arhiva: 12/11/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sânge satanic, de Cristina Nemerovschi, selecționat pentru festivalul francez Premiers Romans En Lecture
de morgothya la: 12/11/2011 15:57:35
sânge satanic, romanul de debut al cristinei nemerovschi, a fost selecționat de juriu pentru cea de-a 25-a ediție a festivalului francez premiers romans roumains en lecture, ce va avea loc în primăvara anului 2012./ cele șase romane românești propuse pentru acest festival sunt:/ cătălin pavel, aproape a șaptea parte din lume (humanitas)/ bogdan coșa, poker (cartea românească)/ dan coman, irezistibil (cartea românească)/ cristina nemerovschi, sânge satanic (herg benet publishers)/ stoian g. bogdan, nu-știu-câte-zile (trei)/ marta petreu, acasă, pe câmpia armaghedonului (polirom)/ festivalul francez premiers romans en lecture se află la cea de-a 25-a ediție. printre  ...continuare .
4 comentarii
modifica
12.XI.11
de Roman Haduch la: 12/11/2011 14:40:40
11.xi.11 a trecut. uraaaaaaa./ aoleu, eternitatea imi da frisoane, e curent in genuni. ce chestie, eternitatea sa cuprinda atatea lucruri vremelnice ...doamne, te rog , ajuta-ma sa ies din mocirla gandurilor mele, m-am impotomolit. ajuta ma sa ma umplu de vitalitate, pentru a te sluji, acum, ma alint, intinzandu-mi trupul ostenit in lumina cuvantului tau. uau , ce frumos! tu numesti trupul meu , templul tau si ma bucur de prezenta ta care face sa straluceasca diamantele din coroana... vreu sa am toate gandurile supuse tie. tu esti lumina şi... / doamne iti dau slava. ma bucur de duhul de infiere, în baza căruia sunt cetatean , impreuna cu sfintii, cetatean in cetatea ta.dragii me  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sâmburi de cuvinte
de Sancho Panza la: 12/11/2011 11:56:43
zilele trecute m-a sunat un fost coleg. un tip activ. potențial director-șef. sfera lui de interes e foarte largă, chiar și când vorbește se grăbește. pe unde umbli? îmi zice, ar trebui să ne vedem mai des… Îmi povestește că a fost la o petrecere, era lume multă, o atmosferă plină de animație… s-a întâlnit cu un prieten vechi, un cap pătrat, adaugă, râzând./ ce păcat că n-am fost acolo, îi răspund, îmi amintesc de el, avea ochii mari și era tot numai inimă! ochii noștri au uitat că pot să vadă cu inima, suntem mereu ocupați, n-avem timp suficient... aaa, spune el, din punctul meu de vedere… (sau de nevedere, mă gândesc...) modernitatea, ca și  ...continuare .
5 comentarii
modifica
La psiholog
de Alexanders la: 12/11/2011 02:26:10
am hotarat. o sa o fac si pe asta: de maine ma duc la psiholog./ notez aici ce e mai important, desi cand faci un asemenea pas cam totul trebuie sa fie important./ asa ca probabil pe alocuri o sa notez tot: culoarea peretilor din living-ul doamnei doctor, mirosul de ceai cu care ma serveste uneori, ce simt atunci cand ii povestesc ce simt, ce cred in timp ce ii povestesc ce cred, ce fac atunci cand ii povestesc ce fac. pentru ca atunci cand povestesti parti din viata retraiesti emotii, momentul in care iti “descarci sufletul” este asemanator cu ropote de niagara, stropi de constiinta care cad din cascada existentei noastre in adancul intelegerii persoanei din fata noastra; persoana ca  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: