arhiva: 19/10/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
book club -Next de Crichton-
de om la: 19/10/2011 21:01:41
am inceput aceasta carte care, dpmdv, imbina informatia cu placutul, bashca idei controversate si teorii de conspiratie ;)/ tematica se apropie, intr-un fel, de "never let me go" de ishiguro, carte discutata aici in primul book club (daca nu ma insel)./ va invit la lectura si discutii :)/ copy/paste cateva idei des[re carte luate din amazon:/ "we live in a time of momentous scientific leaps, a time when it's possible to sell our eggs and sperm online for thousands of dollars and to test our spouses for genetic maladies." / "we live in a time when one fifth of all our genes are owned by someone else, and an unsuspecting person and his family can be pursued cross-country because they happ  ...continuare .
14 comentarii
modifica
o iesire la suprafata
de mestew la: 19/10/2011 13:57:38
salutare tuturor,/ sint vechiul "esteu", devenit apoi "esteu iar si iar", dupa o peripetie pe care unii dintre voi si-o mai amintesc. cum nu imi mai reamintesc parola, in ultima vreme fiind inactiv pe "cafenea", am gasit de cuviinta sa-mi fac un alt cont./ mi-am zis sa dau un semn de viata imediat ce am gasit, din intimplare, blogul lui "cosmacpan". s-a intimplat asa: cautam diverse postari cu tagul "visul lui adalbert" si am gasit una pe blogul amintit. aaaa, cafeneaua!, mi-am zis. ia sa mai dau si eu un semn pe-acolo. si ce sa le zic? ca am mai scris... da, am mai scris. destul de mult chiar, dar impartit pe mai multe parcele. n-am mai simtit nevoia sa public pe net sau poate ca n-am mai av  ...continuare .
8 comentarii
modifica
fizica
de PROUDFRECKLED la: 19/10/2011 13:00:24
atatea discutii in contradictoriu iscate in jurul noilor descoperiri, arata necesitatea sa ne aducem la zi cu notiunile fundamentale din fizica. un absolvent de liceu le-a atins macar, daca nu aprofundat. pentru cine este interesat si doreste sa participe la discutii, este necesar un minim de efort de recapitulare. spun de la inceput, pentru mine subiectul ‘timpul’ este motivatia principala. trebuie sa stabilim de comun acord cateva reguli de participare la discutie, altfel se isca o babilonie greu de depasit./ 1. postarile se fac strict in limba romana. / 2. fiecare postare foloseste acelasi simbol pentru cantitatile fundamentale si derivatele lor. / 3. cine are indrazneala :) sa  ...continuare .
48 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...