arhiva: 17/12/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Corabia CAFENEAUA
de paula_vs la: 17/12/2011 16:18:44
mi-s aici de prea putina vreme/ sa stiu ce vant impinge vela mare/ sau ce morisca focul mic sau randunica/ asa am auzit eu printre marinari/ in filme sau in scrieri de la hemingwei/ mi-s noua deci pe puntea cu lupi de mare tabaciti de sare/ plina/ cu dragi cumetre spetite de spalat podele/ cu nou veniti sau prea curand plecati/ cu mateloti ce scuipa fara nici un stres tutun dupa ce cumpatat l-au mestecat/ flegmatici dar simpatici in rautatea lor/ cu cel ce la timona tine carma / si-ncearca pe val sa tina nava/ cu cel de cart in varful de catarg / ce striga om la apa cand vre-un din nebagare-n seama/ confunda babo cu tribordul si dand cu stangu-n dreptul/ impleticindu-se s-arunca peste bord/ c  ...continuare .
23 comentarii
modifica
17 Decembrie
de danidanam la: 17/12/2011 16:11:12
17 decembrie 1989- dimineata - ma trezesc cu draci, magaru' de frate' meu iara asculta radio ala liber care bruiaza de aud toti vecinii, scot nasul din duna, imi vad respiratia- atata de frig ii in camera mea.mami ajunge acasa de la schimbul 3, ceva se intampla in bucatarie, ii aud vorbind in soapta cat timp sunt la baie. aud si usa de la apartamentul vecin, ii clar, incepe sedinta de nechezol a lu' mami cu vecina.frate'meu iese din camera lui imbracat cu pufoaica aia sarbeasca de-o capatat-o cand l-o pescuit din dunare un granicer sarb si l-o trimis inapoi.mami incepe sa planga, zice ca ii camasa de mort, dezbrac-o iute ca de nu rup lingura de lemn pe tine, nu meri' nicaieri azi, azi stam in  ...continuare .
4 comentarii
modifica
CRACIUN 2011
de Roman Haduch la: 17/12/2011 15:08:53
dragi cafegii,/ dumnezeu sa va binecuvanteze sa aveti credinta si ascultare./ credinta in iisus hristos si ascultare de cuvantul sau ( sfintele scripturi, biblia).domnul va va binecuvanta. / traim vremuri de har,complet ilogice dar extraordinare. sunt onorat sa va comunic decizia mea de a va dori : craciun fericit! fie ca vreti fie ca nu vreti, fie ca aduceti comentarii fie ca nu aduceti comentarii eu va doresc craciun fericit!"/ sa ascultam promisiunea pruncului, el ne-a adus pana aici si ne poarta de grija ./ hei, tu, fugi de demagogie. imbratiseaza adevarul , spune-i intelepiucni ca este prietna ta si nu vei mai fi singur niciodata si nu vei mai calca prin gropi. iisus te ridica, iis  ...continuare .
6 comentarii
modifica
SCURTE POVESTIRI
de Tot Areal la: 17/12/2011 08:36:03
sunt si proprii, si ale altora si prelucrari. incepem cu una clasica:/ o noapte cu tine / eugen lovinescu/ / sunt încă în pat,/ şi nu-mi pot lua gândul de la tine,/ de la noaptea trecută .../ mi-aş dori atât de mult/ să te strivesc la pieptul meu !/ În noaptea caldă, ai venit la mine pe neaşteptate .../ Şi ceea ce s-a întâmplat/ a lăsat în mine senzaţii de neuitat./ ai apărut de nicăieri şi,/ fără să-ţi fie teamă sau ruşine,/ te-am surprins atingând trupul meu gol .../ mi-ai simţit indiferenţa/ şi m-ai muşcat fără milă,/ înnebunindu-mă .../ ne-am zvârcolit toată noaptea într-un joc nebunesc !/ În zori am adormit în sfârşit, obosit .../ astăzi,  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: