arhiva: 02/02/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
România pitorească sau cum să vânăm ciori
de Intruder la: 02/02/2011 22:26:43
recomand ca inainte de-a citi cele de mai jos, sa va faceti trei cruci cu limba-n gura...sau in afara gurii, daca v-aranjeaza. / "aeroportul otopeni angajează vânători să împuşte ciorile din calea avioanelor"/ Împuşcarea ciorilor va costa 1,5 milioane lei (370.000 euro). autoritatea aeronautică civilă română susţine că acest contract "este o mare tâmpenie". În alte state se folosesc dispozitive speciale, care emit sunete ce alungă păsările./ tot articolul si sursa: http://www.realitatea.net/aeroportul-otopeni-angajeaza-vanatori-sa-impuste-ciorile-din-calea-avioanelor_798971.html/ morala: / "nemiscata-n varf de par/ ca o acvila pe-un soclu,/ oach  ...continuare .
34 comentarii
modifica
PREMIILE LITERARE - CAFENEAUA 2010 - sectiunea POEZIE
de zaraza la: 02/02/2011 21:49:52
la semnalul de alarma al lui monte-oro, care ne-a confruntat cu realitatea dura a faptului ca suntem deja in februarie si inca nu s-a vorbit de premiile literare anuale, mazariche si cu mine va invitam la o noua editie a premiilor literare cafeneaua.com./ am gandit concursul foarte simplu, dupa modelul de success al concursului foto. vor fi doua etape, una a nominalizarilor, cealalta a votului propriu zis./ pentru etapa nominalizarilor (2 – 12 februarie), regulamentul este simplu:/ intai de toate, poeziile participante trebuie sa fi fost postate in cafeneaua.com intre 1 ianuarie 2010 si 31 dec. 2010;/ in al doilea rand, pot nominaliz  ...continuare .
174 comentarii
modifica
PREMIILE LITERARE 2010, PROZA
de mazariche la: 02/02/2011 21:48:26
la semnalul de alarma al lui monte-oro, care ne-a confruntat cu realitatea dura a faptului ca suntem deja in februarie si inca nu s-a vorbit de premiile literare anuale, zaraza si cu mine va invitam la o noua editie a premiilor literare cafeneaua.com./ am gandit doua etape, una a nominalizarilor, cealalta a votului propriu zis./ pentru etapa nominalizarilor (2 – 12 februarie), regulamentul este simplu:/ intai de toate, creatiile participante trebuie sa fi fost postate in cafeneaua.com intre 1 ianuarie 2010 si 31 dec. 2010;/ in al doilea rand, pot nominaliza toate nick-urile inregistrate pana la 31 dec. 2010;/ trei, nominalizarea trebuie sa cupri  ...continuare .
41 comentarii
modifica
foto urbana
de tuxedo la: 02/02/2011 16:58:32
Și vine o dimineață uriașă ca o pasăre uriașă acoperind ferestrele/ Și strada ți se înfășoară pe figură ca o mască te speli pe dinți e a colo în cana de cafea în omletă / te urci în autobuz umbra ta se întristează pe ziduri un câine fidel singurul câine care te înghite încet treptat răbdător de la glezne cu dragoste/ aș vrea să-ți pot scrie despre dragoste ca o vărsare de sânge ca o gură zdrobind altă gură ca o stradă zdrobind altă strada un sex mușcând din alt sex cu pofta singurului câine/ fidel flămând/ umbra ta mușcă din lume / ma visez / purtându-te pe piele adânc greu ca un parfum / ma visez purtînd pălării panama și un războ  ...continuare .
13 comentarii
modifica
povestea întâi
de alex andra la: 02/02/2011 14:46:36
trenul intră în stație/ tu stai pe peron și aștepți / din ultimul vagon coboară un domn în frac / poartă mănuși albe și patofi de lac desigur / țiganca își flutură buchetul de zambile/ parfumul se simte până departe/ în cerul gurii ai gust de leșie/ ceasul gării arată aceeași oră de când ai sosit / numeri pașii călătorului abia coborât din tren/ unu doi trei patru/ încă vreo zece și ar ajunge până la tine/ dar nu/ o caută din priviri o vede se apropie o ia de braț și pleacă.../ ... ai rămas singură pe peron/ noaptea coboară ca un fum de locomotivă cu aburi/ luna atârnă strâmb de un colț de cer/ miroase a acru/ țiganca își târâie mătura în  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Trolley Google
de Intruder la: 02/02/2011 13:45:46
un pont preluat de pe cnet.ro: / corespondentul lui google street, prin muzeele lumii. deocamdata cateva (17)... sper ca-n viitor sa fie cat mai multe. / functioneaza intocmai si la fel ca street view google. / http://www.googleartproject.com//
13 comentarii
modifica
cine stie sa vorbeste romaneste
de zaraza la: 02/02/2011 13:44:20
domnilor, prieteni, fratilor! nu e nimeni printre voi care sa le aibe cu gramatica romana si sa scrie dracului un articol convingator si documentat, in care sa explice de ce folosirea lui "ca si" (ca si prieten, ca si om, ca si caine bolnav, ca si dobitoc, etc etc) este o barbarie si-o pretiozitate de analfabet? si ca mie mi se scoala parul in cap cand il aud, si-l aud si-l citesc mereu, pretutindeni!/ si-apoi sa publice articolul asta in toate colturile internetului si sa-l trimita la toate ziarele si publicatiile in limba romana si ,mai ales, la televiziuni?/ io-te ce-am primit acu´pe mail, ca de-asta m-am enervat (nu, nu mi se adreseaza numai mie, cineva a pus mana pe-o lista cu oamen  ...continuare .
70 comentarii
modifica
Sonet
de Apoll la: 02/02/2011 11:20:15
de trei zile toarnă, cu polistiren/ mărunțit grăunțe, undeva pe sus,/ pe pământ s-așază blană ca de urs/ ce la pol vânează turmele de ren./ pe la geam dantele în flori s-au dispus,/ ornament de gheață-n holul unui tren,/ deranjant în gânduri, sacadat refren,/ țaca-paca, țac-pac, timpu-i descompus./ frigul se întinde și-n compartiment/ de-mi doresc firește un calorifer/ cu dotare bună în echipament,/ să mă incălzească barele-i de fier./ cum trădarea vine numai de aproape/ el rămâne rece, cât pe ce să crape./
15 comentarii
modifica
Iubiri gresite
de Floare de colti la: 02/02/2011 10:30:03
caci nu e om care sa nu fi gresit iubind sau care sa nu fi iubit gresind.colectionam de-a lungul si de-a latul vietii iubiri si greseli, greseli si iubiri si pana sa ne dezmeticim trece viata.
61 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...