arhiva: 19/12/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bătrânul Moş Crăciun
de Valeriu Cercel la: 19/12/2011 19:00:35
aş fi putut să cred cu zeci de ani ‘nainte,/ pe când eram copil în satul dintre vii/ Şi nu aveam pe-atunci ca azi atâta minte,/ că moşul cel iubit e-un basm pentru copii,/ Şi nici chiar prin liceu, chiar şi la facultate, / colegi la care eu, franc, nu m-am aşteptat,/ cătau sa mă convingă, cu chestii fumate, / că moşul nu există şi nici n-a existat,/ dar n-am crezut atunci şi n-am să cred vreodat’,/ când pruncul ce-a adus iubirea între noi,/ a fost, la bethlehem, cu daruri aşteptat/ de oameni înţelepţi şi nu de maimuţoi,/ aşa că mă gândesc, acum, la anii mei/ cu primii ghiocei la tâmple, cum mi-ar sta,/ vâzând cât mă iubesc, să-i mint pe nepoţei  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Zaz -- din seria "muzica frantuzeasca de azi"
de Daniel Racovitan la: 19/12/2011 17:39:40
supranumita "noua edith piaf". a fost descoperita pe vremea cand canta pe strada (e plin youtube de videouri din acea perioada)./ iata cateva piese:/ <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/kdcgopup2nc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/-f_9fgtekyg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/owseji_4b5w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
1 comentariu
modifica
Baladă
de Homo Stultus la: 19/12/2011 12:13:01
Şi zici că ninge iar frumoaso? / crăiese despletite-s iar captive-n clipe?/ de parcă cuadratura ne lasă nouă loc.../ Ţin să-ţi mărturisesc, probabil fără noimă/ că vinul nu-mi prieşte de timp, mod sau deloc./ mi se împlântă-n carne sau suflet, că-i totuna,/ un gând că universu-i iluzie şi-atât. / reală-i doar visarea şi ne minţim într-una/ că poate zorile ne-or deştepta un pic./ noi suntem efemerii ce ţinem veşnicia/ unii în pantaloni şi alţii sub căciulă./ redecorăm mereu exteriorul/ căci de lăuntric ne cam doare-n ..../ Ştii... sunt multe nuanţe cauzale/ atunci când circumstanţiala e de scop/ la fel, în viaţă-s multe...uzuale/ deşi uzan  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Si inca un an se duce...
de Baby Mititelu la: 19/12/2011 10:13:26
◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕─◕▄███◕ ◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕───◕██◕ ◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕───◕██◕ ◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕───◕██◕ ◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕─◕▄██▄/ / so, cafegii, cum va simtiti la sfarsitul acestui an? a fost greu? a fost usor? a fost bun? cum a fost?
16 comentarii
modifica
SCHITA
de Tot Areal la: 19/12/2011 09:56:21
"strainul" ( o varianta)/ cu un an inainte de a muri, tatal sau(aceasta se petrecea in 1981)i-a dat un plic mare galben,legat cu sfoara si i-a spus:''pastreaza-l, poate iti va fi de folos, cand se va da pamantul inapoi''. / bineinteles ca el nu a aruncat plicul, dar l-a zvarlit enervat la subsolul blocului, in boxa sa. / in 1990, sa-si ia la bataie nevasta din pricina plicului pe care nu mai stia unde-l pusese( dupa doua zile de cautari l-au gasit nedeteriorat). / ce continea plicul? / registrul de rol funciar din 1941 al comunei(scris cu cerneala violeta) si titlul de proprietate al bunicului emis de regele ferdinand dupa primul razboi mondial. / asa ca, si-a luat inima in dinti si a plecat  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...