descompus si ravasit/ pe pamantul ce a tinut-o si-ii fusese harazit/ mai zaresc pe ici pe colo oameni viermi ce scormonesc/ dupa fierul vechi din ziduri ce cu greu il mai gasesc/ / peste tot cat vezi cu ochii liniste si mult moloz/ stapaneste azi in locul zumzetului de la stup/ gardul sta si el sa cada, poarta mare a scartait/ sina cu tot cu vagoane, utilaje...... s-au topit/ astazi, fostele birouri in hotel s-au transformat/ si au construi  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Giaca de piele...
de adynet1 la: 13/10/2011 19:47:56
privea lemnul cu urme de vopsea verde, scorojită. câte cuvinte dragi se spuseseră pe acea bancă, banca lor din parc...apoi, fraza cumplită prin care paul îi sugera că iubește pe alta, dar că ar vrea să rămână prieteni. / pipăii cu înfrigurare tașca ce-o însoțea zilnic și scoase din ea sticla cu apă și cutiuța cu somnifere furată din sertarul mamei de lângă pat. urechile îi țiuiau și o teamă cumplită puse stăpânire pe ea. se simțea dintr-odată singura. cei trei băieți ce vociferau pe banca de alături și încercau să-i atragă atenția cu gesturi de măscărici erau ca neexistenti pentru ea. / deschise capacul și privea drajeurile colorate viu în ga  ...continuare .
3 comentarii
modifica
iacă aşa :)))
de munteanu rodica la: 13/10/2011 17:14:05
ca prea credincioasa bebita ma blocheza,/ apoi atacă:)) de , mare om ,mare caracter./ no şi spune ia intr-un comentariu:/ "pur si simplu, un om simte nevoia sa scrie ceva. unde sa mearga in virtualul asta? din forumuri literare e gonit... "/ aşa deci, dacă din forumuri literare e gonit,îşi poate revărsa neputintele aici?/ înca o data despre provocatori ,numai/ de bine. si cred,ba nu cred ,sunt convinsa că cei mai multi nu mai sunt în cafenea din cauza atmosferei ,proastei atmosfere intreţinută de italia si de cei care nu suporta criticile./ ăsta-i. numa' sa nu fiu nevoita sa fac mai multe confe de genul ăsta ca 'nebunesc si io:)) /
5 comentarii
modifica
Un NU hotarat incercarilor literare mediocre!
de Baby Mititelu la: 13/10/2011 09:05:15
scrisul bun face bine. sa scoti din tine sentimente si idei, litere si semne de punctuatie si sa incerci sa le dai o forma valoroasa nu-i putin lucru! sa te impartasesti cu altii, e iarasi un dar./ sa asezam deci in cafenea un pat al lui procust si sa-l pazim bine! sa vigilam continuu ca cei ce scriu in acest spatiu sa nu polueze atmosfera inalt spirituala si intelectuala!
102 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: