arhiva: 11/12/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Viata e un caine lup
de anticena la: 11/12/2011 15:04:26
viata e un caine lup dintr-o haita fara lider./ tarc imprejmuit cu patimi de nisipuri si meduze,/ un batran viclean, cu pipa prinsa-n sarea de pe buze / ce in porturi miscatoare ma vindea ca baby – sitter./ mi-am luat pauza din timpul acesta al marii din mine/ m-am asezat la poala sufletului meu fara straie/ si privesc goliciunea impletita din seara :/ perfecta a noptii, reflectata de luna prin geam in odaie,/ a doua, ermetica, goala, fecioara./ imi invelesc mainile legate in par./ ma rog mie insami sa nu il acopar / pe el, demult tumultuos, astazi ateu / nu vreau sa ascult tipete vii/ acum ce ma nasc pentru ca miine sa fiu/ un drept soldatel imobil, plumburiu./ imi iau cartile si l  ...continuare .
2 comentarii
modifica
FlatOut 3: Chaos & Destruction lansarea pe 13 decembrie
de digitalboy la: 11/12/2011 10:42:57
În 2006 flatout 2 era desemnat de ign drept cel mai bun joc de curse al anului, aşa că era normal ca seria arcade racer să continue./ strategy first anunţă că pe 13 decembrie vor lansa flatout 3: chaos & destruction, dezvoltat de studiourile team 6 pe baza unui engine nou. acesta face posibil ca pe fiecare circuit să existe peste 20.000 de obiecte ce pot fi distruse iar daunele provocate celor 47 de vehicule să arate într-un mod cât mai realist./ vor fi disponibile 9 moduri de joc ce însumează 50 de evenimente diferite, cursele urmând să se desfăşoare în 10 zone cu 62 de circuite./ de asemenea, vor exista 8 moduri multiplayer cu suport pentru maxim 16 jucători şi un  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Army of Two 3 se va numi Army of Four
de digitalboy la: 11/12/2011 10:40:21
citind titlul de mai sus, nu pot decat sa imi imaginez ce expresii schitati incercand sa intelegi defapt ce vor sa faca cei de la electronic arts. ma gandesc ca ati avut aceeasi reactie ca si mine cand am aflat in primul rand ca vor sa mai lanseze inca un titlu “army of two” si ca de data asta vor sa renunte la acel “two” din urma si sa adauge un “four”. dar ma rog, trecand cu vederea peste numele jocului (daca e posibil), putem deduce ca acest joc va beneficia intr-adevar de four player co-op, un zvon ce circula pe internet de ceva vreme. de asemenea, ar trebui sa ne bucure si faptul ca army of two 3….adica army of four va utiliza renumitul engine grafic folosit si la battlefie  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ninja Gaiden 3 se va lansa in martie
de digitalboy la: 11/12/2011 10:36:22
yosuke hayashi, noul sef al studio-ului team ninja a declarat jurnalistilor ieri ca urmatorul joc din seria ninja gaiden se va lansa anul viitor undeva in jurul lunii martie pentru ps3 si xbox 360. desi a fost confirmata si o versiune pentru wii u momentan nu stim cand va avea loc lansarea acesteia (deoarece nici nu stim cand se va lansa urmatoare consola a celor de la nintendo, bine-nteles). probabil va fi un titlu de lansare pentru aceasta.
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...