arhiva: 02/03/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
amor,...amor
de dilema la: 02/03/2011 21:39:56
-ce !crezi ca esti singura fata?/ vrei sa te iubesc doar eu,tu pe mine niciodata?/ degeaba stai acolo inganfata;/ n-am sa te mint vreo data./ sa stau aici sa plang in dos?...ca am sarutat o fata!/ cum sa te iubesc pe tine cand ai inima inghetata.../ cand vin la tine si te chem tu ma alungi indata./ nu sunt sclav al slabiciuni,sunt doar prizonierul tau,/ si daca nu ma vrei pe mine eu n-am sa fiu iubitul tau./ -si asculta bine ce-ti spun eu!fata infumurata,,,o sa iubesti si tu candva sau poate niciodata.....
25 comentarii
modifica
life is short, life is full of pain..it's a chance for something special
de proletaru la: 02/03/2011 19:53:20
un bun prieten mi-a amintit de un film bun. din acest film am ales acest decupaj interesant./ presupunand ca scena ar fi reala iar la masa voastra se intampla ceva asemanator, care ar fi urmarea ipotetica, reala sau fantastica?/ cat de departe suntem de a realiza ca "life is short, life is full of pain... it's a chance for something special"?/ <iframe title="youtube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/rfm1tefyw_s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
25 comentarii
modifica
Al doilea volum al Adrianei Lisandru, lansare la Braşov
de Stefan Doru Dancus la: 02/03/2011 19:51:41
al doilea volum al adrianei lisandru - “despre ea, niciodată/ sur elle,jamais” a apărut, ca un spectacol poetic, în acest an, la editura “grinta” din cluj. este un volum în ediţie bilingvă (română şi franceză), traducerea aparţinându-i cunoscutei letiţiei ilea. / prefaţa volumului este scrisă de alt cunoscut al cititorilor împătimiţi - tudor cristea, un critic literar de excepţie. cele peste 180 de pagini de poezie sunt completate de ilustraţiile poetului şi graficianului vlad turburea, care deschide fiecare din secţiunile cărţii cu lucrări excelent reproduse din perspectivă tipografică. nu doresc să intru în detalii, ci să anunţ şi aici lansarea aces  ...continuare .
39 comentarii
modifica
rap
de dilema la: 02/03/2011 18:32:00
mi-e prea frica sa mor prefer sa ma ingropati de viu (eminem)
19 comentarii
modifica
proverb
de dilema la: 02/03/2011 18:29:15
vorba aia prost sa fi.........noroc ca esti!
52 comentarii
modifica
Ghiocelul
de Ruxy42675 la: 02/03/2011 18:06:40
ghiocelul/ / este sfarsitul lunii februarie.toata lumea se pregateste pentru primavara./ un ghiocel mic si plapand a iesit de sub zapada.toti oamenii care l-au vazut s-au mirat de blandetea lui.era alb,mic si foarte curajos.raza de soare la intrebat:/ -de unde vii,ghiocelule?te-am asteptat foarte mult timp./ -am venit de sub zapada rece!si am venit sa vestesc primavara./ o fetita mica si gingasa de cum l-a vazut s-a indragostit de el si l-a intrebat:/ -vrei sa te dau in dar mamei mele?/ -da!o sa ii placa!/ fetita i-a daruit ghiocelul mamei sale care i-a multumit si a sarutat-o pe frunte./
9 comentarii
modifica
Simpozion
de paparuz adrian la: 02/03/2011 18:03:16
/ / desenez/ frunze/ pe mare/ tablou/ fără culoare/ fără rame/ fără perete/ cuvinte pictez/ doar pe tine/ poezii goale/ într-o cafenea/ e sâmbăta morţilor/ şi viii stau la coadă/ bilete mai sunt/ doar pentru infern/ uite/ cade sfârşitul/ o cortină roşie/ de catifea/ /
32 comentarii
modifica
mormant
de dilema la: 02/03/2011 18:02:21
...atingemi mana, ma simt slabita am nevoie de tine,vino nu sta acolo in coltul ala intunecat... sau nu esti tu?/ cine e acolo?raspunde!de ce nu vi la mine esti suparat?/ cred ca nu ma simt bine defapt cred ca nu mai simt nimic./ -zimi e cu putinta?de ce nu zici nimic?sunt eu!te rog sa ma ierti nu pot veni la tine,sunt amortita.../ nu ma aude nimeni? sa fi murit?
10 comentarii
modifica
lied
de paparuz adrian la: 02/03/2011 18:01:31
/ / / albă/ ca marea eşti/ caldă/ chemarea ta ucide/ soarele apune/ în părul tău/ visele sunt vii/ albă/ ca noaptea eşti/ goală/ în patul meu/ cântă/ dumnezeu/ cerne liniştea/ /
comenteaza!
modifica
Diamantul slefuit
de dilema la: 02/03/2011 16:30:07
-ia!asta e subiectul tau!...scrie o poezie./ "diamantul slefuit"/ ma uitai perplex la foaie...si ce sa zic? si ce sa scriu?/ oricat m-as fi gandit tot n-as fi gasit o rima demna de un diamant slefuit ./ incepui sa insir pe foaie: stralucit,dobandit,...it!si iar it!si as fi continuat asa la nesfarsit si insfarsit as fi inebunit si toate cuvintele se terminau cu it!/ sa folosesc expresii neantelese?/ "motanul panza de paienjeni tese"/ o sa ma intrebe cum le-am inventat?/ sigur o sa creada ca iar am copiat!/ si cand delirul e deplin ignoranza e un chin./ nu stiu ce impresie i-am dat de imi propune un subiect atat de delicat,vroiam doar sa-mi mareasca nota...nu sa fiu laureat anticipat!/ si  ...continuare .
15 comentarii
modifica
pffft
de irma la: 02/03/2011 15:08:49
"directorul de creaţie al casei dior, john galliano - care a fost arestat joi, la paris, după o altercaţie cu un cuplu, ce l-a acuzat de insulte cu caracter antisemit şi rasist -, a fost suspendat din funcţie, a anunţat compania de modă."/ http://www.mediafax.ro/life-inedit/john-galliano-directorul-de-creatie-al-dior-acuzat-de-antisemitism-a-fost-suspendat-din-functie-8012316// huh?
110 comentarii
modifica
Irlanda, vize
de elenealina la: 02/03/2011 14:31:31
tocmai am fost anuntata ca am primit de munca in irlanda in domeniul hotelier, sica sa obtin visa trebuie sa platesc 150gbp la consilierul care se ocupa de actele mele, este adevarat ca trebuie sa se plateasca aceasta taxa, sau e un scam?/ va multumesc!!!!!!!!!
12 comentarii
modifica
Secretul longevităţii
de ionbarb la: 02/03/2011 10:57:13
În ultima vreme am tot umblat cu cineva drag pe la doctori şi am cheltuit o grămadă de bani. nu ştiu cum, dar mi-a venit în minte proberbul "nu banii aduc învăţătură, învăţătura aduce bani" pe care l-am extins la un "proverb" de genul "nu banii aduc sănătate, sănătatea aduce bani". am reflectat îndelung asupra sănătăţii şi la definiţia pe care oms i-a dat-o: "...o stare de complet bine fizic, mental şi social care nu constă doar în absenţa bolii sau a infirmităţii". din această definiţie eu înţeleg că pot exista trei feluri de bolnavi - bolnavi fizic, bolnavi mintal şi bolnavi social - dar şi de alt fel de bolnavi indetectabili care în aparenţă par pe  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Paradisurile fiscale
de tbavul la: 02/03/2011 09:03:32
belize este o ţară mică situată pe coasta de est a americii centrale, în marea caraibelor marginită de mexic la nord vest şi guatemala la vest şi sud. Ţara este o monarhie constituţională şi o democraţie parlamentară care o recunosc pe elisabeta a ii-a ca suverană. pe mare hondurasul este cel mai apropiat vecin, 75 km distanţă peste golful honduras. numele ţării se trage din cel al râului belize la fel şi oraşul belize, capitala anterioară şi cel mai mare oraş al ţării. În spaniolă de obicei i se spune belice. a fost cunoscută ca şi hondurasul britanic până în 1973, belize a fost o colonie britanică mai bine de un secol. În anul 1981 a devenit o naţiune in  ...continuare .
comenteaza!
modifica
despre schimbare
de blinddeafmute la: 02/03/2011 00:44:56
sunt persoane care schimba vietile altor persoane. pentru mine au fost 4. de la una din ele am invatat sa inlocuiesc sentimentalismele cu o intelegere mai limpede a celor ce ma inconjoara; de la o alta am invatat sa fiu mai atenta/ constienta (la ce citesc, la ce vorbesc, la cei care-mi vorbesc etc),tot la ea am vazut cum nu-i nevoie de aroganta, cum unei arogante ii poti raspunde modest, dar ferm. asta inca n-am invatat. alta persoana m-a invatat o gandire mai logica si o alta, mai multa sensibilitate./ pe voi ce v-au invatat?
23 comentarii
modifica
Tăceţi!
de Lady Allia la: 02/03/2011 00:15:09
ziua aceasta s-a arătat de la început a răsări altfel între tâmplele mele. la orizont, soarele era sângeriu./ sângeriu se simţea şi în mine. din cer curgeau rugăciuni, senin nu era. doar nori şi tăciuni în tăciuni/ cred că bisericile credinţelor noastre au ajuns cu vârful clopotniţelor până în palmele lui dumnezeu/ şi aşteaptă un semn, un dangăt ca şi cel al facerii lumii/ altfel nu îmi explic înlemnirea din noi!/ nu ne mai amintim nimic. nici un izvor nu mai este apă pentru cei însetaţi. teama şi piatra/ ne-a făcut una cu pământul. plouă cu îngeri din tine, din mine. plouă cu îngeri afară pe stradă,/ dar nimeni nu pare a vedea ceva. nimeni nu vrea  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...