arhiva: 11/02/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
unde sa ma ascund
de sarsilovici la: 11/02/2011 21:47:49
ma gandesc acum unde sa ma ascund unde sa scap de frica. si daca as putea sa dau timpul inapoi as sti cum sa pasesc spre prezentul care nu va mai fi asta de acu. trec clipele iute si ajung si ma ajung gandurile si parca tot in jurul meu e ostil. fug in mine fug in stele fug pe sub pietricele - na ca eta si rima./ da ca veni vorba de stele. incercai sa vorbesc cu al de sus sa-l rog sa ma scape de grijile astea da nimic. nici un raspuns, cica si tacerea e un raspuns. da poate nu m-a auzit da eu sigur am auzit. cica dumnezeu e in noi. asa am auzit si eu si poate ca e da unde a fost cand trebuia sa imi de-a cu un levier in dovleac ca asa nu greseam. / uite asa ma intreb dupa fiecare greseala. dac  ...continuare .
4 comentarii
modifica
pe cand ma vaitam ca n-am titlu
de cosmacpan la: 11/02/2011 20:54:02
cand lucrurile incep sa se miste / / plictiseala e ca sirocco / muta tacerile dintr-o parte in alta / muscand din carnea tuturor cuvintelor / ca sa scap de ea am zis sa-ncerc sa ma dau / si toate cuvintele mele, frumos aliniate / au umplut randuri, pagini, tomuri, rafturi, / si-asteapta cuminti ofilindu-se in lumina blanda a indiferentei / lumea e satula de ale ei, nu are timp de mine / si oricum eram prea mult / inutil de mult / m-am strans vorba cu vorba / pana am cladit in curtea din spate un ziggurat din toate inutilele / le-am stropit si-am cernut o scanteie / fahrenheit 451 functioneaza / dar de plictiseala tot n-am scapat / si-atunci am zis sa-ncerc sa ma vand / ca intreg, suban  ...continuare .
6 comentarii
modifica
a fi religios = a fi prost ?
de om la: 11/02/2011 20:40:20
observ vehiculata cu din ce in ce mai multa agresivitate aceasta "egalitate"!/ pana in prezent diferenta dintre animal si uman este tocmai aceasta forma de religiozitate! n'am vazut altare la animale, dar am vazut la oameni. / ustensile folosite am vazut si la unii si la altii!/ daca tot ne punem in varful piramidei speciilor, oare nu s-a intrebat nimeni de ce tocmai la cei mai de sus apar forme de religiozitate? daca este sa merg pe logica "egalitatii" din titlu' , atunci noi am fi pe cea mai de jos treapta!/ oare cat de multe obiceiuri si cat de multa rutina zilnica are la baza un instinct religios? ati fi surprinsi de multitudinea originilor religioase!/ am ajuns in acest an de gr  ...continuare .
175 comentarii
modifica
Frânturi...(9)
de adina.petre la: 11/02/2011 20:17:38
draperii lungi, beige murdar, miros de rânced şi covoare lipicioase. mobilier standard de hotel ceauşist. În decorul ăsta standard, normal, banal scăldat într-o lumină gălbui-maladivă, mamaie citeşte în pat, o carte de rugăciuni de la adunare. / singura bunică pe care am cunoscut-o, mamaie de la ploieşti, mama tatălui meu. o femeie normală, zveltă, grizonată, mereu cu părul scurt, uneori făcut permanent, cu hainele mereu curate, călcate, mirosind a levănţică. / era seară, mamaie ne făcuse o gustare uşoară de seară, pâine cu margarină şi dulceaţă de vişine, şi ceai, apoi călcă o cămaşă pentru tataie şi se băgă în pat. / tataie soare sau sorică,  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Abur încet se ridică
de tuxedo la: 11/02/2011 16:43:22
/ iarna tata pleca la vânătoare de iepuri/ pe hol pașii lui înțepau tăcut dimineța mirosea/ a cafea tata avea un halat alb să fie ca zăpada să fie invizibil/ îmi făceam griji că va rămâne așa că vor veni/ toți iepurii lumii și vor săpa galerii în zăpadă în tata/ mama șoptea vezi să nu te împuște/ dar el se întorcea bine de fiecare dată era bine/ cu rucsacul kaki mirosind crud a căldură a moale a moarte a foame/ deasupra lucrurilor zâmbetul stelar al tatei / era / pace dincolo de geamul bucătăriei alunecau zepeline de zăpadă/ era bine / deasupra cuțitului mâna frumoasă a mamei era calmă și tristă/ /
7 comentarii
modifica
Sandra
de adina.petre la: 11/02/2011 16:41:50
într-un colţ al biroului răvăşit de expansiunea obiectelor personale, adună praf filtrat prin perdele, o carte. ca într-o banală zi de anotimp înfrigurat, e după-amiază târziu, soarele salută din mers şi se grăbeşte, trebuie să dea trezirea celorlalţi. / / oricine s-ar plimba pe suprafaţa lucioasă a acelui pupitru s-ar simţi chemat spre carte. în primul rând pentru că pe muchia ei, se văd foi îngălbenite, și are colţul de jos răsucit simţitor. în al doilea rând, pe birouri întâlneşti rareori lucruri mai interesante decât cărţile, iar coperta are o parte uşor mată, cam în jurul unui şirag de perle ce atârnă neglijent pe un index rigid. / în spate  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Orgolii şi...chinezării
de Intruder la: 11/02/2011 10:09:59
"china este dusmanul nostru si incearca sa puna mana pe tara noastra "din punct de vedere economic", a declarat miliardarul donal trump intr-un interviu pentru cnn. el a spus ca se gandeste "in mod serios" sa candideze pentru casa alba, adaugand ca, daca va ajunge presedintele sua, "primul lucru pe care l-as face este sa anunt foarte energic ca urmeaza sa taxam produsele chinezesti - o taxa de 25% pentru toate produsele chinezesti"./ iata cateva dintre cele mai importante declaratii facute de miliardarul american in emisiunea "piers morgan tonight", de pe postul cnn:/ - ma gandesc serios la acest lucru (n.red. candidatura la presedintie). nu voi lua o decizie pana in luna iunie/ - dar  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Gînduri
de munteanu rodica la: 11/02/2011 09:32:26
este innaceptabilă delasarea mea.nu am mai “emis”de foarte mult timp o conferinţă inteligentă ,aşa cum de fapt sunt toate pe care le-am făcut.:))problema , este că pur şi simplu nu găsesc un subiect care să fie extraordinar de serios,plin de adevăruri absolute.../ sau, poate să fie despre dezamăgiri de tot felu’(dragoste,societate,politica )despre alegeri...cu alegerile este cel mai greu.mie, îmi este de fapt greu să înţeleg uneori.se spune ca un om prost este cel care dă dovadă de multa îngustime .../ http://www.tvr.ro/inregistrari.php?file=data-2011-01-30-17-50.flv&id=50 de minute cu plesu si liiceanu/ deci,vreau eu sa spun ceva, dar ce să fie oare?/ cre'c  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...