Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 07/02/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
The little things
de Honey in the Sunshine la: 07/02/2011 23:36:30
coincidente nostime, mici amanunte care ne binebispun./ ca trifoiul cu patru foi sau sa auzi cucul cantand in plina zi, in mijlocul orasului./ si mai am:/ sa te apuci de alice in tara minunilor si sa descoperi ca povestea se petrece in aceeasi data in care ai inceput sa citesti/ sau/ sa mergi in scarba la un interviu, sa te consolezi pe avion cu muntele vrajit si la destinatie sa afli ca pe celalalt candidat il cheama ... chauchat!/ mai aveti?:)
33 comentarii
modifica
Economia şi-a revenit ! (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 07/02/2011 21:19:39
“Şi-a revenit economia !”/ ne-anunţă base cu mândrie,/ aşa că-n toată românia,/ să vezi de-acum…economie !/
2 comentarii
modifica
comoditatea
de Homo Stultus la: 07/02/2011 21:08:06
găsesc noaptea asta deosebit de mulţumitoare. e mai neagră decât vina de a fi. Şi cu câtă bucurie aş ispăşi până în zori! atâtea nopţi moarte în zadar, doar de dragul răspunderii. depresia utilitarismului, asasinarea tainei şi ostracizarea şoaptei, atât rămâne atunci când pâinea e mai sfântă decât libertatea. / presimt o lume amnezică, o lume bolnavă de cuminţenie. da, nu este nicio greşeală. cuminţenia este o boală dacă nu ai norocul de a fi copil. epurarea spiritului a devenit din păcate un obicei. suntem o generaţie de exorcişti. / pentru omul-amibă singurul scandal, singurul păcat autentic, e spiritul. el nu poate să fie nici degustător de abs  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Arheologia guvernarii - timpul prezent
de 1brasovean la: 07/02/2011 18:32:08
continuare si update pentru prima parte, respectiv: <a href='http://www.cafeneaua.com/nodes/show/23317/arheologie-a-guvernarii/1'>arheologie a guvernarii</a>./ azi, (ne?)anecdotic e cam asa:/ "-domnule am avut un trecut de cacat, avem un prezent la fel de cacat, macar bine ca nu avem viitor..."
10 comentarii
modifica
twinkle ,twinkle little star
de tuxedo la: 07/02/2011 16:38:02
/ ui-te ui-te noap-tea vi-ne / ca un animal greu negru își așează labele uriașe pe pieptul meu / amușină/ strivind măcinând până în coaste în plămâni odată cu aerul pompeaza în inimă , creier, în fața obrajilor în vârful nasului în fiere în bojoci, în mâini în picioare să rămână femeia aceasta curată luminată ca de maica precista lăsată ca în descântecul de deochi al maica-mii/ noaptea îmi respiră în nări cerul ei pătat cu avioane - aurore urbane scânteietoarele herghelii ale singurătății/ respir și tac în jur intuiesc / mirosul de frică al controlorilor de trafic / frigul câinelui lup de la curtea parasită din colt,/ angajații pal  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ghicitoare
de Apoll la: 07/02/2011 16:36:44
o ascunzătoare-adâncă/ jefuită când e cazul/ pune oaspeții la muncă/ îngroșându-le obrazul./ dar să te ferească sfântul/ să te-atingi și tu de ea,/ că-ți ridică-n cap pământul/ și-auzi glas de cucuvea./ ea îți scrie testamentul/ cu creionul, pe hârtie,/ neglijându-și precedentul/ radierii, pe vecie./ la o primă analiză/ are un bilanț al stării,/ nu mai cere expertiză,/ că-i semn clar, ca valul mării./ sta la vechii greci măsură,/ pentru drahme într-o sută,/ nu mai spun că-i mură-n gură/ și ghiciți... că-i o urâtă./
18 comentarii
modifica
Repere
de modigliani la: 07/02/2011 09:48:46
thermopylae şi cei trei sute/ au fost încă o mie pe care istoria nu-i menţionează/ salamina şi un general temistocle / incendierea parthenonului de perşi / şi filip cel chior/ pe celălalt drum nu a mers decît/ puiul de antilopă gnu / sfîrşit în colţii unui crocodil / s-au menţionat toate acestea/ pentru ca lumea noastră să fie cu putinţă/ / /
3 comentarii
modifica
no more Gary Moore
de Yuki la: 07/02/2011 08:55:05
gary more a fost gasit mort duminica, intr-un hotel din costa del sol, spania. cauza mortii este necuonscuta./ mie inca nu imi vine sa cred.
16 comentarii
modifica
mancatziash
de cosmacpan la: 07/02/2011 03:46:42
am prins un mic nimic. ce sa fac cu iel?
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...