arhiva: 18/11/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
un zambet pe 16 bits
de om la: 18/11/2011 20:37:21
si asa-mi vine cate odata..../ "socanta asie" = filmul copilariei mele/ "enunturi cu cuvintele vi-i" = ku ku vii/ "explicarea proverbului ulciorul nu merge de doua ori la apa" = numai o data nasul vede putza finului/ "cum se ma spune la dor" = au !/ "acte necesare pentru morga" = electrocardiograma/ "in ccea ce priveste" = in ce poate/ "fratii film indian" = am fost 16 film romanesc / "poeme ochilor" = visine/ "filme cu femei care nasc in direct" = webcam activat/ "ai revenit" = am mangotzei/ "însemnătatea binelui pentru educaţia individului" = chiulul/ "facultate" = stare de spritz/ "alejandro de la madrid" = tantza de la cordoba/ "ai cinta cucul" = pupaza/  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Proiectul “Întoarcerea poetului risipitor”
de Stefan Doru Dancus la: 18/11/2011 14:13:02
/ editura singur anunţă crearea unei serii de 50 de volume de poezie română cu rimĂ, purtând genericul: “Întoarcerea poetului risipitor”./ proiectul a fost demarat cu condiţia expresă a eliminării oricărui tip de jurizare. acesta nu ar fi fost posibil fără o finanţare de 2000 euro, acordată de o persoană al cărei nume va fi dat publicităţii odată cu încheierea acţiunii./ condiţii de participare:/ 1. volumele vor apărea în 300 exemplare, format a5, 64 pagini, cu o copertă color unică şi vor purta un număr de ordine acordat pe măsură ce ne parvin manuscrisele. numărul paginilor rămâne fix, chiar dacă autorii au prefeţe sau postfeţe./ autorii interesa  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Vă invit la o călătorie în sufletul iubitului
de boghea la: 18/11/2011 10:25:39
/ / acum trei luni, când lumina amurgului se îmbina cu cea a serii, am făcut o călătorie în sufletul iubitului, grăbită, deoarece toamna aşternea nămeţi de vise peste clipele desfrunzite ale speranţei. / am aşteptat mult, poarta sufletului era ferecată şi doar dorinţa mea nesăbuită de a-i citi gândurile mi-a dat puteri de a înlocui tăcerea cu versuri plânse de dor. privirea albastră a iubitului, metalizată, de ce oare ?, a supărat universul ce încăpea acum într-un geamantan cumpărat de la târgul de antichităţi acum câţiva ani. sfioasă, i-am mângâiat mâna, rece ca un sloi de gheaţă, şi am simţit cum iubirea se topeşte repede fără ca primăvara  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Vă prezint o « viperă » băgăcioasă
de boghea la: 18/11/2011 10:19:00
/ cine a văzut o « viperă” băgăcioasă cu „maniere” alese, ce etalează cu fineţe codul bunelor maniere? o, nu o cunoaşteţi? v-o prezint eu: este o specie de şarpe veninos care popuelază zonele cu vegetaţie rară, fiind cunoscută drept una dintre cele mai periculoase din familia sa (viperidae), din cauza veninului foarte toxic/ poate fi uşor recunoscută datorită câtorva caracteristici specifice: zig-zag-ul de culoare inchisă de pe spate şi extremitatea anteriară a capului, care prezintă un corn mic şi moale, acoperit cu solzi. din aceasta cauză vorbeşte mult, mult şi confuz, se exprimă amalgama, devine foarte agresivă, luptându-se cu unul, cu altul până la  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Programul evenimentelor Editurii Herg Benet la Targul de carte Gaudeamus 2011
de morgothya la: 18/11/2011 10:06:32
editura herg benet va participa la targul international de carte gaudeamus 2011 din bucuresti, complexul romexpo, care se va desfasura in perioada 23-27 noiembrie, cu un stand propriu aflat la parter (sala principala, langa millenium books si casa de editura max blecher, in spate la editura polirom, in partea opusa intrarii principale). va asteptam cu ofertele de carte si evenimentele herg benet, ce vor avea loc la standul nr. 19./ programul editurii herg benet la targul de carte gaudeamus 2011: / 23 noiembrie (miercuri)/ – 16.00: prezentarea volumului de poezie “barbat pe tocuri” de michel martin/ 24 noiembrie (joi)/ – 16.00: prezentarea romanului “santajul” de patrizio tre  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Fotografia realizata de Alexandru Tomazatos, student roman, premiata de un juriu international
de zaraza sc la: 18/11/2011 07:39:41
am ascultat stirea la radio azi dimineata si spre marea mea bucurie am gasit fotografia pe internet! :)/ http://www.jurnalul.ro/observator/roman-premiu-fotografie-596813.htm/
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: