arhiva: 25/12/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
FLORIN BADICAN
de florin badican la: 25/12/2011 20:21:43
ghiŞeft fatal/ / fragment 12/ cu două zile inaintea crăciunului, ovreul care motivat din pricini nu prea greu de înţeles, deschide prăvălia mai devreme ca de obicei; câţiva ţă-rani care tocmai treceau prin faţa prăvăliei, încep a se mira văzând cum jida-nul curăţa zăpada, la un ceas atât de matinal; măi să fie, întreabă unul dintre ţăranii care se opriseră locului, dar jidanul nu mai are somn dă când verzii începură să-i vâneze ca pă nişte iepuri taman buni dă friptură? vorbind doar ca să nu tacă, ţăranul cu pricina se cam înşela în privinţa ovreului fichman; de o bună bucată de vreme, cârciumarul din domneasca de argeş avea cu-noştinţă de  ...continuare .
comenteaza!
modifica
dragoste... nemăsurată
de Sancho Panza la: 25/12/2011 12:50:20
http://gundem.milliyet.com.tr/gorenler-gozlerine-inanamiyor/gundem/gundemdetay/25.12.2011/1480213/default.htm/ / / câinele pe care-l puteți vedea în imaginea de mai sus este un kangal. o rasă rar întâlnită în romania. este mândria turciei, fiind animal protejat de lege, așa că, dacă veți dori să aduceți unul acasă, s-ar putea să vi se ceară o sumedenie de acte și-i posibil să nu reușiți nici atunci. / dar nu asta voiam să vă arăt, ci dragostea pe care cățeaua de aici, boncuk pre numele său (adică…„mărgică” – un nume care, nu-i așa, se potrivește de minune unui câine care ajunge la o înălțime de peste 1 metru și la o greutate de peste 60 km!),  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Angry Birds Seasons for Windows
de digitalboy la: 25/12/2011 12:12:22
păsările sunt angry iar, de data aceasta cu o ofertă de sezon pentru pc-urile windows!/ angry birds seasons colectează împreună un minunat opt de variaţiile sezoniere în joc şi ambalajele-le pe toate inch există angry birds halloween, mooncake festivalul, ziua sfântului patrick, păsări supărat de crăciun şi mai mult. jocul le imparte până în 2011 şi 2012 şi, evident, ca 2012 nu a început încă, există de selecţie este mult mai limitată, cu doar 1 sezon din oferta.
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...