arhiva: 20/03/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Titlu la ora asta? :)
de Baby Mititelu la: 20/03/2011 21:16:24
am uitat despre ce subiect voiam sa vorbesc cu voi in cafenea...spuneti voi orice!
75 comentarii
modifica
discoteque
de Bucu la: 20/03/2011 20:37:26
hai la disco!/ / <iframe title="youtube video player" width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/qes-eq4lr5u?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
130 comentarii
modifica
RAZBOIUL
de Roman Haduch la: 20/03/2011 19:22:57
cerul e-un loc minunat si, nu este aglomerat// modifcarea metabolismului astfel ca, la doua saptamani sa luam o gustare consistenta , poate reprezenta o solutie in raport cu numarul de planetari, cu resursele terrei si cu venitul mediu pe economie in romania,./ ma rog ca atotputernicul dumnezeu sa ne ocroteasca si sa stinga conflictul armat. eu as invita pe sefii de blocuri militare sa lupte de o parte si de alta a tablei de sah si sa elibereze planeta de silozurile nucleare . de ce fumezi ? de ce inghiti alcool ? tu nu intelegi ca introducand fum in plamani semeni foarte mult cu un dictator care isi macelereste propriul popor. politica nato ne imbarbateaza sa promovam binele cu forta, si  ...continuare .
15 comentarii
modifica
roşu
de nyx la: 20/03/2011 19:02:36
roşu/ în fiecare dimineaţă acelaşi roşu/ în aceeaşi intersecţie/ şi-aceleaşi paralele argintii/ scrâjnesc ascuţit de sub acelaşi/ tramvai/ roşu/ / se poate să te fi pierdut/ ură/ în intersecţia aglomerată/ într-una din acele dimineţi/ când îmi doream să privesc/ pietrele netede/ de pe fundul someşului/ prin ochi de pasăre de apă/ / deşi mi s-a spus că râul ăsta/ n-a fost niciodată prea înalt/ acolo/ se poate să te fi scăpat / din sân/ de pe podul din piaţă/ când eram eu însămi/ piatră în/ roşul acela/ care mă oprea din drum/ mereu/ ca un pumnal/ / azi/ aceleasi ţipete/ şine/ tramvai/ şi-aceeasi coadă la semafor/ / verde pest  ...continuare .
132 comentarii
modifica
Rozavlea sau Povestea Rozei Rozalina, însăilări pe margini de legendă
de juli la: 20/03/2011 13:00:55
n-am ştiut despre ce aş putea scrie, dar căutând printre gânduri, mi-am amintit de rozavlea, o frumoasă localitate a maramureşului istoric, străbătută de râul iza (un loc de unde de altfel :) mi se trag o parte din rădăcini si numele)... şi, am pornit de la o legendă veche. se pare că de atunci, de la acea poveste îi vine numele frumoasei localităţi. / fiind duminică şi neavând ce face mai bun, mâzgălesc, mi-am lăsat imaginaţia să zburde spre acele timpuri şi cam asta mi-a ieşit.:)/ */ Între tisa şi mara, între iza şi vişeu, peste bătrânul ţinut al uriaşilor înalţi cât vârful pietrosu primăvara începuse. frunzele abia ce-au înmugurit , apele iz  ...continuare .
32 comentarii
modifica
în visele mele, oamenii nu vorbesc
de Lady Allia la: 20/03/2011 02:46:32
într-o seară, pe când luna se prelingea din ochii mei/ precum o bucată de unt topit,/ m-am apucat să te conturez pe o pânză de aer/ pe tine, bărbatul de niciunde/ am închis ochii şi te-am răsuflat încet/ prima dată ţi-am conturat părul între degetele mele/ apoi chipul,/ ochii,/ obrajii,/ nu am uitat tâmplele, bărbia, buzele/ reţin felul în care îmi bătea inima/ locuia în mine o colivie închisă/ ţi-am conturat umerii, braţele, trupul,/ la urmă ţi-am lăsat palmele/ le-am cules în ale mele/ asemeni unui buchet demult pierdut/ mi-am trecut palmele peste palmele tale/ încet/ ca şi când de acolo, din mijlocul lor/ aş fi vrut să mă mai nasc o dată/ sau poate  ...continuare .
30 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: