Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 10/12/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
batrane, am innebunit
de trestiafatala la: 10/12/2011 22:58:15
/ mi-au strans nimicurile ca si cum/ nu as putea misca mainile coerent,/ am totusi bratele deschise/ in bratul intors./ de fapt, batrane, m-au inchis. pe motiv ca am uitat sa citesc basme. sindromul pleoapelor critice./ daca as fi putut sa-mi numar solzii de pe coaste/ masurand cel putin expirarile trasate spre apus/ as fi fost poate mai bland cu timpul, / cu adieri ce m-au sculptat si carora le-am raspuns. / / / / batrane, in rest sunt bine. de la zambet in sus nu mai simt nimic./
7 comentarii
modifica
Te iubesc in tacere
de iosofat la: 10/12/2011 17:11:29
era sfirsit de toamna si o noapte rece imi cutreiera sufletul-plingeam...nu aveam nici o fiinta alaturi,pe care sa o iubesc...sa ma iubeasca.ma rugam in mintea mea lui dumnezeu...sa mi-o dea,sa fiu si eu fericit...te-am intilnit pe tine ,m-am indragostit de albastrul ochilor tai,de copilul din tine,eram intr-o euforie benefica,stingace, naiva...te iubeam nebuneste...si-n asta zi mi-ai spus da printr-un magnific sarut./ multumesc pentru aceasta insula a fericirii, pe care mi-ai oferit-o, in marea involburata a emotiilor furibunde acestei lumi,o combinatie de pasiune si mister...ai fost un mic eden in sufletul meu pustiit de realitate...tu imi erai dorul si prezentul...dupa acea tomnatica ca  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Dragoste la prima vedere.
de sami_paris74 la: 10/12/2011 15:28:52
lăutarii începură să cânte, cânta liviu gută, un cântăreţ foarte talentat, care era capabil să imite orice voce şi să cânte orice stil de muzică/în jurul lui ploua cu galbeni din aur fin, bancnote noi de 100 şi 200 de euro , cădeau cu nemiluita, după ce planau puţin prin aerul călduţ, câteva bancnote căzură chiar în flăcările focului ţigănesc. nimeni nu le luă în seamă... ardeau repede şi nu făceau niciun zgomot ,doar se aprindeau rapid si focul le înghiţea cu lăcomie. / */ « patru zile, patru nopţi/ vreau să le petrec cu tine/ să-mi spui după patru nopţi/ c-ai mai vrea, dar nu mai poţi !/ după ce-am adormit/ mai privit şi mi-ai zâmbit  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Definiri
de Homo Stultus la: 10/12/2011 11:27:02
filosofic/ suntem animale care se spală şi iarna./ fizic/ suntem doar înşiruiri de atomi./ ecologic/ suntem producători profesionişti de gunoaie./ moral/ suntem sfinţi dependenţi de tutun şi amor. / religios/ suntem cei vinovaţi de firesc, boraci anonimi care niciodată nu cresc. / geografic/ coordonate neclare./ istoric/ nişte cronici anoste de carne şi sânge din care doar copiii uitării citesc. / astronomic/ am vieţuit cândva într-o stea./ biologic/ homeoterme făra blană şi gheare./ social/ doar un stup fără matcă./ politic / toţi suntem corecţi. concepţiile ne sunt însă un pic cam bizare. / <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed  ...continuare .
7 comentarii
modifica
porumbeii și ninsorile știu
de Sancho Panza la: 10/12/2011 08:27:24
e dimineață. ore moi de fum,/ când gândurile-abia se-ntorc vederii. / au venit porumbeii și nu am destule semințe./ uguie, culeg tot și rămân pe aproape,/ ne mulțumim cu din ce în ce mai puțin/ / nevoia de oameni și frica de ea/ nevoia de dragoste si frica de ea/ tot ce ai scris nu înseamnă nimic dacă nu reușești/ să-ți pui sufletu-n palmă,/ dacă pasărea asta care stă și-mi vorbește/ ca unuia asemenea ei/ încă se teme de mine sau poate / încearcă să-mi spună că așa te înalți/ scuturându-ți din trup zgura fricii/ și nu pot să o fac. mă lipesc de aceleași speranțe/ ca o pilitură de fier,/ înrolată în micul război al părerii / mărșăluin  ...continuare .
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...