arhiva: 06/12/2011


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Visul lui Popeda
de sami_paris74 la: 06/12/2011 18:16:39
« visul lui popeda »/ aurul reprezintă o parte din sufletul pământului. majoritatea ţiganilor cumpără aurul şi nu-l mai înstrăinează niciodată, el rămânând moştenire din tată în fiu. reprezintă pentru ei putere, bogăţie şi onoare. unele căsătorii la ţigani se fac prin plata miresei cu zeci ori cu sute de galbeni din aur. depinde şi de frumuseţea ţigăncii./ pentru ţiganii pletoşi, balbăroi, aurul reprezintă materia inteligentă, metalul galben cu puteri miraculoase, o armă preţioasă care distruge mizeria şi sărăcia. zlătarii, ţiganii nomazi din tată-n fiu, care meşteresc bijuterii din aur şi argint pe bucăţi de cărbune, suflând printr-o simpl  ...continuare .
3 comentarii
modifica
felie crocantă
de Sancho Panza la: 06/12/2011 15:51:45
mama/ o voce în care/ mă cuibăream ca o pisică udă/ întoarsă din primele ei escapade/ / mă lua în brațe și nu mai știam ce să facem/ cu timpul tors/ prin casele străine/ / / încerc să îmi aduc aminte cum râdea./ / știu. / tăcerile ei/ aveau gustul feliei crocante/ și a untului proaspăt lăsat dimineața/ pe masă/ /
11 comentarii
modifica
"d'ale pescarilor"
de om la: 06/12/2011 14:44:52
muza: http://www.cafeneaua.com/nodes/show/28552/strict-religios/1/ intrebare: de ce majoritatea (kitsch-urilor) se adreseaza celor disperati/amarati ?
29 comentarii
modifica
Strict religios
de Paianjenul la: 06/12/2011 03:44:42
...faptul c-am fost nascut, crescut si educat in mediu neo-protestant il consider in prezent pura intimplare... / ...de excelat n-am excelat niciodata in practica religioasa, nici macar in acele perioade din viata mea cind aspiram cu seriozitate sa devin (un) crestin autentic... / ...in prezent doza de interes pe care o manifest pt. religie e de natura pur intelectuala.../ ...si totusi,/ gasesc in melodia din video clip-ul de mai jos ceva (pe care nu pot sa-l definesc) care-mi reconforteaza spiritul... ceva care ma cheama inapoi s-o ascult iar si iar... / o recomand cu predilectie celor cu afinitati pt. religia crestina - cei care nu se incadreaza in categoria specificata (dar au av  ...continuare .
28 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...