arhiva: 08/11/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Placeri imediate!
de Lascar Barca la: 08/11/2011 23:37:32
io, care va s'zica, am depistat trei: orgasmul, alcoolul si tutunul. pina una alta m-am lasat de vin si brusc m-am apucat de fumat. dar daca ma las si de fumat, se compenseaza...dincolo?:))
14 comentarii
modifica
Cafeneaua, incotro?
de admin la: 08/11/2011 20:53:03
printre subiectele pierdute cu ocazia crashului de saptamana trecuta a fost si cel cu titlul "cafeneaua, incotro?" (nu mai stiu cine era autorul). textul subiectului avea un ton mai degraba retoric -- si poate unii ma vor contrazice -- paseist./ relansez discutia, insa cu alta orientare. / reafirm ceea ce am afirmat intr-un comentariu de acolo:/ - nu, nu sunt multumit de modul de functionare actual al cafenelei/ - a cauta/boci retoric dupa "foste echipe de aur" si "atmosfera din anii trecuti" e paseism inutil, pierdere de vreme;/ - cafeneaua are nevoie de schimbare; / pe de alta parte, cei mai multi dintre cei care sunt "nostalgici" dupa "echipa/atmosfera din anii trecuti" nu realizeaza  ...continuare .
253 comentarii
modifica
Ada
de eline la: 08/11/2011 17:36:27
ada se scufunda in asternuturile de hartie/ isi leaga trupul de haine sa nu atinga / margini/ totul e galben/ totul se pregateste sa moara/ ada are inima in afara/ transparenta/ calda/ ada are plete nichelate si ochii grei/ maini inghitite de galben/ nazuri de femeie parasita/ ada nu are cuvinte.
3 comentarii
modifica
Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai, toamna
de zaraza sc la: 08/11/2011 12:08:11
invitata mea, insula altuia, isi expune fotografiile aici. :)/
16 comentarii
modifica
poker face
de Homo Stultus la: 08/11/2011 11:30:58
mă holbam la mutra şmecheră a unui contabil ieşit la pensie. pe masă stăteau stivuite câteva sute de chibrituri. erau mizele pentru care jucam. grămada cea mai mare se adunase în faţa pensionarului. eu, alifie şi un şofer pe basculantă eram oarecum la strâmtoare. În puţinele momente când luam câte o mână (băgaţi de seamă că luam câte o mână, nu o luam în mână. lucruri distincte!), pensionarul mă binecuvânta bătrâneşte: “mă, tu vrei să câştigi. dă-te în pişu meu de bandit.”/ din când în când, o sticlă anonimă îşi împlinea destinul şi ajungea la crematoriu. alifie îmi dădea, în rare ocazii, câte un picior pe sub masă. Ăsta era ave  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...