arhiva: 17/02/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Trei alimente surprinzatoare, ce ajuta la arderea grasimilor.
de luchyano_m la: 17/02/2011 17:07:10
cand ne referim la alimente de ardere a grasimilor, majoritatea oamenilor isi imagineaza imediat ca acestea sunt alimente cu continut scazut de calorii, care se presupune ca functioneaza miraculos, de vreme ce nu se adauga la depozitele existente in corpul lor. ecuatia generala de scadere in greutate este doar de legume simple si apa, si prin urmare, oamenii tind sa ezite de a explora ceva mai bun si relativ mai putin cunoscut. / vei fi surprins sa stii ca unele dintre cele mai bune alimente de ardere a grasimilor care contribuie imens la pierderea in greutate, sunt, de asemenea, cele care cei mai multi oameni le trec cu vederea. trei dintre acestea sunt mai jos si sunt recomandate de unii  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Închipuita moarte a unui poet - 2
de modigliani la: 17/02/2011 16:46:03
cîteva fire de iarbă./ lăcomia crestînd singurul infinit al memoriei./ neputinţa inutilă a ritmului./ frumuseţea./ uşa albă prin care am privit viaţa./ mîna ta - cel care mă scrii pentru ultima dată./ ochii voştri./ camden, 1892, martie, 26./ ieri am fost walt whitman./ / / /
19 comentarii
modifica
Des-cântec de alungat. Scrisoare 2.
de tuxedo la: 17/02/2011 09:23:26
/ sub buzele mele părul tău era răbdător și distant/ aerul se rotea încet și greu ca o planetă / deasupra ta soarele atârna roșu, transparent / o burtă despicată de pește/ mirosea a flori și a frică/ frica era o inimă cumplită bătându-mi în tâmple / tare/ tare/ din vitralii sfinții cădeau cu zgomot cădeau ca o noapte/ pantofii se afundau / ne afundam până la glezne până la gură până la frunte/ te-aș fi ridicat deasupra capului te-aș fi ridicat deasupra cerului până când venele mi-ar fi explodat sub piele până când mâinile mi-ar fi căzut în coate în umeri în inimă te-aș fi ridicat deasupra lui dumnezeu/ mamă/ acolo unde cu adevărat nu ar fi exi  ...continuare .
6 comentarii
modifica
..............
de maryo99 la: 17/02/2011 00:21:57
se zaresc pentru prima oara...se plac..ies la un suc...schimba parareri...se cunosc in pat...rezulta ca e dragoste...se muta impreuna...trec 4 ani...se cunosc prea bine...au terminat subiectele de dezbatut...trec la defecte...dorm spate in spate....................../ dragoste sau obisnuinta?
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...