arhiva: 24/10/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
gradinita in dusseldorf
de cafea naturala la: 24/10/2011 23:20:33
hallo,/ am nevoie de informatii legate de gradinitele din duss. ca sa fiu mai explicita, in ianuarie urmeaza sa ma stabilesc in acest oras impreuna cu fetitza mea in varsta de 4 ani.dat fiind faptul ca totul s-a petrecut cu repeziciune,sansele sa invete germana pana la incep.anului urmator sunt minime. sunt convinsa ca ii va fi extrem de greu la inceput. ii rog pe cei care pot, sa-mi dea unele indrumari (banuiesc ca printre voi sunt persoane care au trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna asta)cu privire la conditiile din gradinite, care din ele sunt ok, cam care e nr. copiilor de alta nationalitate, ce ar fi bine sa stiu despre inscrierea la gradinita, care e primul pas ce trebuie facut? pr  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Anii de ucenicie
de Homo Stultus la: 24/10/2011 21:50:38
filosofam la bustul gol, într-o discotecă jegoasă. nu ştiu câtă bere intrase în organism. există şi alt tip de filosofi. “dătătorul cu alifie pe organism” e un exemplu. eu nu fac parte din tribul ăsta. sunt un umil “iubitor de udătura” ramura “ceai de hamei”. / dacă nu mă trişează neuronul, sărbătoream o cumpănă. povestea e un pic mai complicată. Şedeam pe o bancă lângă terenul de handbal. jucau fetele, şi eu, ca să fiu sincer, mă pricopsisem de ceva vreme cu o slăbiciune pentru dihăniile din specia asta. parteneri de stat îmi erau un coleg de şcoală şi un tânăr rabin care aştepta răbdător să ne terminăm ţigările. venea aproape în fie  ...continuare .
6 comentarii
modifica
felicitari!
de rumm la: 24/10/2011 20:17:15
doamnei proudfreckled./ pentru ambitia si devotamentul afisat acestui loc... devenit destul de anost in ultimul timp./ sarutmana./
11 comentarii
modifica
Loc de pus splendori
de alex andra la: 24/10/2011 09:22:25
postati aici fotografii, reproduceri de arta, muzica, poezie, moda, citate ...tot ce credeti ca merita calificativul de „splendoare„. comentariile sunt de asemenea bine venite.
49 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: