arhiva: 15/02/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
evuri
de Homo Stultus la: 15/02/2011 20:50:42
starostele stătea pe scările blocului şi trăgea în scârbă dintr-o ţigară. vântul tocmai îşi adusese aminte să adie. era o seară din aia cu cer vioriu şi cu miros de cartofi prăjiţi. genul de seară în care îţi pare bine că respiri, oriunde s-ar fi întâmplat să te naşti. / printr-un geam deschis într-o copilărie, “cavalerii stelari” descoperiseră o planetă oarecare unde, nu se ştie de ce, trăia o specie de broaşte ţestoase uriaşe. este de la sine înţeles că, atunci când aterizezi pe o nouă planetă, cel mai firesc lucru e să pui de o omletă cu ouă de broască ţestoasă./ de la un pickup se auzea destul de tare “pe mine mă cheamă dan, şi  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Azi vreau sa fiu optimist
de maryo99 la: 15/02/2011 18:21:44
ieri am fost pesimist.vedeam in ceata , ma deranja tot ce se misca...de la o furnica pana la un avion.dar cel mai mult ma deranjau oamenii.pe langa faptul ca se miscau mai si vorbeau./ astazi insa sunt optimist.sunt atatea lucruri pozitive in lumea asta.te trezesti si te uiti la cer ,poti sa vezi cerul si soarele.tu poti..din pacate altii nu pot.mi-am dat seama ca ieri am pierdut o zi,am uitat sa privesc cerul.am fost atat de orb !am pierdut un zambet , cel putin un posibil prieten , am strivit o furnica care nu avea nici o vina si imi doream sa arunc cu pietre dupa avione./ daca as putea sa fiu in fiecare zi ca astazi as fi cel mai bogat om de pe planeta aceasta.as vedea doar iubirea,doar lu  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Plesu & Michnik despre dizidente si rezistente...
de monte_oro la: 15/02/2011 17:31:10
un minunat dialog andrei plesu - adam michnik... din pacate nu am decat aceste fragmente "prinse" in articolul din romania libera... daca gaseste cineva "stenograma" conferintei... e bine venit s-o puna aici... ori, si mai bine, intr-o confa separata.../ http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/dezbateri/dialog-plesu-michnik-cum-sa-ii-ierti-pe-comunisti-216845.html/ adaug si linkurile catre textele polemicii patriciu - plesu...ce a urmat conferintei de la ateneu. sunt interesante si, dincolo de dreptatea ori nedreptatea vreunui punct de vedere, is bine scrise... nu ca ar fi vreo supriza dinspre plesu, dar si patriciu si-a exprimat cu destula verva... opinia./ textul initial al lui patriciu  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Lansarea Antologiilor Revistei SINGUR
de Stefan Doru Dancus la: 15/02/2011 14:55:11
/ grupul media singur în colaborare cu biblioteca judeţeană “i. h. rădulescu” din târgovişte (dâmboviţa) vă anunţă lansarea antologiilor revistei singur şi a volumului de versuri “tehnici de (ne)rezistenţă” semnat de scriitorul cristi iordache./ evenimentul va avea loc joi, 17 februarie 2011, ora 16.30, la biblioteca judeţeană “i. h. rădulescu” din târgovişte./ În cadrul aceluiaşi eveniment, va avea loc şi vernisajul de pictură al artistului plastic târgoviştean constantin p. popescu./ invitaţi: emilia dănescu, gelu bogdan marin/ sunt aşteptaţi toţi cei care vor să îşi completeze bibliotecile cu aceste noi apariţii editoriale./
2 comentarii
modifica
Mi-e lene sa caut titlu
de GloriaVictis la: 15/02/2011 12:27:56
“where is the asylum? have you ever read the instructions on a packet of toothpicks? you may want to do that. you may find that it clarifies things for you a little. you may find that it indicates to you where the asylum is. thank you./ hold stick near centre of its length. moisten pointed end in mouth. insert in tooth space, blunt end next to gum. use gentle in-out motion./ / "it seemed to me,” said wonko the sane, “that any civilization that had so far lost its head as to need to include a set of detailed instructions for use in a packet of toothpicks, was no longer a civilization in which i could live and stay sane.”/ ******************************/ “unde este az  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Repere - 2
de modigliani la: 15/02/2011 11:47:07
/ primul pas al cruciaţilor/ uscat în pămîntul numit sfînt/ foamea sîngele şi mîna povestitorului potrivind miraje/ altă mînă altă viziune oroarea/ praful de atunci şi pînă mîine/ respirînd plămînii primului născut/ între toate acestea/ deşertul/ singura întîmplare/ / /
5 comentarii
modifica
Dacă doriţi...
de ionbarb la: 15/02/2011 10:21:56
să vizionaţi un alt serial coreean o puteţi face aici/ http://filmeindiene.ucoz.com/publ/regatul_vanturilor/51-4-2/ în cazul în care pe acest site nu puteţi viziona anumite părţi o puteţi face în schimb pe www.trilulilu.ro./ seialul se numeşte "regatul vânturilor" (kingdom of the winds) şi este o continuare a serialului jumong. este povestea lui muhyul nepotul lui jumong. este povestea de iubire dintre muhyul şi yeon, o iubire interzisă de duşmănia între două regate, o duşmănie întreţinută de bătălii, intrigi, conspiraţii, spionaje şi trădări. sugestia titlului este explicată abia în ultimul episod într-o discuţie pe care muhyul o poartă cu fiul său.  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Sinergii
de 1brasovean la: 15/02/2011 09:41:28
eficienta sau umor englezesc?/ <img src='http://www.crestinortodox.ro/admin/_files/newsannounce/crematoriu2.jpg'>/ "Încurajăm de ceva vreme izolarea termică a caselor şi folosirea eficientă a energiei, aşa că ni s-a părut normal să folosim şi această sursă de energie regenerabilă, pe lângă introducerea panourilor solare, a vehiculelor electrice şi alte măsuri de protejare a mediului pe care le luăm"/ / astept amuzat reactia bor si a enoriasilor in caz de ... import de solutii tehnice similare in spatiul - fireste - carpato-danubiano-pontic./ ---///---/ surse: / http://www.mediafax.ro/life-inedit/piscina-incalzita-cu-energie-produsa-de-crematoriul-alaturat-in  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...