arhiva: 13/02/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
mai Valentine,
de cosmacpan la: 13/02/2011 21:18:46
/ cateodata buzele se-mpiedica in pielea cuvintelor/ isi pierd echilibrul surasului si cad pe ganduri, putin tematoare/ din spate se precipita ochii/ ascunsi la adapostul pleoapelor lasate/ isi pregatesc sagetile dar arcurile cad slabite/ au mai ramas doar sunetele/ sa ma chinuie lent/ si sufar la fiecare incercare a aerului/ de a se alcatui in cuvinte/ multa lume stie ce dureros apasa/ un simplu “te iubesc” nerostit/ dar prea putini vor sa recunoasca/
3 comentarii
modifica
In ce sau in cine credem ? Care este de fapt adevaraul?
de httbogdan la: 13/02/2011 09:55:54
datorita confei deschise de "om" in care exista niste pareri diferite despre credinta am postat asta. / pentru ca sa putem alege calea corecta in viata, unii ii zic calea catre dumnezeu, consider ca este fundamental sa te lepezi de minciuna si sa urmezi neabatut calea adevarului ... caci dumnezeu = adevar, si in acest context iata care este problema cu dumnezeu:/ noi crestinii credem ca dumnezeul cel la care ne rugam ... adica iahwe, adica dumnezeul bibliei ... este dumnezeul nostru, dar adevarul si mai ales realitatea lumii religioase ne dovedeste ca nu e chiar asa, ptr ca el este doar o copie crestina a dumnezeului religiei lui moise (religia mozaica)... adica acel yahwe care mai este s  ...continuare .
60 comentarii
modifica
Paralele
de luci_kp la: 13/02/2011 09:18:33
inima ajunge cat un fir de nisip… de ce? ce mi se intampla? o lacrima calda mi se prelinge pe obraz si lasa in urma ei o poteca vizibila pe fata. inca una si inca una. urmeaza toate acelasi drum. incerc dar nu pot sa le opresc. sunt hotarate sa evadeze toate din stramtoarea in care le-am inchis si de unde nu le-am dat voie sa iasa atata vreme. dar de ce acum, de ce dupa atata timp, de ce acum cand credeam ca in sfarsit pot sa o iau de la capat, pot sa incep un nou capitol in viata mea. sunt convinsa ca hotararea mea de a ma goli de sentimente este unul din motive. poate cineva acolo sus a hotarat sa imi arate ca nu putem sa ne infrangem sentimentele si trairile oricat am incerca si oricat d  ...continuare .
6 comentarii
modifica
ce este intradevar destinul?
de @delin@ la: 13/02/2011 08:44:47
de mii de ori ma intreb ce este destinul si de fiecare data gasesc un raspuns diferit.../ inca de mica sunt obisnuita sa aud : ..."ce sa facem daca asa ne-a fost dat sa fie...",..." asa domnul ne-a hotarit soarta,nu avem incotro.."/ niciodata nu am fost de acord cu toate astea, niciodata. in viziunea mea destinul a fost inventat de om pentru asi justifica insuccesul. de fiecare data cind intrebam motivul un fapt anume auzim drept rasuns ..destinul.. / desi nu am o experienta mare indraznesc sa spun ca omul si doar el insusi este fauritorul propriului viitor. toacte actiunile noastre, deciziile si evenimetele ce au loc in viata noastra reprezint formarea acestui presupus "destin"  ...continuare .
36 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...