arhiva: 14/11/2011


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
citat
de irma la: 14/11/2011 21:21:17
"imi spun uneori ca viata omului e influentata de carti in mai mare masura decat de semenii sai: din carti aflam indirect despre iubire si despre suferinta. chiar daca avem fericirea de a ne indragosti, ea se datoreste faptului ca am fost conditionati de lecturile noastre, iar daca eu unul nu am cunoscut niciodata dragostea, e poate din pricia ca biblioteca tatalui nu cuprindea cartile cuvenite." sunt gandurile lui henry pulling (la drum cu matusa-mea, graham greene)/ desi am mai auzit teoria asta, inca ma intreb: oare? :)
31 comentarii
modifica
Nu mai vreau sa traiesc in Romania asta.
de ady957 la: 14/11/2011 20:01:57
autoritatile de mediu de la cluj nu au gasit mercur pe platforma industriala turda. / un dezastru ecologic nu este vazut de autoritati. ce rusine!!!!!!!!!!!!!!si daca ati sti ca pentru asta sunt platiti cu niste salarii consistente o sa va faceti cruce. oameni cu inalta calificare in domeniul protectiei mediului au trebuit adusi de televiziunea antena 3 si sa le arate mercurul imprastiat peste tot pe suprafata solului. si sunt oameni care se bat cu pumnul in piept ca protejeaza mediul inconjurator. colegilor evaluatori din jud. cluj cum ati intocmit rapoartele la studiile de impact sau la bilanturile de mediu????? studiile cerute de autoritatile de mediu ( apm cluj) nu au evidentiat mercurul?  ...continuare .
34 comentarii
modifica
a fost odata....
de om la: 14/11/2011 19:57:40
doua conditii pt postare: / -sa incepeti cu "a fost odata..." / -fara o legatura cu prezentul ca nu suntem la sectiunea mituri si legende :)))
18 comentarii
modifica
La multi ani, www.!
de Baby Mititelu la: 14/11/2011 13:22:38
douazeci de ani de internet! o lume in sine sau? cu bune si rele, pentru voi ce inseamna internetul?
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...