arhiva: 10/03/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Game, set, match...
de pescadorul la: 10/03/2011 15:59:24
am observat ca fotbalul nu va este pe plac asa ca incerc sa va sensibilizez cu sportul nobil, tenisul despre care, macar din complezenta, nu putem afirma ca ar fi o pierdere te timp sa fie practicat, sau macar privit sau... pariat./ donald young vs potito starace/ astazi turneul californian de la indian wells (hard – 4.500.000$) a ajuns la tabloul principal si una dintre inclestarile zilei va fi intre un reprezentant al tarii gazda donald young (143 – atp) de 21 de ani si francezul in varsta de 29 de ani potito starace (47 – atp). ce m-a frapat inca din prima clipa este felul cum au fost impartite sansele celor 2 combatanti prin cotele aferente care in ciuda logicii vis-a-vis de pal  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Propun o lume cu pereţi de sticlă
de Intruder la: 10/03/2011 15:14:35
citesc pe realitatea.net cum ca, reteaua facebook vrea sa salveze vietile "prietenilor" care-si posteaza acolo ultimul strigat. / ...adica sinucigasii. / asta vine cam asa: eu vreau sa ma omor si m-apuc sa-i anunt pe prietenii de pe facebook "bah, luni la ora 16.45 imi tai venele. nu-mi desfiintez contul fb, ca sa stie toti unde m-am dus. cand m-am dus, numa' ma vedeti ca nu-s." / prietenii si prietenii prietenilor, vad ce-mi trozneste prin creer si anunta imediat grupul de ajutor pentru sinucigasi "samaritans". / astia ma vor contacta ca sa ma convinga sa sed bland...si cam asta-i. / de ce ne place (noua, oamenilor) sa ne expunem pe net, la tv sau in ziare? / este un sindrom al secolului 2  ...continuare .
61 comentarii
modifica
Sa nu imi spui ca am crescut...
de cosmacpan la: 10/03/2011 13:09:51
joaca merge la culcare in casuta melcului/ zmeul ar vrea si el coarne c-ale codobelcului/ catelus cu parul cret/ vrea sa para nataflet/ umbra lui se furiseaza/ dar povestea il tradeaza/ asta e asa la prima suflare.../ stiu ca-s proaste si-s natang/ dar cand ratacesc prin crang/ rascolesc povestile/ precum musuroaiele.../ deci liber la joaca...(numai cu copilu' de mana)
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...